- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Abla son seçimlerde bile tansiyon o kadar yüksekken durumlar belliyse eğer, hangi güçlü aday olabilir ki dengeyi değiştirecek?
Sağol nikocan
Sen sağol ablaGideyim de topiğin kapanmasın. Biraz daha durursam çenem açılacak iyice kimse kapatamayacak
Benim hayatı boyunca hiç oy kullanmamis abim bile evet doğru budur diyip geçen seçimlerde kullanmıştı. Ne kadar ayrılık olsa da bu adamın gelmesinde bir hayr var ki geliyor. Ayrıca ooooooooo tanıdığım o kadar çok CHP'li ve MHP'li varki hepsi RTE'yi destekliyor. Adam yaptı, yapıyor diyorlar, en basitinden hayat daha da kolaylaştı. Bknz:Metro, Metrobüs, Marmaray ( 3.kopru, 3.havalimani ), iş imkanları da çok arttı çok. Fakir halk zenginlesmeye de başladı. Bknz:toprak sahipleri, gecekondu sahipleri...
Bi şeyler yapıldı. Ben Bekarken ramazan ayında Kadıköy iskeleden tam 6 saatte Maltepe'de olmuştum. Sırf bi yerde tikaniklik var diye Saat 22.30'da evde olmuştum. Ama artık öyle mi? Ohh öyle rahat ki. Çok mutluyum bu konuda. ..
Bişey olmaz,gayet güzel yazışıyoruz
Biraz daha yazarsam pek güzel tarafı kalmayabilir abla
Böyle yaparak meraklandırıyorsun ama bizi
Benim hayatı boyunca hiç oy kullanmamis abim bile evet doğru budur diyip geçen seçimlerde kullanmıştı. Ne kadar ayrılık olsa da bu adamın gelmesinde bir hayr var ki geliyor. Ayrıca ooooooooo tanıdığım o kadar çok CHP'li ve MHP'li varki hepsi RTE'yi destekliyor. Adam yaptı, yapıyor diyorlar, en basitinden hayat daha da kolaylaştı. Bknz:Metro, Metrobüs, Marmaray ( 3.kopru, 3.havalimani ), iş imkanları da çok arttı çok. Fakir halk zenginlesmeye de başladı. Bknz:toprak sahipleri, gecekondu sahipleri...
Bi şeyler yapıldı. Ben Bekarken ramazan ayında Kadıköy iskeleden tam 6 saatte Maltepe'de olmuştum. Sırf bi yerde tikaniklik var diye Saat 22.30'da evde olmuştum. Ama artık öyle mi? Ohh öyle rahat ki. Çok mutluyum bu konuda. ..
Biraz daha yazarsam pek güzel tarafı kalmayabilir abla
Bende tereddütteyim. Ama kullanasım yok hiç. Peki şu konuda bir fikrim yok. Şimdi başbakan aday olabildi ya. Başbakanlık görevini bırakması gerekmiyor mu ? Aday olabilmek için. Bıraktı mı yani şu an :26:
Norfmalde bırakması gerekiyor görevini,daha bırakmadı ki seçim yapılsın sonuçlar belli olsun bşr kere..
Aman diyim sakın haaa
Hayır bırakması gerekmiyor. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi için yapılan referandumla o da değişti. Başbakan istifa etmeden Cumhurbaşkanı adayı olabiliyor kanuna göre.
kızlar bir diyiverin bana şimdi bu kocası hayatta olan 4,5 çocuklulara maaş bağlamış ya devlet onlar kimin cebinden ödeniyo..
Hayır bırakması gerekmiyor. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi için yapılan referandumla o da değişti. Başbakan istifa etmeden Cumhurbaşkanı adayı olabiliyor kanuna göre.
Senin benim ödediğim vergilerle maaş bağlanmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?