- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Parti tabanına uygun aday bulmadılar,bulunanıda ne kadar tanıyoruz ki..
Dadlum ya bakma sen anketlere boşver
canım bunların gözüne soksan anlamazlar...adamın yaptıklarını dünya konuşuyo...herkes aptal bi bunlar akıllı ya
Tek SIKINTI mi?:))
Yahu sayelerinde ülke bir gece de %200 fakirlesti.
Millet acliktan kirildi.
Bir ayda binlerce isyeri kapandi.
Ülkenin yasadigi en agir krizlerdendi.
Yani öyle miniminnacik, kücücük, tatlicik birsey degil.
Adamlar ülkenin dibine bomba koymus kadar oldular yani...
Eger onlardan sonra gelen Erdogan olmasaydi ülke bitmisti!
Ipek ben kesin olarak ortaya konan seylere bakiyorum.
Marketler zinciri var diye iddia ediliyor, bakiyorsun, neymis " gizli ortak " mis. Belge yokmus o yüzden.
Yahu gizli ise sen nereden biliyorsun.
Bilal Erdogan in Harward a okurken stajyer olarak calisirken mortgage sistemi ile washington dan 250 bin dolarlik ev aldigini biliyor musun?
Yani azim varsa hersey olur.
Ayrica Türkiyye ye gelince evlendigi kizin aileside yaptigi girisimlerin ilgilerini cektigini söylediler kac kez.
Aile zengin, adam zaten daha okurken azimli davranan biri, elbet yatirim yapacak.
Hea bu arada ufacik bile hak yediyse Allah Kerim dir, kimsenin yaptigi yanina kalmaz.
Yani hep birseyler söyleniyor ama ispati yok, ya gizli ortak ya gizli hesap.
Yahu gizliyse sen nereden biliyorsun.
Eger bir atom tanesi kadar hak yemisse zaten kendine zulmetmis olur kimseye birsey yapamaz, yaptigida gizli kalmaz.
Ama dönüp dolasip yolsuzlugu ispat edilenleri hatta ceza alanlari aklayip paklayip, konu Erdogan olunca, gizli oldugunu iddia ettikleri mal varliklari bana tuaf geliyor.
Baksana Bekir Coşkun bile kabul etmiş ablacigim. Daha onceki cumhurbaşkanlari ile kiyaslamis. Ekmeleddin Bey'i listeye almamis bile
Üsluba biraz dikkat..
Bunlar dediğiniz kişiler kendi fikirlerini söyleme özgürlüğüne sahiptirler,tıpkı sizler gibi...
Yokluk yıllarından Başbakan koltuğuna
Başbakan Erdoğanın hayat hikâyesi Beyaz TVde yayınlandı. Belgeselde Başbakan Erdoğan hayatına dair çok özel anıları anlattı. Yatılı okuduğunu ve babasından haftalık 2.5 lira harçlık aldığını anlatan Erdoğan, Simit ve su satarak para kazandım. Bu parayla ilk kaynak kitaplarını aldım diye konuştu.
bakın fakir bir çocukluk geçirmiş
Emine erdoğanıda zorla kapatmışlar intihar etmeyi bile düşünmüş..ama edememiş..
Emine Erdoğan (Gülbaran), 21 Şubat 1955 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde beş çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. Aslen Siirtli ve Arap kökenlidir. Siirt'ten İstanbul'a gelen annesi Hayriye Gülbaran, babası Cemal Gülbarandır. Abilerinin adları; Hüseyin, Ali, Eyüpdir. Çocukluğu Fatih ve Üsküdar'da geçti. Aile'nin dört erkek çocuğundan sonra tek kızıdır Emine. 1966'da Zeynep Kamil İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra Mithatpaşa Kız Lisesi'nin ortaokul kısmına gitti.
Okumakta olduğu Mithat Paşa Akşam Sanat Okulu'ndan ders notları iyi olmasına rağmen kendi isteğiyle ayrıldı.
15 yaşına geldiğinde, büyük ağabeyi Hüseyin, Okumayıp, evde oturacaksan artık kapanma zamanın geldi diye uyardı. Bu uyarı çok gücüne gitmişti Emine'nin, günlerce ağladı, hatta 'intihar etmeyi bile' düşündü. Ama 1970'ten sonra annesi Hayriye Hanım'ın bağlamayı öğrettiği türbanı bir daha çıkarmadı.
bunlar bir işaret zamiridir ismin yerini alırlar...bilginize......polemik yok
Sen Emine Erdoğandan bahsedince benimde aklıma şu geldi
Eki Görüntüle 1175469
Erdoğan 1996: Hiç aşık olmadım.
Erdoğan 2013: Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Bizimki biz bir aşık olduk pir aşık olduk.
Ehhehehehehhe Ramazan Ramazan gercekten güldüm:)))
Kriz atlatilmis, simdi ben size ispatlari ile Erdogan geldiginde ülke ne haldedi, IMF den alinan 5 milyar dolari kimler aralarinda hic etti tek tek yazardimda az bekleyin, iftar saati gelsin:))
Sen Emine Erdoğandan bahsedince benimde aklıma şu geldi
Eki Görüntüle 1175469
Erdoğan 1996: Hiç aşık olmadım.
Erdoğan 2013: Aşk kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Bizimki biz bir aşık olduk pir aşık olduk.
AKP den önce Türkiye de kredi karti yokmuydu:)))
Türkiye de kredi karti 1968 yilindan beri kullaniliyor:)
Ama insanlar asla ellerine gecemeyecek bir para icin kredi kartinin sagldigi taksiti kullanamaz.
Yani eger insanlar olmayan bir parayi harciyor olsayi 12 yildir AKP basta, Türkiye de evine haciz gelmeyen, hapse atilmayan insan kalmazdi:))
Insanlar para kazaniyor ama kredi karti o paralari, ellerine gecmeden harcalamarina neden oluyor.
Ayrica AKP ülkemizi herkesin milyoner oldugu, kimsenin fakir olmadigi bir ülke yapti demiyor kimse.
Elbetteki düzelmesi gereken seyler var ama 2001 de acliktan kirilan, ekonomiyi düzeltsin diye yurtdisindan adam getirilen, gelen adaminda IMF den gelen parayi destekcileri ile arasinda pay edip caldigi bir ülke konumundan bugünlere geldi.
Azcik gercekler konusulsun ya...
Parmak neden sallanıyor .....
Polemik olursa konu aynen kapanır...
canım bunların gözüne soksan anlamazlar...adamın yaptıklarını dünya konuşuyo...herkes aptal bi bunlar akıllı ya
Üsluba biraz dikkat..
Bunlar dediğiniz kişiler kendi fikirlerini söyleme özgürlüğüne sahiptirler,tıpkı sizler gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?