Yakın zamanda göğüs büyütme ameliyatı

Teşekkür ederim güzel motivasyon oldu yorumun benim için.

Şimdi iyice aşagı indiler derken tam anlamını öğrenebilir miyim ?Diklikleri gitti anlamında mı sarkma gibi yada

Şimdi iyice aşagı indiler derken tam anlamını öğrenebilir miyim ?Diklikleri gitti anlamında mı sarkma gibi yada
Yani protez için açılan cebe iyice oturuyorlar.Sarkma olarak değilde yerçekimine bağlı olarak biraz damla şeklini alıyorlar. İlk zamanlarda çok şiş olduğu için şekli zamanla değişiyor. Ama sarkma değil kesinlikle.

Medikal sütyen bana hastanede verildi. Yanlış hatırlamıyorsam protezi yağan firma veriyormuş. Doktoruna sor istersen

Sütyeni yarın bakmaya başlayacağım alınca yazarım
Heyyyy nasıl gidiyor , bende heycan dorukta 3 gün sonra ameliyat Şuan korku daha ağır basıyor ama ameliyattan sonra yıllardır istediğim şeyin olmuş olmasının mutluluğunu yaşarım galiba sen neler yaptınn ?

Canım son birkaç gündür kayınvalidemin evindeyiz onun boya temizlik işleri vardı. Çok birşey yapamadım. Yarın listeme bakacağım evime gittiğimde. Heycan Bende de hat safhada. Sütyen olayını çözemedim. Onuda yarın doktoruma konuşacağım tekrar. Evet sen 3 günün kaldı senin adına da çok heyecanlıyım yoldaş :)

Kolay gelsinnn canım benimm. Yarın hastaneye gidiyorum tahliller vs için korku heyecan mutluluk hepsi bir arada inanırmısınız. Hayatımda ilk kez ameliyat olacağım birde umarım uyanırken birşeyler saçmalamam öncesi ve sonrası için fotoğraf ekleyeceğim sana haber veririm. Asıl olay sonrasında başlıyor galiba buranın altını üstüne getireceğiz gibi hissediyorum “ benimki şöyle oldu sizce bu neden bu böyle ne yapmam gerek vs vs”
Sütyen konusunda doktorum siz sipariş verebilirsiniz ama firmada getiriyor medikal sütyeni dedi ve bende tamam siz halledin demiştim sporcu sütyeninden ziyade medikal bir sütyen ameliyattan sonra takılacak olan sen doktoruna sor tekrardan. Pek bir hazırlık yapmadım açıkçası birde regli oldum yanıma alacaklarımda iç çamaşırı, pijamam ,çıkarken kolayca giyebileceğim birşeyler ,ıslak mendil ,peçete, pipet terlik ,tarak şimdilik aklıma bunlar geliyor. Korkum tavan yaptı aslında heycandan çok. Bakalım neler olacak

Buranın altını üstüne getireceğiz o kesin korkma lütfen olumsuz düşünceler olumsuzu çağırır. Ameliyat odasına giderken sakin ol korku açısından. Uyanırken ben saçmaladım burun ameliyatında çok komik konuşmuşum. İçinde ne seni çok etkili yorsa onu dile getiriyorsun bende öyle oldu. İnşallah kayınvalideme içimi döküp uyanırken yordun beni ameliyata gireceğimi bile bile deyip sitem etmem dualarım seninle yarın tahlillerinde iyi gecer umarım. Watsap dan ekleyelim birbirimizi yoldaş

Arkadaşlar genel olarak bir soru soracağım ameliyat olanlar ameliyattan çıkıp uyandığınızdaki acıyı tarif edebilir misiniz ? Nasıl bir histi yani ? Mesela adet sancısı içerden birisi sizi tırnaklarıyla tutup çekiyor gibi bir his. Bu şekilde tanımlayabilir misiniz acaba ?

Nasıl geçti ameliyatınız? Uyandığınızda tarif ettiğniz gibi miydiniz?

merhaba ameliyatın kaça mal oldu acaba

Nasıl geçti ameliyatınız? Uyandığınızda tarif ettiğniz gibi miydiniz?
Narkozdan uyandığımda acıyor diye bağırıyordum. Birisi göğüs bölgeniz 1 tonluk ağırlık koymuş gibi hissediyorsunuz hiç bişekilde doğrulma imkanın yok çünkü gerçekten üzerinde bir ton varmış gibi tam manasıyla. İlk altı saat ilk vurlan ağrı kesici ne kadar etkiliyse onun acısını çekiyorsunuz kesik kesik nefes alabildim kas altıydı ben nefe alamıyorum diyordum sürekli ikinci ağrı kesici beni çok rahatlattı narkozu 7 defa da çıkarabildim en kötüsü buydu benim için çünkü zaten göğüs bölgen inanılmaz acırken kusmak çok zordu. Ertesi gün herşey normaldi hafif ağtıb oluyor yattığın yerden kalkarken ilk kalktığın acıyor biraz sonra düzeliyor şuan gayet normalim evdeyim ikinci gün çıktım

Bu gün 4. Günümdeyim ve hala yaşadığıma inanamıyorum. Hayatınızda hiç deneyimlemediğiniz ve asla deneyimlemek istemeyeceğiniz bir acıyla başbaşasınız narkozdan uyanır uyanmaz. Gögüs kafesimi yırtıp içine kaya koyup dikmişler sandım. Nefes almak ne mümkün. Ağlaya ağlaya inleyen inleyen sabahı ettim. Bende ağrı kesiciler hiç bir işe yaramadı. Morfinli ilaçlarla azda olsa uyuttular ama oda fayda etmedi. 400cc takıldı hıgt Profil. Deydimi derseniz ne kadar hoş görünüyor olursa olsun suan gözümde yoklar bakmıyorum hala acılarıma odaklıyım. Dün biraz iyiydim bugünde azda olsa bi farkla iyiyim. Bu ameliyatı mazoşist olanlara öneririm. Zevk alacağınız kesin. Onun dışında hiç kimseye öneriyorum sonuç ne kadar hoş olursa olsun. Testere filminden canlı çıkmış gibiyim. Abartmıyorum hatta bence az bile anlatabildim.

Daynight arkadaşım ayın 7 de oldu oda ilk günü aynı acıyı deneyimledi. Sonraki gün cabuk toparlandı. Ben hayret ettim kendisine, kişiye göre yapılan proteze göre fark oluyor o kesin ama yaşanan acının şiddeti ilk uyandığın anda aynıydı anlattığına göre. Sonrasında değişkenlik oluyor kişiden kişiye ve uygulanan proteze ve doktora göre bence. Ama deselerki şimdi olurmuydun asla derdim o acıyı yaşayacağıma ölmeyi tercih ederdim. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum, benim yaşadığım buydu bende hiç eksiltmeden yorumluyorum. İnsan kendine bu işkenceyi yapmamalı ne kadar sadistiz ya. Doğal hali ne olursa olsun kendimizle barışık olsak çok daha iyi. Komplex vs yapmayalım. Inanın deymezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…