Yakında İhtiyacınız Olacak “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” Söyleminin 23 Dildeki Karşılığı

Tabii ki en güzeli bizim dilimizde ki
Yeni yıl tüm hayırlı dileklerin ,duaların kabul olduğu huzur dolu bir yıl olur inşallah.

Allah'ım tüm KK üyelerine ; evi olmayana ev,eşi olmayana hayırlı bir eş,işi olmayana iş,evladı olmayana hayırlı evlat,dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda ,dargınlara barışma,okula giden evlatlarımıza güzel notlar almayı nasip etsin.

Huy Meselesi canım Arapça olanda hata var. سنة جديدة سعيدة Turkce olarak "sene cedide saide" diye okunur. İngilizce olarak da "sanah jadeeda saeida" olarak yazılır sanırım. Sunnet kelimesi başka bir anlama geliyor.

2017 herkese mutluluklar getirsin, hepimiz umduklarımıza nail, korktuklarından emin olalım inşallah :)

Herkese mutlu yıllar

Herşey gönlünüzce olsun

11. Portekizce – feliz Ano Novo

12. Sırpça – Srećna Nova godina

13. Slovakça – šťastný nový rok

14. Tayca – Sawatdee Pi Mai

15. Letonca – laimīgu Jauno gadu

16. Yunanca – Kali Xronia

17. Arapça – sunnat jadidat saeida

18. İngilizce – Happy New Year

19. Katalanca – feliç any nou

20. Rusça – s novym godom

21. Lehçe – szczęśliwego Nowego Roku

22. Japonca – Akemashiteomedetōgozaimasu

23. İtalyanca – felice anno nuovo

kaynak: listelist[/QUOTE]

Sağlık,huzur mutluluk getirsin bu yıl herkese özellikle Türkiye'deki durumdan etkilenen bir sektörün işçisi olarak söylüyorum turizm eski günlerine dönmesi dileğiyle

2016 hem kişisel olarak, hem ülkemiz hem de dünya için çok kötü geçti. tabiri caiz ise hele şu son günler geçmek bilmiyor. tarih 2017 olunca birşeyin değişeceğinin garantisi yok ama yeni bir başlangıç, ümidimi kesmek istemiyorum. dünya için barış dolu, insanlar için sağlık ve huzur dolu yeni bir yıl diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…