Yakinda katil olacagim!!

Ne kadar dusunceli bir tavir sergilemissiniz. Ama anlayana iste. Yapin cocugunuzu boyle terbiyesiz insanlar icin kisitlamayin. Haketmiyorlar cunku.

Kesinlikle haklisiniz. Her turlu hakkimi arayacagim. Ise once konusmakla baslayalim bakalim. Anlasabiliriz umarim....
Mhkeme napacak zabıta ne yapacak? Karısını öldüresiye döven erkeğe aile içine karışmayız diyen polis , komşunun çocuğuna napacak. Laftan anlayan insanlara da benzemiyorlar ki konuşun anlaşın deyim . Ama yinede şansınızı deneyin

Allahim biz butun medeniyetli insanlar bir binada toplanalim bu saygisiz insanlarda bir binada toplansin vallahi yildim. Ne cekmissiniz oyle sizde.. bende kurtulurum bir an once insallaahh....

Biz yapamadık taşındık, inşallah krediniz bitince daha iyileri size de olsun

Deneyecegim. Ama devletimizde rahatsizlik veren komsuya uyari ceza vs yokmu yahu. Bir iki degildir boyle rahatsizlik veren insan cok var hicmi.kanun yol yordam yok

Biz yapamadık taşındık, inşallah krediniz bitince daha iyileri size de olsun
Kredi bitene kadar bu insanlara tahammul edemem ben. Bakin suan saate. Yatakodasinda bir.insan yuksek sesle bu saatte neden sohbet eder? Suan kizini evlendirme planlari yapiyor butun muhabbet odamda. :) bende esimle uzanip uyumadan sohbet etmeyi severim ama sesim hep kisiktir salonda bile bu desibelde konusulmaz. Allahim bana sabir ver nolur..

Ne kadar dusunceli bir tavir sergilemissiniz. Ama anlayana iste. Yapin cocugunuzu boyle terbiyesiz insanlar icin kisitlamayin. Haketmiyorlar cunku.

Öyle de yapamam ki. Alisirsa başkasının evinde de dikkat etmez nasıl olsa annem izin veriyor diye. O yüzden kuralları çiğnemek olmaz.. yakında ararım bende polisi zaten ugrassin polisle napayım ki

Öyle de yapamam ki. Alisirsa başkasının evinde de dikkat etmez nasıl olsa annem izin veriyor diye. O yüzden kuralları çiğnemek olmaz.. yakında ararım bende polisi zaten ugrassin polisle napayım ki
Cok haklisiniz. Ne diyim allah yardimcimiz olsun. Daha fazla katlanmayin bu terbiyesizlere arayin polisi huzur vermeyin.

zabıta ceza kesıyor
ust komsum para cezasına carptırıldı bu sebeple.

Deneyecegim. Ama devletimizde rahatsizlik veren komsuya uyari ceza vs yokmu yahu. Bir iki degildir boyle rahatsizlik veren insan cok var hicmi.kanun yol yordam yok
Üstkatımdaki teyze mutfak balkonundan hep halı silkelerdi , çaydı yemekti giderdi yani. Söyledim hep arka balkondan silkele dinlemedi. Bir gün yine halılar atılı balkonda biz de mangal yapacaz günlerden pazar , eşim dediki söyleyim de çeksin halısı kokmasın . eşim çıktı teyzecim halılarınızı kaldırında mangal kokmasın dedi. O oldu bidaha atmadı ? İyilikten aldı. Sizde böyle bi güzellik yapın belki insafa gelir.

Tavana vurun bakim tepkileri ne olacak

var tabı kı
cogu ınsan bılmıyor
beledıyeyı arayıp sıkayet edıyorsun
gelıyorlar
halı sılkelemek halı asmak sokak ta dugun yapmak gurultu cıkarmak yasak.

sıkayet etmem sonucu bır sokak dugunu durduruldu ve ust komsum para cezasına carptırıldı

yonetıcınız varsa ıhtarda gonderır uyarılar fayda etmezse
3 ıhtar sonrası ımza toplanıyor apt den tasınması ıcın

Denemek lazim haklisiniz. Umarim o insafa oda gelir..

bende kı guzel sozden de anlamıyordu
ben ayrı konustum ,esım ayrı ,yonetıcı ayrı ,gorevlı ayrı
yok laftan anlamıyor
bırgun halısı taa benım balkonumun ıcınde sarkıtmıs şıp şıp suyu akıyor
aldım makası kestım halıyı sacak sacak kısmını

o oldu.

Tavana vurun bakim tepkileri ne olacak
Duvara zaten cok vurdum bi ara elim sisti. Ama yok i.ih. muzigi kis diye geldiginde duvara vuruyon ama napiyim cocugu baglayamam diyo. Misafirimiz oluyo diyo. Herseye kulp buluyo. Bende muzigi acip bebek gelisimi icin doktorum recete etti her gun 1 saat yuksek sesle muzik dinliycem diycem artik. Allahim su dusundugum seylere bak :)

Supermis ya. Cok cok tesekkur ederim bu bilgiyi paylastiginiz icin. Gerekli uyarilari yaptiktan sonra devam etmeai halinde belediyeye kesinkez basvuracagim. Umarim faydasini gorurum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…