Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yakışıklımın Odası

merba halıdan aldık.kartı eşimde var.istersen tel bilgilerinide yollıyım.istediğin halıyı storu yapıyorlar.ben çok memnun kaldım

resim gibi şahane bir oda...

sağlıkla kahkahlarla büyüsünn.:)

çok güzel döşemişsiniz,çok zevkli bir odası oşmuş bebişinin.Allah analı babalı ve sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

merba halıdan aldık.kartı eşimde var.istersen tel bilgilerinide yollıyım.istediğin halıyı storu yapıyorlar.ben çok memnun kaldım

iletişim bilgilerini verirsen çok sevinirim, hala istediğimiz gibi halı bulamadık bir tek tuana halının modellerini çok beğendim ama onların fiyatlarıda çoook yüksek..1,5 ayım kaldı kısa sürede halı perde olayını halletmem gerek..tel.msj bekliyorum..tşkler şimdiden..

mesajınızı aldım çok sağolun..arayıp görüştüm, bu hafta sonu hem halı hem duvar kağıdı bakmaya gidicez, büyük olasılıkla ordan alıcam çünkü sitesinde çok güzel modeller var..tekrar tşkler..

resim gibi şahane bir oda...

sağlıkla kahkahlarla büyüsünn.:)

cok güzel olmus.bayildim,

muhteşem olmuş... Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

çok güzel döşemişsiniz,çok zevkli bir odası oşmuş bebişinin.Allah analı babalı ve sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

harika olmus gulegule kullansin

duvar rengiyle falan çok güzel olmuş...açık ve ferak..maaşallah

çok teşekkür ederim kızlar,bebek odası hazırlamak cok güzel ve eğlenceli.oğlumun odasını kendi çapımda özene bözene hazırladım ama ne zaman ki oğlum odasına girdi işte o an oda şahane oldu

çok güzel olmuş canım çok tatlı allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin :)

Tek kelime ile MUHteşem Tam Bir Denizci odası yakışıklı prens çok şanslı Benimde Oğlum olursa Bende bu tarz oda takımı düşünnüyorum...

ay canım çok güzel maşallah doğuştan şanlı yakışıklı maşallah dyelim nazar deymein. bu arada bu oda ne kadarr patladı be canım dvar kgdı çok hoş hpsi

teşekkürler kızlar sağolun

oda herşeyi dahil 4500 tl tuttu

Allahım hepimizin bebeklerini uzun ve güzel bir ömür nasip eğlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…