Yakup Avşar'ın benim için tasarladığı burun

arkadaslar bence estetık olduguna deysınn demek kdr sacma bısı yokk gorgusuzluk gıbı para buldum yaptırdımm hadı herkes gorsun anlasınn yakıssn yada yakısmasın muhım deıl demek gıbı bısı bu =)))

:roflol: :roflol: ay gece gece beni güldürdünya allahta seni güldürsün
tam cem yilmaz tip var sende haaaaa :roflol: eee bazen senin gibi lafi baska yerlere cekip veya kafasindan uyduranlar cikiyo onun icin ben seni hemen aydinlatiim cnm cünkü ne demek istedigimi anlamamissin veya anlamak istememissinnnn sempatiksalakcinni
estetik olduguna degsin demek: madem o kadar sIkIntIya katlaniyosun o zaman burnunda güzel olsun yüzüne yakissin hosuna gidicek bisey olsun demek ama iste :roflol:
neyse yaaa benim düsüncelerim ortada yardim amacli bisi yaptik demediginizi birakmadiniz yakup avsarla bi baginizmi vardir nedir anlamadim gitti sizin derdiniz resmen kavga cikarmak ama hicc bosa vakit harcamaya degmez laelaelaelaelae
bi tasarim koymus fikir sormus bende düz buldum ve sana bi tasarim yaptim dedim kavisli nasil olur burnu diye göstermek istedim begenir begenmez sizde begenmek zorunda degilsiniz ama sacma sapan polemiklere girme cabanizi anlayamiyorum... neyse uzatmaya gerek yok kimse kimseye cevap vermesin kapansin gitsin yoksa yakup bey yüzünden bütün KK birbirine gircek aklinialirimsmile

niye vermiyomusummmmm sen vermeseydin lülülülülülü
baslatan sensin lülülülülülü

Son düzenleme:
kımse kımseye cvp vermesın kapansın konu dıe buyurmussun ya ondan =)))))))))))) ne yazdıgınında farkında deıl =))))))))

freetalking2010 kusura bakma cnm yaaa senin topic arada kaynadi :roflol: ama benim bi sucum yok bi tasarim yaptim begenmedim deyip gecebilirlerdi olayi kisisellestirdiler akannehir

yooo gayette farkindayimm ama karsidakiler susmuyosa ben niye suscakmisim olay iyice mahalle kavgasina döndü farkindaysaniz

yok sagol almayim bosa vakit harcamis oluyorum:) sana iyi geceler hadi paii paii

evet en bastan senin seviyene düsmekle yaptigim hatayi anladim:)
neyseeeeeeee cicikomm sohbetine doyum olmuyo ama hadi sana paii paii

ahahahhaha anlayamazsin sen
neyse yaa sacma sapan bi sebep yüzünden banlancaz bosuna uzatmayalim istersen:)

keşke bu şekilde yaklaşmasaydın.. ikisi aynı şey değil..sanırım fstk madem ameliyat oluyosun bıçak altına yatıyosun,yüzüne yakışan en tatlı burna sahip olmanı isterim,kavisli saana daha çok yakışır demek istemiş..ben bi üye olarak bu şekilde anladım..burası kavga ortamı diilki..fikirleriimiz farklı olabilir ama lütfen bunu hakaret düzeyinde olmadan belirtelim..

bencede uzatmayin hic geregi yok herkez özgürce kendi fikrini söliebilir....sölediklerinizde elestirmeyi herkezin zevkleri farklidir...herkezin görüsnede saygi duymali....böle seylere hic gerek yok koca kizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…