Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yakışıklı boncuğum burağım

Anaaaamm Maşallah 41 kere Allahım nazarlardan saklasın
Çok tatlı maşallah Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin a.s.

ayy maşşallah nazar: valla pek tatlı ya yerim onun göslerini yeşilde çok yakışmış valla yeşil tonlarını kullanmaya devam et bence :1hug:

Allahım bu ne şekerlik bu ne güzellik ya maşallah Allah nazardan saklasın hele o gözler

COK TATLI MASSALLAH allah nazardan korusun benım oglumda burak oda boncuk senınkı gıbı ama cooooook yaramaz buraklar yaramaz oluyor demıslerdı dogru demısler senınkı nasıl...

Canım ya maşallah çok tatlı... Allah nazarlardan korusun... a.s.
Benim içinde öpersin artık annesi... Şeniz

Hayyyyyy Maşallahhh, 41 kere hem deeeee, Allahım nazarlardan korusun, yüzünün gülüşü daim olsun inşallahhhh annesi.

KARDELENN MAŞALLAH
ÇOK AMA ÇOK TATLI GERÇEKTEN BONCUK YANİ OĞLUŞUN ,YANIMDA OLSA KOLLARINI ISIRIRDIM ONUNcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

ben bu paşanın ilk halini biliyorum ne kadar değişmiş ne kadar yakışıklı olmuş boncuk gözlü maşallahh sana emii....

CANIM BENİM MAŞALLAH ÇOK TATLI OLMUŞ PAŞAMIZ ALLAH NAZARDAN KORUSUN PIRIL PIRIL BİR EVLAT ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYOR...
GÖZLERİNİN İÇİ PARLIYOR...
ALLAH NAZARDAN KORUSUN MAŞALLAH

canım maasallah oglusuna
hakıkaten cok yakısıklıymıs
hep oglumun gozlerı babası gıbı boncuk olsun ıstedım ama kısmet belkı daha acılır

bu arada foto programın dıkkatımı cektı
ısmını ya da lınkını verebılırsen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…