• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yakışıklımın Odası

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Karşınızda Minik Oğlum Oğuzhan'ın Odası :40:

$DSC00392.jpg
$DSC00388.jpg ,
$DSC00387.jpg $DSC00382.jpg
$DSC00391.jpg
$DSC00398.jpg
$DSC00385.jpg $DSC00384.jpg

çok güzel olmuşş annesi ellerine saglık güzel günlerde kullanın inşş oglusunlaa :nazar: :emir_bebek: :16:

maşşallahhh gule gule saglıkla buyusun saglıkla yakışıklınız.. allah bizlere de nasip etsin inşallahhh

Cocugum yok ama böyle hazirliklari görünce hevesleniyorum:))

coook cici olmus odasi, isminide pek güzelmis:))

saglikli hayirli olsun insallah

çok güzel olmuşş maşallah bayıldım. güle güle sağlıkla kullanın inşallah..

çok güzel olmuş odanız. güle güle kullansın yakışıklı sağlıklı mutlu günlerde inşallah...
halıyı nerden aldınız merak ettim...??

Maşallah cok güzel olmuş, allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:16:

:nazar::nazar:çok tatlı yaaaa bayıldımmmm:16::16:

ne kadar zevkle döşemişsiniz gerçekten bravo:42:

çok beğendim güle güle kullansın oğluşunuz.
Allah bize de nasip etsin oda hazırlamayı :31:
gerçi çok hevesliyim cinsiyetini bilsem şimdiden başlayacağım :)

:71::71::71:
çok teşekkür ederiz teyzeleri Güzel dilekleriniz için .

çok güzel olmuş odanız. güle güle kullansın yakışıklı sağlıklı mutlu günlerde inşallah...
halıyı nerden aldınız merak ettim...??

canım halıyı ikitellide maskonun karşısında sadece bebek halısı ve storu yapan bir imalatçıdan aldık.Mobilyacılara yapıp satıyormuş.Yatak örtümüzünün desenleri ile aynı olsun diye oradan aldık.

selamlar,

bebek odanız çok güzel olmuş, oğluşunuz iyi günlerde kullansın:) ben de 32.haftalık hamileyim kız bebek bekliyoruz odasını aldık ama birtürlü halısını bulamadık..sizin halınız çok güzel ve kaliteli duruyor, acaba aldığınız yerin bilgilerini alabilirmiyim? masko bana yakın sayılır hemen gidip bakabilirim:) şimdiden tşkler

Back