- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 33
Geçen mayıs saçlarımı boyatmıştım. Dertsiz başıma dert açmışım bilmeden. Açıcıyı çok uzun süre tuttukları için enfeksiyon kaptı saç diplerim hep iltihap aktı kabul bağladı ve boynumda lenf bezleri farkettim ertesi gün. Panik oldum doktora gittim us istedi enfeksiyondandır 1 ay sonra yine us ne bakarız dedi. Tekrar us ye girdim. Küçülmüşlerdi tahmin ettiğim gibi gibi küçülmüşler sorun yok dedi yolladı. Ama bende yutkunmada güçlük sorunu oluştu. Yani yutkunurken boynumun sağ tarafında bişeylere takılır gibi bir his var. Psikolojimi bozdu. Daha sonrasında kbb ye gittim. O da antibiyotik gargara vs verdi. Kullandım ama yine geçmedi. Geçen gün yine aylar sonra kbb ye geldim. Psikolojimi bozdu artık bu yutkunma sorunu dedim doktor yine us istedi. Çarşamba günü gidicem doktora sonuç için. Psikolojim berbat hep yutkunurken oradaki şeyi hissetmek.. Bazen elimi oraya sokup söküp alasım geliyor o dereceyim Belki abartılı geliyor size ama inanın elimde değil. Us raporunu atsam anlayan olur mu acaba? Çok uzun olmuş olabilir kusura bakmayın lütfen. En başından anlatma sebebim belki doktor vs varsa okuduğunda daha iyi anlasın