Yakında İhtiyacınız Olacak “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” Söyleminin 23 Dildeki Karşılığı

Ulkem Adina,
Baris, birlik, ve beraberlik icinde dogru adimlar atmayi basarabildigimiz bir yil olmasini diliyorum.

Kendi adima,
Mutluluk, saglik, para, ve kocaman bir ask diliyorum

Ne güzel bi forum başlığı bu böyle :)) Herkes iyi niyetlerini dileklerini sevgilerini sunmuş :)) Şu an bunları okuyup buraya yazmak bile mutluluk veriyor :)) Bence ; 1) DÜNYA İNSANLARIN İMPARATORLUĞU DEĞİL,HAYVANLARA SAYGI DUYULSUN. 2) SİYASİ VE DİNİ DÜŞÜNCESİ NE OLURSA OLSUN HERKES BİRBİRİNE EMPATİ HOŞGÖRÜ SEVGİYLE YAKLAŞSIN. 3)İNSANLAR ÖNCE KENDİNİ SEVMEYİ VE KENDİYLE MUTLU OLMAYI ÖĞRENSİN Kİ SEVGİSİZLİK MUTSUZLUK KÖTÜLÜK OLMASIN. 4)HİÇBİR CANLI HAYATİ HİÇBİRŞEYİN YOKSUNLUĞUNU ÇEKMESİN(barınma gıda sağlık). 5)FİZİKİ VE PSİKOLOJİK ŞİDDET UYGULANMASIN. 6)CANIMIZI VATANIMIZI GELECEĞİMİZİ HİÇE SAYANLAR CEZASINI HEMEN BULSUN

Savaşların,küskünlüğün,acının, kederin,hastalıkların,sabırsız bekleyişlerin bitmesi,barış,sağlık,huzur,mutluluk,bereket ve hayalini kurduklarimizin en güzel şekilde bize teker teker gelmesi ümidiyle NİCE MUTLU YILLARA..

İlk başta sağlıklı ve huzurlu yeni yıl dilerim memleketim ve dünya için ve ön önemlisi insanca bir yaşam

2016da yasadiklarimizi unutturacak guzellikte, sevdiklerimizle huzurlu ve saglikla yasayacagimiz yeni bir yil diliyorum
Bol basarili, isteyenine askli ve cocuklu bir yil olsun bir de Butun iyi dileklerimiz gerceklessin, herkese sevgiler

İlk başta sağlıklı ve huzurlu yeni yıl dilerim memleketim ve dünya için ve ön önemlisi insanca bir yaşam

Baris huzur saglik ve tum guzellikleri diliyorum Allahtan BUTUN KK ÜYELERİ İCİN bereketli bir yıl olsun...2016 yi unutturacak kadar güzel bir yil nasip etsin inşaallah vatanımızı tum firsatcilardan dusmanlardan korusun AMİN

Yeni yıl, yeni kapılar, yeni umutlar. Kimseyi ötekileştirmeden karşılıksız sevgi veren insanlarla dolu, saygının, vicdanın, hoşgörünün çoğaldığı , barışın olduğu huzur dolu bir yıl diliyorum. Hem dünyada hem ülkemizde.

Hiç umudum olmasa da iyi bir yıl diliyorum.. inşallah girerken yaşadığımız karanlık bir yıl üzerimizde olmaz.. Karanlık İstanbul dan sevgilerle..

Herkese sağlıklı mutlu ve huzur dolu nice yıllar diliyorum.Dünyada ki bütün kötülüklerin bitmesi ve bütün canlıların mutlu yaşadığı yeni bir dünya olmasi dileği ile herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…