- Konu Sahibi diclem3555
-
Benimde sömestrda kızlar nişanım , daha hiç bir şeye başlamadım , nişan yerimi tutacağım aralığın ilk haftası ... Bohça işine de yavaştan başlayayım diyorum sonra sıkışmasın..
yani tahminen 80 - 90 kişi oluruz heralde canım , uzun süredir yer araştırıyorum bende , kafamda bi tane netleşti gibi ama tutmadık daha
kızlar merabalar yardıma ihtiyacım var kızkardeşimi istemeye gelecekler söz kesilecek ve sözden sonrada nişan olacak nişan büyük bir ihtimal evde aile arasında olcak. nişan için pasta yaptırıcam kardeşime süpriz:))))) bide nişan tepsisi hazırlamak istiyorum bu konuda yardım edermisiniz nerden nasıl bulabilirim internetten baktım yastık olayını beğenmedim nişan tepsisi makası istiyorum
yani tahminen 80 - 90 kişi oluruz heralde canım , uzun süredir yer araştırıyorum bende , kafamda bi tane netleşti gibi ama tutmadık daha
kızlar merabalar yardıma ihtiyacım var kızkardeşimi istemeye gelecekler söz kesilecek ve sözden sonrada nişan olacak nişan büyük bir ihtimal evde aile arasında olcak. nişan için pasta yaptırıcam kardeşime süpriz:))))) bide nişan tepsisi hazırlamak istiyorum bu konuda yardım edermisiniz nerden nasıl bulabilirim internetten baktım yastık olayını beğenmedim nişan tepsisi makası istiyorum
hımmm hayrlısı olsun inşallah canım :) evde yapsanız nasıl olur ki bzde öyle oluruz gibime geliyo ama ben evde yapmak istiyorum yaa nasıl olur ki
hayrlı olsun inşallahh :) ne kadar sevinir kardeşin pasta için ya maşallah size :) pastayı yaptıracak yer buldun mu peki? kendin mi yapıcaksın tepsiyi hazır mı alıcaksın canım?
Canım Eyüpte Halil Paşa Konağında karar kıldık ama daha gidip tutamadık 26 ocak gibi düşünüyoruz ama kısmet , hayırlı olsun canım sözün benimde 27 ekimde oldu sözüm süreç başladı artık
..
aynı dert bende de var malesef. ev biraz büyük olsa söz nişan bi arada kurtarırdık valla.Canım ben evde istiyodum esasında ama evimiz küçük olduğu için sığamazdık , yoksa isteme söz nişan hepsini bi seferde çıkarıcaktım =)
Halit paşa olmasın canım o ?
duymuş ben de orayı ama hiç bakmadım henüz. fiyatları nasıl bi fikrin var mı?
bu hafta içi fındıkzade ve çapa civarlarındaki otellere bakacagız. İlgilenirsen sana da yazarım fiyatlarını.
aynı dert bende de var malesef. ev biraz büyük olsa söz nişan bi arada kurtarırdık valla.
Yanlış yazmışım Halit Paşa tabiki =) düğünüm yemekli olacağı için kokteyl menülerine baktık cnm kişi başı 17 tl , ocakta fiyatlar yükselicekmiş .. Ben Zeytinburnunda oturuyorum ama bu taraflarda gönlüme göre bi yer bulamadım , misafirlere uzak kalıcak biraz ama napalım .. Evet cnm yazarsan sevinirim fiyatlarını gerçi biz bu Perşembe gidip son bi kez konuşması anlaşırsak tutmayı planlıyoruz
kızlarr nişan fotoğraf çekimini kız mı üstleniyor erkek mi nişanı kız yapıyor aaama arkdaşlarımın studyo fotograf çekimini erkek ödedi hep sizceee ?
hafta sonu ögrendiklerimi yazarım canım sana.
şimdiye kadar fatihte suştan sarnıça baktık. intenrtten bakabilrsin çok güzel bi yer. ama menüleri biraz pahalı minimum kokteyl kişi başı 33 tlden başlıyor. bütçen varsa bak derim canım mekan çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?