Çok yakışıklı erkekte yoktur, çok güzel kadın da. Güzellik göreceli bir kavramdır. Mesela çok yakışıklı zannetiğiniz bi erkeğin itici bir kaç davranışını gördüğünüzde, eskisi kadar yakışıklı gelmeyecektir muhtemelen. Ya da yakışıklı olmayan bir erkeği tanıdığınızda size çok karızmatik gelebilir.
yürüyen karizma yazmak istemiş heraldeKonu basligindan hicbir sey anlamadim.
Gozunuze guzel geliyorsa yakisiklidir. Kisiye göre degisir..
karima yazdigini yeni görüyorumyürüyen karizma yazmak istemiş heralde
yürüyen karizma yazmak istemiş heralde
Allahim ya hic anlamadim sabahtan beri cozmeye calisiyorum. Cok sagol ya yoksa kafayi yerdim
gercektenmi?
ay cok güldüm ya
Yuruyen karima ne demek diyorum valla ciddiyim. Bi z harfi nelere kadir
Katılıyorum insana sevdiği güzeldirkatiliyorum ama konu sahibi sizce demis, bende cevaplim
kumral olmali benim yakisikli, uzun boylu baktigin zaman biraz ciddi agirbasli ama cok güzel bi gülüsü olan, güldügü zaman oooy yerim ben senni o gülmeni dedigim
bide cok güzel bakmali, benden habersiz bakislarini yakaladigimda hoooop tekrar tekrar asik olmaliyim
bunun gibi seyler
yani anlasildigi üzere dis görünüsden cok hal ve hareket önemli bi insani güzel veya yakisikli görebilmemiz icin
bi bakis bi gülüs hooop ayaklarimizi yerden kesebilir yani
aynı düşünceyle girdimYuruyen karima ne demek diyorum valla ciddiyim. Bi z harfi nelere kadir
kişiye göre değişir. mesela ben soğuk tiplerden hoşlanırım.ve çok yakışıklı ,bebek yüzlülerden hoşlanmam.hatta gıcık olurum:)size göre çook yakışıklı erkek nasıl bi tiptir bayanlar?
size göre çook yakışıklı erkek nasıl bi tiptir bayanlar?