hahaevet aslım düğünler bitmiyo hiççç biran önce evlenelim yav sn ne zaman evlenion
günaydın kıslar nasılsınız bugün nikah işlemlerini başlatmak için gidicez sağlık raporunu yaptırıcaz işimiz biterse günde alabiliriz çok heyecanlıyım
em boşver hayırlısı olsun kıslar
olsun olsun önce ben evlenym ki size fikir veriyim
aslmcm almadık daha hiç bi işleme başlamadıkbu gidişle boş gün bulamicaz
saol cnm amin inş
istediğimiz güne buluruz inş mayıs başına almayı düşünüyoruz ben çalıştığım yerden nikah çıkışıyla çıkıcam onda dolayı erken alıcaz
Günaydııııııııın Şeniz
Düğün salonu işinide hallettik şimdi sıra evi karar vermede..Bu konu yüzünden çok kavga ediyoruz çok..Onun istediği evde oturmak istemiyorum dua edin bana:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 napiyim hayatım benim danam kulağının üzerinde uyuyo saolsunhiç bişiye telaşları yok daha zaman var diyolar e zorla veremem ya kendimi cnm
herşeye vakit ayırın siz en önemli şeyi atlayın.. hanfendi daha gelinlik bakcak daha mobilya seçcek daha en önemlisi olan nikah tarihi alıcak oooo ölme eşeğim ölme :) 3 buçuk ayınız var şu an ama bu saydıklarım uc ucuna yetişir bu kdr kısa zmnda
evet cnm nikah tazminat 3.5 seneyi tamamlamış olucam o çıkış yaptığım zamannikah çıkışı derken canım , evlilik tazminatı nımı kasdettin :uhm:
benim hilalden 2 hafta önce gelinliği bizde bakmadık daha mobilya baktık sadece gelinliği mart sonu bakmayı düşünüyoruz
evet cnm nikah tazminat 3.5 seneyi tamamlamış olucam o çıkış yaptığım zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?