Yakinda katil olacagim!!

İyi yapmışsın

Siz de aynı şekilde uyarın hiç çekinmeyin.Ha deyince taşınılmıyor zaten.Bizim üst katımızda sarhoş bir komşu var hem de taksi şoförü.Sabahın 4 ünde sokaklarda bağıra bağıra bürün kapılara tıklata tıklata,sonra küfürler ederek çıkıyor.Sonra sabahın 5 inde aniden karısıyla kavga edip eşyaları deviriyor camdan fırlatıyor küfürler vs.Sonuna kadar müzik sesi,oğluna kına gecesi derken beni de delirttiler.Her seste polisi aradım, her tıkırtı da yine polisi aradım.Eşim asker evde durmuyor ve bende hamileyim.Sabah kavga olunca yüreğim hopluyor.O yüzden sabah 5 de yatıyorum şu sıra.Ve polise şikayet ede ede en sonunda bıktılar evlerini satıyorlar şimdi evde de durmuyorlar Annelerine götürdüler eşyaları.Şükürler olsun.Siz de şikayet edin Bıkana kadar.Eşiniz söylesin kadınları ciddiye almıyorlar pek.Biz hiç muhatap olmadık direk polis...

İnsan kendi evinde rahat edemeyecekte nerede edecek.. bende nefret ederim yüksek sesten. Eşime tv nin sesini bile açtırmam, hem kendim için hem başkaları için. Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi kiraya verin siz başka yere çıkın. Çekilmez böyle

Yapıcak bir sey yok ben üst komşumun sesi ve komşumun çocugu dövmesi yüzünden dayanamayıp 9 10 aylık evimden taşındım
Ev alma komşu al dedikleri şey bu
Evi almadan önce araştırmalıydınız
Ben artık komşular kapı önüne terlik koyuyor mu dışardan halı sallandırıyor mu bunlara bile bakıyorum oyle karar veriyorum sizde biraz araştırıp tutun yada alın

Maalesef giriş katta oturmak böyle bıktırıcı bir şey
Üç yıldır giriş katta kiradayim
Binaya giren herkesin gürültüsü benim evde
Sabah gece fark etmez üst kattakiler topuklu ayakkabıyla tak tak tak inerler merdiveni
Ben de artık yazı yazmak istiyorum
Lütfen asansörü kullanın diye

Biz memuruz ha gittik ha gideceğiz derken kaldık bu evde ama bir daha asla giriş katta ev tutmam

Taşınma imkânınız varsa taşının
Hamile halinizle sinir krizleri yaşamayin

Ben bile artık 5 aylığına bile olsa taşınmayı istiyorum bu aptal evden

Esiniz adamla konussun, sen kadina soylemissin ise yaramamis. Yada muzik sesini acmaya devam edeceksin rahatsiz olsunlar.

Annemlerin apartmanıda aynı. Benim odamda kapıya yakındı. Sinir krizleri geçirerek büyüdüm. Çocuğunuzu sese alıştırın bence en kesin çözüm. Uyurken açın televizyonu, müziği.

Düğünün izni yoktu o zaman değil mi benim yaşadığım şehirde de çok yapılıyor sokak düğünü izinli olanlar 11 de bitiyor ama izinli olmayanlar polis geldiği an bitiriyor.Havai fişekten nefret ettim artık ben de her düğünde atılıyor.

Üst komşu ses yaptığı için mi ceza kesildi.
Nasıl bir süreç yani nasıl bir yol izlediniz rica etsem ayrıntılı yazar mısınız?
Aynı üst komşudan bizde de var da..

tamamen ayni durumdaymisiz nerdeyse. yüksek giriste oturuyorum. yukardakinin 3 cocugu var. ve inanin o kadar sesi nasil yapabildiklerine sasiriyorum. yani insan hic mi yapma yavrum demez. hamilelikte o kadar sinirlenmeme ragmen benim evimde uyanacak bebek yok bisey yok sabredeyim dogumdan sonra devam ederlerse cikarim dedim. lohusaligin 10.gununde duvara uyarmamiza ragmen susmadiklari icin agladigimi biliyorum. bunlarinki susmamak degil devamli yuksek bir yerdeb atliyorlar. ve gummm diye bi ses. suan kizim bir yasinda ve hala aynilar. cok bedduami aldilar. cocuktur yapar ama laftan anlayacak yastaki cocugu dizginlemesi gerekir. neyseki haftaya tasiniyorun

Evet bende gordum cocuklari rahat 5 6 yasinda varlar belki daha fazla ama yok aile terbiye vermiyoki.. ne sanslisiniz kurtuluyosunuz darisi basima insallahhhhh ♡

Üst komşu ses yaptığı için mi ceza kesildi.
Nasıl bir süreç yani nasıl bir yol izlediniz rica etsem ayrıntılı yazar mısınız?
Aynı üst komşudan bizde de var da..
Tabiki
Taşındıkları günden beri ses samataydi. Gece 12 de yer supuruyordu önce yöneticiye soyledik uyardı
Sonra saç kil tırnak halı silkelemeye başladı görevliye ayrı yöneticiye ayrı söyledik değişmedi

Video çektim sitenin whatsaap grubuna attım tam pisliğini balkonuma silkelerken bunun üstüne yönetici ihtar çekti komşuya noterden 3 uyarı sonucu ihtar . İhtar uymazsa imza toplanacak dedi komşuya

Bukezde kadın balkonuma pislik atmaya başladı meyve falan ama ispatlayamiyorum. Bende koymuş olabilirim yani ispat yok. Belediyeyi aradım böyle olanı anlattım. Kadının yaptığının suç olduğunu ve suç kapsamına giren halleri söyledi . Memur geldi sorular sordu cevapladim yukarı çıktı konuştu ikaz etti ceza yazmadı

Birkaç gün güzeldi dedim korktu iyi oldu derken yine başladı bukezde karakola gittik napilabilir diye dilekçe yazdırdı bize imza topladı yoneticide. Biz yoneticinin adımı sonucu siteden gönderilecek diye beklerken bilgi geldi 300 kusur ceza kesilmiş komşuya :)

Sokak düğününün saygısızlık olduğunu düşünüyorum
Bizim apt de yaşlı bir teyze var çok severim hasta bu düğün sesi falan yıpratıyor kadını
Ögünde komşulardan birinin cenazesi var
Kimse gelip izin imzada istemedi gummudu güm düğün başladı

Görevliyi aradım bu ne iş bilgin varmı düğün işte dedi... Yöneticiyi aradım belediyeden izin aldilarssa düğün yapabilirler dedi

Belediyeyi aradı eşim böyle bir izin alan oldumu su adrese oturuyorum düğün var dedi gündüz günü

Belediye böyle bir izin alamazlar çünkü sokak dugunu yasaklandı dedi . Şu şartlara sahip kapalı alan dışında mümkün değil dedi
Ekip aracı geldi içinde iki memur
Şarkı söyleyen devam ediyor şarkısına bu arada :)
Polisler gelince bir adam düğün sahibi geldi konuştular tartıştılar duyuyorum kim sikayet eden sözlerini falan .

Memurlar kesin kes düğünü dağıttı tüm bunlar olurken yarım saat çaldı oynadılar bı yandan :) öncesinde yarım saat sürmüştü zaten düğün ortası olmuştu polisde eglendiniz yeter dedi cenazeye sayginiz olsun dedi dağıttı

Ayy en zor şeylerden biri Allah sabır versin üçüncü kat aldım örf ses duymayım diye dağılsın alt komşumda çok iyidir ikinizünde aynı aylık çocukları var ses benden de gidiyo insanda gelir ama çok şükür sorun etmeyiz ev almakomsu al diye boşa dememişler

Çok güzel olmuş sevindim adınıza. Bizim ki aşırı ses,gürültü yapmaları çocukları gece gündüz evde koşar, koltuktan atlar vs.
Kaç defa uyardık çocuk napalm diyip duruyorlar sonuç saygısız insanlar...

Bu sesi nasıl kanitlayabiliriz ki bıktık artık.Evimi çok sevmeme rağmen bu acayipler yüzünden satacağım galiba

Inan karakolluk olana kadar kavgada etsen bir şey degismez

İte dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir derler orayı kiraya verin siz de aynı ayarda bir yere kiraya çıkın bence.

Sadece ses ise sorun nasıl ispatlanir bilemiyorum ama ses olcum yapıyorlar diye duydum
Keşke herkes genel toplum düzenine ayak uydursa da bizlerde bu sorunları yasamasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…