Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlar nasılsnz?
sakardeniz janım cok telas yapma bence hersey hallolur hayırlısıyla
Canım www.hizliresim.com dan yap
hizliresimden dene
merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum şimsiden hoşş bulduk.olumunekankayizsmile
bende sözü atlattım nişan telaşındayım mayıs başı inşallah.şuan nişan bohçası için bişey almadım önce inceleme yapıyorum.orjinal fikirleriniz varsa çok memnun olurum.şimdiden çok mersi tatlılaropuyorumnanaktan
günaydın herkeslereee bende nişanlıyım 5 ay oldu o dönemleri atlattım çok şükür ama düğün var bakalımm onu nasıl atlatacağım
yemyeshil evlilik nasıl gidiyo
ben pinarpinn
canım içimdeki duyguları bilsen evlenmekden vazgeçersin
son 2 gündür biraz daha rahatım ama onun öncesi evlikiğe değilde ölüme gidiyomuşum gibi geliyodu
annem evde ağlıyo sürekli, eşyaları taşıyorum sürekli . insan garipoluyo, sanki zorla evlendiriliyo gibi hissediyosun bi an geliyo , nişanlımın boğazını sıkmak istiyodum son bi aydır , tahammülüm hiç yoktu çok mutsuzdum
şimdi daha iyiyim , sanırım artık kayış iyice koptu bende , bakalım düğün sonrası nası olucam :))
çok teşekkürler güzel dileklerin için
canım içimdeki duyguları bilsen evlenmekden vazgeçersin
son 2 gündür biraz daha rahatım ama onun öncesi evlikiğe değilde ölüme gidiyomuşum gibi geliyodu
annem evde ağlıyo sürekli, eşyaları taşıyorum sürekli . insan garipoluyo, sanki zorla evlendiriliyo gibi hissediyosun bi an geliyo , nişanlımın boğazını sıkmak istiyodum son bi aydır , tahammülüm hiç yoktu çok mutsuzdum
şimdi daha iyiyim , sanırım artık kayış iyice koptu bende , bakalım düğün sonrası nası olucam :))
çok teşekkürler güzel dileklerin için
yeşilim nasılsın cnm evlilik nasıl gidiyo genede resimli çeyiz hazırlıkları topiğinde takılıyoruz cnm tecrübeli hatun olarak orayada beklerizkızlar nerede ya ıyıce sessız oldu burası