wla cnm kampanyalılardan alma derim, yani çok uyguna ama daha ii kalitede olan mobilyalar war özellikle böle sanayi taraflarındaki mobilyacılarda... hem ailenin gönlü olmuş olur hem siz paranızı çöpe atmamış olursunuz..a.s.hadi ya. anneme dedim ki bekar evimde yaşayacağız yani eşya falan almayacağız biz:jeyyar: terliği nerdeyse kafama atacaktı delikafadulden
ben de dedim ki öğrenci evi gibi olacak evimiz hiçbirşey istemiyorz dedim ... ve o bakışı tarif edemem :1shok::mymeka:
canım duvarları duvar kağıdı yaptılar üstüne de maske taktılar dekoratif maskeler oluyor ya
çok şık durdu
slm kızlar. size birşey soracağım. bugün nişanlımla konuştuk çeyiz işini.pahalıya kaçmadan eşyaları alalım ki (hani şu kampanyalar falan var ya 2500e yatak ve oturma odası olanlar) fazla borca girmeyelim düğünden birkaç ay sonra araba alalım dioruz. iki yıl sonra bulunduğumuz yerden tayinimiz çıkacak nasılsa gittiğimiz yerde eve girersek ordan alırız ii eşyaları.
Sizce bu fikir çok mu saçma. azönce anneme sordum. o da içinde kalır. yeni gelin evinde istediği eşyalları al falan dedi. siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?