Yakında İhtiyacınız Olacak “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” Söyleminin 23 Dildeki Karşılığı

maalesef ben yeni yilin her turlu dilinden nefret ederim..
kutlamalardan içki partilerinden midem bulaniyor..
milletin keyfi yuzunden bize belalar geliyor..
yeni yil muslumanin neyine
bizim mis gibi bayramlarimiz var zaten..
yeni yilla isimiz olmaz..

Herkese sağlık, mutluluk, huzur, bolluk, bereket diliyorum.
Yeni yılınız kutlu olsun.

2017 yıllı çocuklarımıza savaşsız, sevgi, barışa ve kardeşliğe dayalı bir dünya kurmak dileğiyle...
Herkesin yeni yılı kutlu olsun, bütün dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olması dileğiyle..

2017 güzel bir yıl ol.....
Savaşların, açlığın, adaletsizligin, bencilliğin, kindarlığın, yoksullugun, açgözlülüğün, yalanların dolanların, hırsın kıskançlığın ve insanoğluna ait olabilecek her türlü ķötü özelliğin geride kaldığı bir yıl ol....
Bu yıl hepimize dileklerimizi umutlarımızı sağlıgımızı versin...
Bana ve isteyen herkese bebeğini getirsin....

Her yıl o kadar güzel dileklerde bulunuyoruzki ama maalesef istediklerimizle yaşadıklarımız bir olmuyor. Dileğim; çocukların ölmediği, annelerin ağlamadığı, daha yaşanılabilir, en azından daha katlanılabilir bir yıl olması.
Umarım tüm güzel dilekler gerçekleşir, herkes hayallerine kavuşur.

tşkler.sizlerede tüm üyelerinizede sağlıklı mutlu huzur dolu gözyaşı olmayan musmutlu yıllar diliyorum.

Savaşsız, şehitsiz, bombasız, güzelliklerle gelen yıllar olması dileğimle, sağlıklı, huzurlu, çocukların ölmediği, sadece mutluluktan ağlayacağımız yeni yıllara erişmek ümidi ile, Mutlu Yıllar herkese :)

Herkese mutlu huzurlu başarılı ve korkusuz bir yıl diliyorum. Umarım hep birlikte şeker gibi taptatli bir yıl geçiririz

2016 yılı askerimize,polisimize milletimize,en önemlisi Vatanımıza acı,ve üzüntü ile geçti malesefki kendi cevremizdede acı kayıplar verdik.Rabbim ölenlere rahmet eylesin.. RABBİM her daim elimizden tutsun.2017 yılının sağlık, huzur, mutluluk getirmesi dilegi ile SEVGİYLE kalin

Tüm dileklerinizin gerçekleştiği, mutluluğun, sağlığın, huzurun, paranın sizi bulduğu bir yıl geçirmeniz dileğiyle...

2017 tüm güzellikleriyle sizin yılınız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…