Teşekkür ederim güzel motivasyon oldu yorumun benim için.Merhaba bende onceden cok sık girerdim simdi ara ara bakiyorum yine kopamadim burdan bu arada sakin korkma bende meme ameliyati oldum gercekten oyle coj agrili sancili gecmiyor kisiye gore degisiyordur ben cok rahat atlattim gercekten ameliyattan sonraki surekce doktorun ilgiside cok onemli beni hic yanliz birakmamisti bence sakin korkma nasil ilerliyor surec anlamiyorsun bile uyandiginda yeni goguslerine kavusmus oluyorsun rahat ol
İlk günlerde öyle yuvarlak duruyor ama benim şimdi iyice aşağı indiler ve yumuşadılar. Çok doğal duruyor. Dokununca hiçbir şekilde hissetmiyorsun. Ama kasüstü olsaydı anlaşılırdı diye düşünüyorum.İlk zamanlardaki görüntü çok değişiyor.Benimkide pütürlüydü kaymaması için. Ben öncesinde de çok spor yapıyordum. Şimdide yapıyorum. Ama şınav gibi hareketleri yapmıyorum. Ameliyat sonrası yürüyüş yapabilirsin.Çünkü bacaklarla ya da göbek bölgesiyle ilgili hiçbir sıkıntı yok.
Yani protez için açılan cebe iyice oturuyorlar.Sarkma olarak değilde yerçekimine bağlı olarak biraz damla şeklini alıyorlar. İlk zamanlarda çok şiş olduğu için şekli zamanla değişiyor. Ama sarkma değil kesinlikle.Şimdi iyice aşagı indiler derken tam anlamını öğrenebilir miyim ?Diklikleri gitti anlamında mı sarkma gibi yada
Medikal sütyen bana hastanede verildi. Yanlış hatırlamıyorsam protezi yağan firma veriyormuş. Doktoruna sor istersenPipet çok önemliiiherkes pipet yazmış var bir keramet galiba. Benim doktorum silikonu getiren firmadan alacakmış medikal sütyeni bir ay takman gerekiyor dedi fiyat sormayı falan unuttum ama umarım 200 civarı falan değildir sen bulabildin mi ? Gecelik işi süpermiş ya çok mantıklı ıslak mendil, terlik , yedek iç çamaşırı..
Teşekkür ederim güzel motivasyon oldu yorumun benim için.
Heyyyy nasıl gidiyor , bende heycan dorukta 3 gün sonra ameliyatSütyeni yarın bakmaya başlayacağım alınca yazarım
Evet bana da doktorum vereceğini söylemişti amaMedikal sütyen bana hastanede verildi. Yanlış hatırlamıyorsam protezi yağan firma veriyormuş. Doktoruna sor istersen
Ay çok heyecanlı inşallah çok güzel geçer ameliyatınızzHeyyyy nasıl gidiyor , bende heycan dorukta 3 gün sonra ameliyatŞuan korku daha ağır basıyor ama ameliyattan sonra yıllardır istediğim şeyin olmuş olmasının mutluluğunu yaşarım galiba sen neler yaptınn ?
Canım son birkaç gündür kayınvalidemin evindeyiz onun boya temizlik işleri vardı. Çok birşey yapamadım. Yarın listeme bakacağım evime gittiğimde. Heycan Bende de hat safhada. Sütyen olayını çözemedim. Onuda yarın doktoruma konuşacağım tekrar. Evet sen 3 günün kaldı senin adına da çok heyecanlıyım yoldaş :)Heyyyy nasıl gidiyor , bende heycan dorukta 3 gün sonra ameliyatŞuan korku daha ağır basıyor ama ameliyattan sonra yıllardır istediğim şeyin olmuş olmasının mutluluğunu yaşarım galiba sen neler yaptınn ?
Sütyen olayını çözemedim henüz. Yarın doktorumla görüşeceğim bu konuyu. Acaba benmi yanlış anladım bilemedim.Evet bana da doktorum vereceğini söylemişti amasayalcan kendisi alacakmış galiba o yüzden merak ettim , teşekkür ederimmmm
Çok teşekkür ederimmmmmmAy çok heyecanlı inşallah çok güzel geçer ameliyatınızz
Kolay gelsinnn canım benimm. Yarın hastaneye gidiyorum tahliller vs için korku heyecan mutluluk hepsi bir arada inanırmısınız. Hayatımda ilk kez ameliyat olacağım birde umarım uyanırken birşeyler saçmalamamCanım son birkaç gündür kayınvalidemin evindeyiz onun boya temizlik işleri vardı. Çok birşey yapamadım. Yarın listeme bakacağım evime gittiğimde. Heycan Bende de hat safhada. Sütyen olayını çözemedim. Onuda yarın doktoruma konuşacağım tekrar. Evet sen 3 günün kaldı senin adına da çok heyecanlıyım yoldaş :)
Buranın altını üstüne getireceğiz o kesinKolay gelsinnn canım benimm. Yarın hastaneye gidiyorum tahliller vs için korku heyecan mutluluk hepsi bir arada inanırmısınız. Hayatımda ilk kez ameliyat olacağım birde umarım uyanırken birşeyler saçmalamamöncesi ve sonrası için fotoğraf ekleyeceğim sana haber veririm. Asıl olay sonrasında başlıyor galiba buranın altını üstüne getireceğiz gibi hissediyorum “ benimki şöyle oldu sizce bu neden bu böyle ne yapmam gerek vs vs”
Sütyen konusunda doktorum siz sipariş verebilirsiniz ama firmada getiriyor medikal sütyeni dedi ve bende tamam siz halledin demiştim sporcu sütyeninden ziyade medikal bir sütyen ameliyattan sonra takılacak olan sen doktoruna sor tekrardan. Pek bir hazırlık yapmadım açıkçası birde regli oldumyanıma alacaklarımda iç çamaşırı, pijamam ,çıkarken kolayca giyebileceğim birşeyler ,ıslak mendil ,peçete, pipet terlik ,tarak şimdilik aklıma bunlar geliyor. Korkum tavan yaptı aslında heycandan çok. Bakalım neler olacak
Nasıl geçti ameliyatınız? Uyandığınızda tarif ettiğniz gibi miydiniz?Arkadaşlar genel olarak bir soru soracağım ameliyat olanlar ameliyattan çıkıp uyandığınızdaki acıyı tarif edebilir misiniz ? Nasıl bir histi yani ? Mesela adet sancısı içerden birisi sizi tırnaklarıyla tutup çekiyor gibi bir his. Bu şekilde tanımlayabilir misiniz acaba ?
Ağrı konusunda hiç kaygılanma. Ben 24 saat hastanede kaldım.Ağrı kesiciler ağrıyı çok azaltıyor.Perşembe günü 15:30 da ameliyat oldum.Cuma sabahı kahvaltımı kendim yapabildim. Telefonlada konuştum. Kollarını kaldırınca biraz ağrıyor o da 24 saat sonra bıçak gibi kesiliyor. Benim doktorum İhsan Türkmen'di.Hem ameliyat öncesi ve sonrasında hep çok ilgiliydi.Hala birşey olduğunda watsappdan yazarım. Hemen cevap yazar.Doktorumdan dolayı ben çok rahattım.
Narkozdan uyandığımda acıyor diye bağırıyordum. Birisi göğüs bölgeniz 1 tonluk ağırlık koymuş gibi hissediyorsunuz hiç bişekilde doğrulma imkanın yok çünkü gerçekten üzerinde bir ton varmış gibi tam manasıyla. İlk altı saat ilk vurlan ağrı kesici ne kadar etkiliyse onun acısını çekiyorsunuz kesik kesik nefes alabildim kas altıydı ben nefe alamıyorum diyordum sürekli ikinci ağrı kesici beni çok rahatlattı narkozu 7 defa da çıkarabildim en kötüsü buydu benim için çünkü zaten göğüs bölgen inanılmaz acırken kusmak çok zordu. Ertesi gün herşey normaldi hafif ağtıb oluyor yattığın yerden kalkarken ilk kalktığın acıyor biraz sonra düzeliyor şuan gayet normalim evdeyim ikinci gün çıktımNasıl geçti ameliyatınız? Uyandığınızda tarif ettiğniz gibi miydiniz?
merhaba ameliyatın kaça mal oldu acaba
Ameliyatım hastanede 24 saat hastanede kalış ve sonrasında verilen sütyen dahil herşey 10 bin tl. Döviz kurundan dolayı fiyat değişir mi bilemiyorum ama doktorum çok kibar ve çok zevk sahibiydi . Ben kendisinden çok memnun kaldım.merhaba ameliyatın kaça mal oldu acaba