• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakma yada dondurma

teramisin

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
56
0
16
Sakarya
doktor iltihapa baglı yaran var dedi.hapla falan bir nebze gecirebilirm.ama dondurmayı oneririm dedi.ben daha 7 aylık evliyim ve cocugum yok.dondurmanın zararı olur mu napayım arkadaslar şasırdım

doktor iltihapa baglı yaran var dedi.hapla falan bir nebze gecirebilirm.ama dondurmayı oneririm dedi.ben daha 7 aylık evliyim ve cocugum yok.dondurmanın zararı olur mu napayım arkadaslar şasırdım

merhaba.rahim ağzı yaralarının tedavisi yakma ve dondurma olarak hayata geçiriliyor.yakma rahim ağzında daralma yaptığı için doğurmamış kadınlarda en son seçenek olarak yapılır.ama dondurma işlemi daralma yapmaz ve doğum yapmamış kadınlarda sıkca kullanılır.

merhaba.rahim ağzı yaralarının tedavisi yakma ve dondurma olarak hayata geçiriliyor.yakma rahim ağzında daralma yaptığı için doğurmamış kadınlarda en son seçenek olarak yapılır.ama dondurma işlemi daralma yapmaz ve doğum yapmamış kadınlarda sıkca kullanılır.

dondurma yaptıktan sonra cocugum olur dimi ama her kafadan her doktordan ayrı seyler cıkıyor her yerde.iyice bunaldım.sizin baska yasayıp bildikleriniz var mı.Allahım ya yardım et

Dondurma islemi olduktan sonra cocuk oluyor canim kafana takma ben ben kadin doguma mayis ayinda gitmistim yaran var dedi once bi fitil ile tedavi yapalim dedi gecermi diye 1 ay fitil kullandim gecmedi. Fitiller bitince dr bi daha gittim yara biraz kuculmus ama gecmemis dedi. Yakma islemini dr um bana onermedi donduralim dedi. Bu arada iliski yasak oloyor. Dondurdu 3 hafta sonra bi daha gidip kontrol etti yara tamamen gecmisti. Daha sonra yaklasik 2 2,5 icinde hamile kaldim. Su an 12 haftalik hamileyim. Kendine sikinti edecek bi mesele yok.

Back