- 11 Eylül 2014
- 1.173
- 795
- 323
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bugün benim doğum günüm
herkese mutlu yıllar diliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminTabii ki en güzeli bizim dilimizde ki
Yeni yıl tüm hayırlı dileklerin ,duaların kabul olduğu huzur dolu bir yıl olur inşallah.
Allah'ım tüm KK üyelerine ; evi olmayana ev,eşi olmayana hayırlı bir eş,işi olmayana iş,evladı olmayana hayırlı evlat,dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda ,dargınlara barışma,okula giden evlatlarımıza güzel notlar almayı nasip etsin.![]()
bugün benim doğum günümherkese mutlu yıllar diliyorum
![]()
Nice mutlu yıllarınıza olsun,sağlıkla huzurla mutlulukla dolu yaşlar dilerim![]()
Nice yıllara doğum günün kutlu olsunbugün benim doğum günümherkese mutlu yıllar diliyorum
![]()
teşekkür ederim :)
Nice yıllara doğum günün kutlu olsunBenimde haftaya bir yaş daha alıyoruz ama ben hazır değilim
![]()
Nice yıllara doğum günün kutlu olsunBenimde haftaya bir yaş daha alıyoruz ama ben hazır değilim
![]()
Ben ne yapayım yarım asrı devirdim![]()
Sen asla yaşlı değilsin maşallahın var hanım ablaEminmisin son kararınmı![]()
Sen asla yaşlı değilsin maşallahın var hanım abla![]()
Asla yanlış düşünüyorsun bizlerden çok daha sıkı sıkı bağlısın hayata cansın senTeşekkürler hayatım sağol,yok valla yaşlandım artık![]()
Asla yanlış düşünüyorsun bizlerden çok daha sıkı sıkı bağlısın hayata cansın sen![]()