Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim teyzemde geçen yıl 600 aldık demişti.
sahte mi aldılar nee :) kaydirigubbakcemile3
1500 u bulur canım. ama olmadı takı seti alıcak.
alıcam diyor çünkü
Bizimkiler bu yıl almış belki zam gelmiştir :roflol:
yani set alınması lazımda incidir pırlantadı onlara kalmış kaydirigubbakcemile3
Ağanın eli tutulmaz.
set yada inci set mutlaka bişiyler alınması gerekir kızlar oda mehir gibi bişiy ben netden baktım 1000-3000 kadar var ben 1000 lik beğendim cok zarifti küpeleri + yüzüğü + kolye ve kolye ucu , kolye zaten zincir cok fiyatlı bişiy cıkmıyor o yüzden
ben bi yemek yiyim geliyorum
süperkızlar ben geldim.
dün maytapları ve konfetileri aldım.harika şeyler:)görmeniz lazım
Bir derdin mi var topiğindeydim biraz önce üff yaa ne sorunlar var,
nişanda düğünde takılan takılar ödenmeyen borçlar,
kıslar yaa banada kayınvalidem set takmadı nişanda cok hoş bi kolye yaptırmış nişanlımla benim ismimiz yazan okdar zatencok bişiy beklemedim bende kendi yağında anca kavruluyorlar ama sağolsun yakın akrabaları altın taktılar hep
ama sonuçda bende inci set istiyorum düğünde takar diye düşündüm nişanlımda biliyornekadar cok istediğimi zaten dilede getiriyorum :1closedeyes: sizlere ne takıldı sorması ayıp
Bizimkiler bu yıl almış belki zam gelmiştir :roflol:
yani set alınması lazımda incidir pırlantadı onlara kalmış kaydirigubbakcemile3
Ağanın eli tutulmaz.
Ana sen kararsızmışsın yeni okudum.kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım.
selam kızlar nasılsınız benim evlilik planım değişti 2011 ilkbahara kaldı ama napalım sağlık olsun ev almaya karar verdik en erken 2011 şubartı buluyo anca hazırlık falan bahara sarkacak 2010 temmuz istiyoduk ama olsun en azından kendi evimde oturcam ucunda
selam kızlar nasılsınız benim evlilik planım değişti 2011 ilkbahara kaldı ama napalım sağlık olsun ev almaya karar verdik en erken 2011 şubartı buluyo anca hazırlık falan bahara sarkacak 2010 temmuz istiyoduk ama olsun en azından kendi evimde oturcam ucunda
teşekkürler kızlar hayır kredi çekmicez kredi çekersek hiç evlenemeyiz(
benimkinin elindeki birikmiş bi miktar var bide 18 yıllık bi firma var faizsiz ev araba sahibi yapıyo sadece organizasyon ücreti alıyolar o da senin istediğin tutar üzerinden % 5 gittiğinizde nekadar düşündüğünüzü ve nekadar ödeyebileceğinizi sölüyolar biz 700 dedik 63 ay elimizdeki verdiğimiz peşinattan ilk 2 ay taksidi düşüldü eylülde ödemeler başlıyo 728lira 2011 şubat en erken teslim tarihi taksidi fazla ödersen daha erken alabilirsin evi ister sen buluyosun ister onlar evin daire tapulu ve depreme dayanıklı olması şart çünkü evin içine girdikten sonra ödemeler sabit devam edecek 2014 eylüle kadar çevremizde çoğu tanıdığımız bu şekilde ev araba sahibi oldu zaten altın günü gibi bişi