• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yakinda nisanlanacaklar icin:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende 1 aralıkta nişanlanacağım kızlar (bi değişiklik olmassa belki 12.12.12side olabilir :D) isteme nişan birarada evde olucak aileler arasında :) pasta ve kurabiye şöle düşünüyorum sizce nasıl :16:

Eki Görüntüle 559160

bu kurabiyenin kalpli olanını düşünüyorum çok dadlu dimi :9:

Eki Görüntüle 559161

İkimizde aynı gün aynı heyecanı yaşıyacaz desene benim isteme söz oldu şimdi aile aradı nişanım olacak pasta ve kurabiyelerin çok güzel canım mutluluklar

bende 1 aralıkta nişanlanacağım kızlar (bi değişiklik olmassa belki 12.12.12side olabilir :D) isteme nişan birarada evde olucak aileler arasında :) pasta ve kurabiye şöle düşünüyorum sizce nasıl :16:

Eki Görüntüle 559160

bu kurabiyenin kalpli olanını düşünüyorum çok dadlu dimi :9:

Eki Görüntüle 559161

her ikisi de çok tatlı canım cok güzel :) bende 3 aralıkta nişanlanıcam :) söz ve ısteme aynı gun oldu 15 ekımde :) sımdı nısanım kaldı nısan alısverısımde oldu heycanla 3 aralığı beklıyorumm
allah herkesın gönlune versınnn :)))

daha nişana çok var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım. Heyecandan da ziyade nasıl olacak nasıl bitecek epey kaygı var galiba:/

daha nişana çok var ama ben şimdiden çok heyecanlıyım. Heyecandan da ziyade nasıl olacak nasıl bitecek epey kaygı var galiba:/

aynen benim de ocak 27 inş. ama nasıl olacak diye merak ve heyecandan sürekli düşünüyorum şimdiden alyanslarımızı aldık biz sadece :) bu alışveriş nasıl oluyo onun hakkında hiç bir bilgim yok nişan tepsisini kız tarafımı erkek mi alır ben erkek diye bilyorum ama... ayrıca erkek tarafı ne alır kız tarafı ne alır hiç bilmiyorum ..

ben de katıldım aranıza :) bende 9 aralıkta nişanlanacam yani 2 gün sonraa :1:
nişanlanan yada nişanlanacak olanlarada Allah hayırlı etsin diyorum gerçekten çok zor ve çok stresli bi süreç...

Son düzenleme:
ben de katıldım aranıza :) bende 9 aralıkta nişanlanacam yani 2 gün sonraa :1:
nişanlanan yada nişanlanacak olanlarada Allah hayırlı etsin diyorum gerçekten çok zor ve çok stresli bi süreç...

benım nsanım 3 aralıkta olcaktı ertelendı 10 aralıkta yanı pazartesii:)))

Cok fazla bir heyecan yoktu bende ama suan heycandan uyuyamiyorum bile kizlar saat 4 e geliyor ve benim aksam 8 de nisanim olcak ve ben heyecandan uyuyamiyorummmm :)

canım naptın nişanıı :) nasıldıı:1:

Harikaydi valla canim :) sohbetli oldu zaten bizim nisanimiz gayet iyiyiydi,tatli telaslar ve tatli yorgunluklar :) fotograf makinesi bozuldu sansima hep baskalarinin telefonuyla cekildi fotograflar :( onlarida artik toplayip cikarticaz albumde yaptirdik fotograflari secmeye gidicez hafta ici okadar cnm hersey guzeldi :) stresten sivilce cikti yuzumde zaten

Harikaydi valla canim :) sohbetli oldu zaten bizim nisanimiz gayet iyiyiydi,tatli telaslar ve tatli yorgunluklar :) fotograf makinesi bozuldu sansima hep baskalarinin telefonuyla cekildi fotograflar :( onlarida artik toplayip cikarticaz albumde yaptirdik fotograflari secmeye gidicez hafta ici okadar cnm hersey guzeldi :) stresten sivilce cikti yuzumde zaten

maşallahh. Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: dualarında unutma bizi darısı başımıza :):1:

canım ben 4 günlük nişanlı bir hatun olarak yazayım dedim
öncelikle rabbim hiçbirimizi utandırmasın herşey gönlümüzce olsun inş
18.11.2012 pazar günü benim için unutamayacaım çok gzüel bir gün olarak kalacak inş
herşey çok güzeldi şükürler olsun
nişanlığım,makyajım,türbanım,mekan çekimimiz,mekanımız,kalabalığımı,takılarımız ki ben bu kdara beklemiyordum
herşyede önce havanın güzel olması benim için çok önemli idi
inş sende hayırlısı ile atlatırsın ogüzel gününü
bol bol dua et allaha ben yattım kalktım dua ettim nasip etti allahımda

18.11.2012 benımde söz günüm :) nişanımda allahn izniyle 16.03.2013 te olucak inşallah :)

Back