• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

graceful canım 1. gelinlik vallahi çok güzel,kilo olarak ta müsaitsen hiç bozmadan böyle bir model kullanabilirsin,2.nin altı çok kabarık geldi bana.Tabi senin zevkin önemli olan.

selam kızlar..
nisanım doğum günün kutlu olsun canım,şimdi için buruk ama
ilerki yıllarda sevdiğinle kutlayacaksın inşallah..
esracım geçmiş olsun sizede herşey üst üste gelmiş
bol bol okuyun
pınar hayırlı olsun canım,darısı bize artık:)

esra cım resim yokmu canım :)

eregli bebişim dün de yazdım ama belki okumadın bilmiiiyim o yüzen bir daha söyliiimmm nasılsın demişsin geç gördüm ama iyi olmaya çalışıyorum yaşadıklarım karşısında nasıl iyi olabilirsem
anlatsam sizler anlarsınız da bir erkek tarafı anlamıyor.Offf hep mi böyle olur bu erkek tarafı :(
bir başlarsam bilmiyorum nasıl susturabilirsiniz beni bilmem o yüzden iyiyim deyip geçiştiriyorum hep.Ama kötüyüm sanırım ve bu stres kilo vermemi de etkiliyor.24 nisan düğünüm ve ortada benim ailemin yaptığı şeyler dışında bir şey yok desem yeridir.Nişanı biz yaptık zaten o hadi bizim di eee anacım düğünü de biz yapıyoruz bu nasıl iş anlamadım.Kayınpeder hala daha vakit var acelesi yok diyormuş.ıyide bu eşyaları nasıl alcaz anlamadım.Annemler yatak odamı aldılar,bütün evin tül ve güneşliklerinin siparişini verdiler,fırınımı aldılar.salon ve oturma odası için 2 adet halımı veriyorlar (ev küçük 2 +1 ya) ayrıca yatak odası halımı da alacaklar.Anneciğim bir de güne girdi adam akıllı bir şey takabilmek için bana :( Beyaz eşyalara gelince buzdolabı,çamaşır ve bulaşık mak. sını nişandan önce aldık ben ödüyorum taksitini, çünkü nişanlımda nişan zamanı bohça,elbise vs. alışverişi 4000 tl kredi çekmişti onun taksitini ödüyor.Hımmm ayrıca oturma odası için bir kanepe aldık bir de salon için bir köşe koltuk.Bu ikisinin taksitini de nişanlımla ödüyoruz.Bir de ev için çekilen kredi 870 tl taksitini nişanlım ödüyor.Merak ediyorum daha acele etmiyor bu kayınpeder ama 4 ay 2 hafta kaldı düğün gününe eee eşyalar önce gelmeli ki o ev yerleşmeli dimi en az 2 hafta önceki bizde kendimizi ona göre ayarlayalım.Ama yok alsa zaten bi yemek odası kaldı ama onuda almaya pek niyeti yok sanırım kredi kartı limitimiz biraz açılsın onuda taksitle alacağız sanırım :( Ya daha gelinlik te var.Kına masrafı,resimler vs. hiç birşeye el sürmeyecekler.Bilmiyorum ne olacak.Hayır oğluna demiyor da oğlum ev kredisi ödüyorsun 870 ,köşe koltuk aldın onu ödüyorsun 150, diğer kredi var 230 etti mi sana 1250 tl daha sen kaç parçaya bölüneceksin bizde en azından masa sandalye bişii alalım diye.Anca acelesi yok daha diyor duruyor.Amannn bu kadarını yaptık kalanı da yaparız hiç olmazsa sonradan laf sahibi olmazlar diyorum aslında kendime.ama ayıp utanıyorum annemlerden erkek tarafının yapacaklarını yapmaya uğraşıyorlar :(
Canım kusura bakma sordun bende anlattım,ne doluymuşum be

Adacım kıyamam sana oy oyy. Canım şimdi çevrede görüyorumda erkek aileleri pek bir ferah. Maşallah bir geniş bir genişler ne acele ne bişeyin ucundan tutma yok. Ya tamam maddi olanakları yetersizdir anlarım ama bazıları var ki az çok bişey yapma imkanları varken bile oralı olmuyorlar sanırım sizinkilerde ona dahil. Canım yapmalılar ama yapmıyorlarsada yapacak bişey yok ailesi sonuçta bırak Allah'ın izini ile halledersiniz siz nişanlınla. En önemli ihtiyaçlarınız tamam gibi baktın yemek odası falan almayacaklarsada zamanla alırsınız kendinide sıkma daha fazla herşeyi yapıyosun çünkü ailene falanda aldırmanı önermem diğer eksikleri onlarda fazlasıyla yapmış çünkü. Zaten nişanlılık çok zor bir süreç dahada bunları falan düşünüpte kendini sıkma tatlımmm. Ayrıca düğün zamanı çıkan cazlar kolay kolay unutulmuyor ileride:(

esra cım resim yokmu canım :)

eregli bebişim dün de yazdım ama belki okumadın bilmiiiyim o yüzen bir daha söyliiimmm nasılsın demişsin geç gördüm ama iyi olmaya çalışıyorum yaşadıklarım karşısında nasıl iyi olabilirsem
anlatsam sizler anlarsınız da bir erkek tarafı anlamıyor.Offf hep mi böyle olur bu erkek tarafı :(
bir başlarsam bilmiyorum nasıl susturabilirsiniz beni bilmem o yüzden iyiyim deyip geçiştiriyorum hep.Ama kötüyüm sanırım ve bu stres kilo vermemi de etkiliyor.24 nisan düğünüm ve ortada benim ailemin yaptığı şeyler dışında bir şey yok desem yeridir.Nişanı biz yaptık zaten o hadi bizim di eee anacım düğünü de biz yapıyoruz bu nasıl iş anlamadım.Kayınpeder hala daha vakit var acelesi yok diyormuş.İyide bu eşyaları nasıl alcaz anlamadım.Annemler yatak odamı aldılar,bütün evin tül ve güneşliklerinin siparişini verdiler,fırınımı aldılar.salon ve oturma odası için 2 adet halımı veriyorlar (ev küçük 2 +1 ya) ayrıca yatak odası halımı da alacaklar.Anneciğim bir de güne girdi adam akıllı bir şey takabilmek için bana :( Beyaz eşyalara gelince buzdolabı,çamaşır ve bulaşık mak. sını nişandan önce aldık ben ödüyorum taksitini, çünkü nişanlımda nişan zamanı bohça,elbise vs. alışverişi 4000 tl kredi çekmişti onun taksitini ödüyor.Hımmm ayrıca oturma odası için bir kanepe aldık bir de salon için bir köşe koltuk.Bu ikisinin taksitini de nişanlımla ödüyoruz.Bir de ev için çekilen kredi 870 tl taksitini nişanlım ödüyor.Merak ediyorum daha acele etmiyor bu kayınpeder ama 4 ay 2 hafta kaldı düğün gününe eee eşyalar önce gelmeli ki o ev yerleşmeli dimi en az 2 hafta önceki bizde kendimizi ona göre ayarlayalım.Ama yok alsa zaten bi yemek odası kaldı ama onuda almaya pek niyeti yok sanırım kredi kartı limitimiz biraz açılsın onuda taksitle alacağız sanırım :( Ya daha gelinlik te var.Kına masrafı,resimler vs. hiç birşeye el sürmeyecekler.Bilmiyorum ne olacak.Hayır oğluna demiyor da oğlum ev kredisi ödüyorsun 870 ,köşe koltuk aldın onu ödüyorsun 150, diğer kredi var 230 etti mi sana 1250 tl daha sen kaç parçaya bölüneceksin bizde en azından masa sandalye bişii alalım diye.Anca acelesi yok daha diyor duruyor.Amannn bu kadarını yaptık kalanı da yaparız hiç olmazsa sonradan laf sahibi olmazlar diyorum aslında kendime.ama ayıp utanıyorum annemlerden erkek tarafının yapacaklarını yapmaya uğraşıyorlar :(
Canım kusura bakma sordun bende anlattım,ne doluymuşum be

adacım resimleri ablam kendi makinasıyla çekti yolladığı zaman eklicem salonda verilenleri kendi makinamla çekerim şimdi güzel çıkarsa eklerim

Ada tatlımmmmm aynı durumda bizim bi akrabada vardı yukarıda söylemeyi unuttum:) hem harbi çok zorlıklarla evlenmişlerdi. Yanlış olmasın ama zerre kadar faydaları olmamıştı düğün,ev vesayresi için. Hiç bir şeylere ağızlarını açıpta müdahalede bulunamadılar ne lafları oldu ne sözleri. Kız varya inan bu insan ilişkileri çok zor bazen herşeye değen anlar oluyor hiç yoktan ben sana zamanında şunu yaptım diyemedikleri için mutlu olacağın anlar olur belki.
Fazla takmamaya çalış bebeğimmmmmmmmm. Herşey hallolur ya. Bunaltma çocuğuda, kendinide.a.s.a.s.

merhaba arkadaşlar uzun bir süreden beri yoktum nasılsınız keyifler nasıl geçmişi okuyamadım neler yaptınız inşallah herkes iyidir :)

Biz mesela haziranda evleniyormuşuz ortada ne bir ev var ne bir araba hadi arabayı salla ne bir halı ne bir kilim:tomato:

adacım yaa eşya almaya karar verır 1 gunde alınırya
üzülme sen belkı 4 ay var dıe ağırdan alıyorlardır
sımdıden gelınlığı falanda düşünme kına zaten basıt
valla aha benımkı 25 gun kala karar verdık dıkılıyo
bındallı gıycem yanında hedıye verdıler
kına cerez cok az para tutuyo zaten
ee zaten bazı seylerını almışsınız az bısı kalmış
cok esya alıp evını boğma
yemek odasını nereye koycaksınız
salon ve köse takımı dedın ya
ev kucuk dıyınce kafam karstı masa alsanız yter mesela
sonra yemek odası alırsınız
paranızda olur sonra
sımdıden stres yapma
daha zaman var bence
onlar yapmadıkları ıcın utansın

böcüğüm canım bilmiyorum ki belki de o yüzdendir ama ben hiçbir şey yapmayacak olmalarına daha çok takılıyorum.Adam acelesi yok diyor ama yine biz alacağız yani siz alın ama sonra alın gibi bir tarzı var.Salona köşe koltuk konsol ve tv sehpası düşünüyorum Oturma odasını da yemek odası formatında yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse,Bir kanepe aldık ya oraya masa ve vitrin üçü olsun orada misafirlerim yemeği orada yer salona geçerler.Salon da çok dağılmaz.Yurt dışında falan da öyle ya hani yemek odası farklı bir alanda ne bilimmm böyle düşünmüştüm ben ama :(

böcüğüm canım bilmiyorum ki belki de o yüzdendir ama ben hiçbir şey yapmayacak olmalarına daha çok takılıyorum.Adam acelesi yok diyor ama yine biz alacağız yani siz alın ama sonra alın gibi bir tarzı var.Salona köşe koltuk konsol ve tv sehpası düşünüyorum Oturma odasını da yemek odası formatında yapmayı planlıyorum Allah nasip ederse,Bir kanepe aldık ya oraya masa ve vitrin üçü olsun orada misafirlerim yemeği orada yer salona geçerler.Salon da çok dağılmaz.Yurt dışında falan da öyle ya hani yemek odası farklı bir alanda ne bilimmm böyle düşünmüştüm ben ama :(

bişi dımek ıstıyom salona köşe koltuk ve konsol yakışmaz bence yaa
hanı benım fıkrım bu
köse takımı daha bı spor oluyo
oturma odasının oolduğu yere konsol tv unıtesı sığmaz mı
bıde dığer odana kanepe koycan masa ve vıtrın mı ayy kafam karstı hekaydirigubbakcemile3

aman salla onemlı olan sızın mutluluğunuz bıze kımse yardımcı olmuyo
oysa 19 gun kaldı
yerıne benı koysana
sağlık olsun de geç nasılsa zaten sız almışsınız herseyı

teşekkür ederim esracım iyiyim şükür sen nasılsın şimdi?
adacım üzülme yaa daha nisana çok var
hem Allah yuva kurana gerçekten yardım ediyor
bi şekilde halolur yeterki sizin huzurunuz,aşkınız hiç bitmesin:asigim:

iyiyim böcüğüm çok şükür
sen nasılsın?
19 gün nedir su gibi akar geçer
şimdi çeyiz ev yerleştirme teleşı falan vardır
bir bakmışsın evlisin:asigim:

Back
X