Malesef kredi cekip satin aldik daha 5 aenesi var odenecek borc. Satmayi dusunuyorum artik cunku gercekten sinir krizleri geciriyorum evde..Kıraciysaniz acilen çikin o evden. Sınir hastadi eder onlar insani
Bende cocuk yetistirecegim. Elbetteki cocuktur ses yapar oyun oynar. Ama butun gun kosan koltuklardan atlayan bir cocuga tum gun uyku saati disinda aile dur demiyorsa o sesler kesilmiyorsa maleaefki.burada aile terbiyesi almamis demek zorunda kalirim. Ki benim ablam 2 cocuk yetistirdi kiraci oldugu evde alt kattaki.komsusu tebrige gelirdi 2 cocukla bir gun rahatsiz etmediniz beni diye. Bilmiyorum ya ben cok saygi gosterme cabasindayim ki ben aile apartmanindan gelin geldim ve aile apartmaninda ses gurultu girla gelir alt kat ust kat akraba oldugu icin dikkat edilmez cokta cunku rahatsiz olmaz kimse. Ama burada cok asiri dikkat ediyorum ve kimseyi asla rahatsiz etmiyorum.Benimde bi oğlum var evde ister istemez gürültü yapıyor mümkün mertebe uyaririm. Aşağıda insan var çocuğum diye kısa süreli olsa da duruyor ama sonra tekrar oyuna dalıp yine yapıyor yine uyarıyorum. Top oynatmam evde kapı duvar yumruklatmam ama odasına giderken yada salona gelirken koşuyor. Uyariyoruz işte. Bu aile terbiyesi tam olarak nasıl biseyse artık yanlış mı yapıyoruz acaba. Tek çocukla 2 3 çocuk illaki farklı, çocuklar birbirleriyle oyun oynarken ses çok çıkabilir. Sizde uyarin komsunuzu dile getirin bence belki onlarda çocukları uyarır.
Esimle konustuk dusunuyoruz ya satacagiz ya kiraya verecegiz. Evimden cok memnun olmama ragmen komsu yuzunden satmakta agir geliyor acikcasi.Ben aynisini yasadim aynisini
Gercekten dayanilacak gibi degil
Şöyle uapin kiraya verin kira geliri ile siz baska bir evde oturun
Cünkü can bu yani kafa
Cekilmez omur boyu
Yarin bebek te olur
Benim ağzim yandi bende 3 yil çrktim bu tarz insanlardan. Canlari cehenneme
Müstakil ev yaptiracagim
Apartmandan alsam da en üst kat alacagim
Son care onu yapacagiz artik. Baktik devam saygi yok ennn son care evimizi satacagiz..offf cok sinir bozucu
acıkca konusmakta fayda var
esınız komsu beyle bır gorussun bence
yalıtım yeterlı degıl gece ses cok yankı yapıyor kucuk bebegımız var daha ozenlı davranırsanız sevınırız gece sese yerımızden sıcrıyoruz desın
Bende cocuk yetistirecegim. Elbetteki cocuktur ses yapar oyun oynar. Ama butun gun kosan koltuklardan atlayan bir cocuga tum gun uyku saati disinda aile dur demiyorsa o sesler kesilmiyorsa maleaefki.burada aile terbiyesi almamis demek zorunda kalirim. Ki benim ablam 2 cocuk yetistirdi kiraci oldugu evde alt kattaki.komsusu tebrige gelirdi 2 cocukla bir gun rahatsiz etmediniz beni diye. Bilmiyorum ya ben cok saygi gosterme cabasindayim ki ben aile apartmanindan gelin geldim ve aile apartmaninda ses gurultu girla gelir alt kat ust kat akraba oldugu icin dikkat edilmez cokta cunku rahatsiz olmaz kimse. Ama burada cok asiri dikkat ediyorum ve kimseyi asla rahatsiz etmiyorum.
bunun ıcın evınızı saattıgınıza degmezSon care onu yapacagiz artik. Baktik devam saygi yok ennn son care evimizi satacagiz..
Sizde benimle ayni kafadasiniz. Bazen sinirlenip cocugum dogsun bilerek evde ses yaptiracagim diyorum. Esim karakterimi bildiginden he he aen mi diyor. Kabullenemiyorum saygisiz dusuncesiz insanlari. Biz bu kadar dusunceliyken bu insanlar nasil boyle cahil olurlar anlayamiyorum.Dedigim gibi ben oğlumu uyarıyorum çok dikkat ederim alt kata çok ses gider sonuçta. Alt daire de bekar bi bey yaşıyor 2 güne bir alem yaparlar suan da bende onların gurultusune uyuyamiyorum. Uyardik bi kaç ke z ama nafile. Tepesinde çocuk tepindirmem lazım aslında ama onda bana ters. Kimseyi rahatsız etmeyi sevmem. Ama rahatsız ediliyoruz sağolsun
Kesinlikle haklisiniz. Her turlu hakkimi arayacagim. Ise once konusmakla baslayalim bakalim. Anlasabiliriz umarim....bunun ıcın evınızı saattıgınıza degmez
gıdecegınız yerde aynı sorun veya baska sorun olmayacagının garantısı yok
konusarak cozulur
cozulmuyorsa bunun zabıtası var mahkemesı var her turlu o sessızlık saglanır
Bahce katinda degilim oyle seylerle karsilasmadim ama sizinde isiniz cok zor allah sabir versin gercekten. Insan evinde huzurla otururken ust katindan alt katindan rahatsiz edecek derecede gelen seslere tahammul edemiyor. Tv sesini ust kattan gelen seslere gore ayarlamak zorunda kaliyoruz artik. Haklisiniz once konusacagim baktim olmuyor tv ye sesi verip butun gun muzik acicam. Gelsin hele bi kapiya sonra.Ayy zemin kat çilesi allah gerçekten yardımcınız olsun zor . Apartmana giren çıkan , bahçeden geçen , oyun oynayan çocuklar malesef hep evinizin içindeler. Tam bebeğimi uyıturdum gümm demirlere top çarpardı yavrum çığlıkla uyanırdı.pencerenin dibinde oynarlardı gidin diye uyardığımda sizde zemin kattan ev almasaydınız ozamn dedi çocuklar. Aileler öyle öğretlemişler:yukardakilere sizde ses yapın açın sabah son ses müziği kapatın kapıyı başka odaya geçin. Çirkefle çirkef olmak gerekiyor bazen .
Sizde benimle ayni kafadasiniz. Bazen sinirlenip cocugum dogsun bilerek evde ses yaptiracagim diyorum. Esim karakterimi bildiginden he he aen mi diyor. Kabullenemiyorum saygisiz dusuncesiz insanlari. Biz bu kadar dusunceliyken bu insanlar nasil boyle cahil olurlar anlayamiyorum.
Yıllarca 1.katta oturduk çok çektik özellikle annem hadi çocuk gürültüsü olsa tamam dersin ki çocuklar küçük değil ortaokul lise vs halı çırpma,pis su dökmeler,yemek artığı vs atmalar,çamaşır üstüne sulu çamaşır serme makine olduğu halde elde yıkayıp daha doğrusu suya batırıp asma yaz kış fark etmez sokakta gürültü top sesleri balkona vurunca güm güm diye ses çıkması, ve daha bir sürü şey taşındık en üst kat aldık kafamız çok rahat şimdi.Esimle konustuk dusunuyoruz ya satacagiz ya kiraya verecegiz. Evimden cok memnun olmama ragmen komsu yuzunden satmakta agir geliyor acikcasi.