Yakın zamanda evlenmiş olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ne kadar bütçe harcadınız???

Beyaz Eşyalar 4 bin..

Yemek odası, köşe takımı, oturma grubu, ve yatak odası 7 bin..(Pazarlıkta sınırları zorladık) Orta halli aldım mobilyalarımı, eskisin ki sonradan yenilerini alayım.. Hem kiracı olunca en iyisini de almamak lazım.. :26:

Bütün evin perde ve güneşlikleri 1800 tl.. Halılar 1000 tlyi buldu.. İki tarafda fazla zorlanmadan kapatmaya calıstık..

Tvyi Allah'tan abisi hediye almıştı O masraf eksildi en azından.. Zaten çok şükür borçsuz evleniyoruz.. İki tarafda üstüne düşen eşyaları aldı.. Biz bir kiramızı, bir de yiyeceğimizi halledicez.. Allah mutluluk, huzur versin

Hemen güncelleyelim çok kısa bir zaman önce dayımın oğlunun ev eşyalarını aldık. Beyaz eşyaları gelin alacak, kalan mobilya yatak odası da dahil 10 bin tutmuş.

Mobilya konusunda eskidiji bit pazarı ve çeşitte çok sağlam da ve fiyatları uygun isteyen bakabilir.

mobilyalar 10bine yakın...salon takımı oturma odası, yemek takımı, yatak odası..
beyaz eşyalar hepsi boshctan 6 bin..ankastrelerde dahil...

bütün mobilyalar 14.000 tutmuştu. yatak odası oturma grubu, yemek odası, yatak odası. sadece büfeyi beğenmediğim için almadım. beyaz eşyalar da 4000. orta halli içime sinen şeyler aldım. memleketime gidene kadar eskir zaten yenilerini alırım ozaman tabi bunu ben düşünüyorum eşim aynı şeyi düşünmeyebilir.

Bizim

Bellona victoria yatak odası
Oturma odası salon bir. Bellona dan Lavida köşe takımı. Koltuğun ve yastıkların renklerini seçtiğim renkte yaptılar.
Yemek odası Bellonadan Monet yemek odası takımı

Hepsi 11.900 fln tuttu aynı yerden aldığımız için baya bir indirim oldu. Yatak odası yaklaşık 5600 tuttu.

Beyaz eşya: Buzdolabı, çam. mak, bul. mak., küçük fırın, set üstü ocak hepsi 4250 tuttu bosch tan aldık. Sadece buzdolabım biraz eski model. Ama o da çok iyi çalışıyor. :)

Televizyon: LG 2300 tuttu

Süpürge: Philips marathon 750 tl fln dı

Halılar salon halısı 6 m2= 600 tl

Yolluklar 7 M2=600 tl

Yatak odası yollukları: 2 adet yıkanabilir shaggy 150 tl

Dipnot: Bellona eşyalarımızı çok geç getirdi. İstanbulda yız diye mi bilmiyorum ama eğer bellona düşünüyorsanız geç kalmadan sipariş verin derim.

Son düzenleme:
erkek tarafının yaptığı;
oturma odası köse takımı+salon koltuk takımı+tvÜnitesi+MAsa sandalye+3lü zigon sehpa+orta sehpa 9000TL(yemek odası takımı almadım çünkü salonuma sadece koltuk takımı ve ünite koydum aldığım masayı mutfağım çok büyük olduüundan mutfağıma koydum)
perdeler (salon ve oturma odası) 1500TL
halılar (oturmaOdası+salon+Antre+mutfak) 1000TL
Beyaz Esya (buzdolabı+anksatre set+Çamaşır Mak) 6500TL
TV 1750 toplamda 19.750TL

Benim Ailemin yaptığı ;
Yatak odası (yatak Baza dahil ) 6500TL(normal fiyatı 9500TL Arkadasımın mağazası olduğu için bu fiyata aldık)
Perde 750TL
halılar 400TL
Bulaşık Makinası 1150TL toplamda 8,800TL

bunların dışında avizeler fortmanto ıvır zıvır dahil 30.000TL sırf eşyaya gidiyooo

ben bide evimizde kiracı olduğu için mutfağı ve banyoyu baştan yaptırdım ayrıca evin tüm kapılarınıda değiltirdim. düğün salonu parasıyla 50.000TLye falan mal oldu düğün takıları hariçç...

Son düzenleme:
benim salon takımım yemek takımım yatak odam tv ünitem rapsodiden 10.500 tuttu oturma odasını öyle grup olarak almadım sadece 2 tane koltuk aldım idaştan 1500tl beyaz eşyalarım buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası ankastre set fırın bekodan 6500tl ıvır zıvır küçük ev aletleri falan 10.000i buldu daha bunların içinnde halı perde tv klima yok onlarıda önümüzdeki ay haletcez yani ortalama 35-50bini buluyo bi şekilde

Merhaba kizlar. Faydali bir topic olmus. Oncelikle herkesin esyasi hayirli olsun :)

Benim mayista dugunum var. Mobilyalarin siparisini verdik. Hepsini ayni yerde aliyoruz.
Koltuk takimi+ko$e koltuk + yatak odasi takimi ( yatagi bazali istedik) + yemek odasi takimi ( konsol + masa + sandalye) + orta sehpa 13.000 tuttu. Zigonu da hediye verecekler.
Beyaz esyayi biz alicaz arastirdim arcelikte 3.000 e buzdolabi camasir makinesi ve bulask makinesi alabiliyoruz. Takip edip kampanyadan alicam INSAALLAH...
Bunlarin disinda portmanto, mutfak masasi ve kutuphane de var. Onlar ne kadar tutacak bilmiyorum. Arastiriyoruz. ALLAH yardimcimiz olsun..

Biz yeni yeni toparlıyoruz oturma grubuna 4000 TL verdik yatak odası için de Yataş ın Crystal takımını düşünüyoruz :26: 8000 TL den 6000 TL ye kadar indirdiler nakit olunca. Ama aynısını daha ucuza mal edicez sanırım hatta kapak kısımları için çok daha ağır ve şık duran bir malzeme bulduk. Hazır olduğunda resimlerini atarım

Şimdilik yemek takımı düşünmüyoruz ev durumumuz belli değil çünkü. Çok fazla eşya alıp eskitmek istemiyorum taşırken. En son kendi evimizi aldığımızda güzelce tamamlamayı düşünüyoruz nasipse.

yemek odam tv ünitem ve salon takımım 6.500 tuttu enginceden aldım
Yatak odası takımımda 2.000 evkurdan aldım

Mondi gerçekten kaliteli kızlar bende ordan alacağım sanırım

kızlar MONDİ nasıl bilginiz varmı ben maddı durumdan dolayı uygun yerlere bakmak istiyorum

cnm bende istiyorum mondiden almak bellonanın yan sanayisiymiş memnun olan varmı arkadaslr mondiden evli bayanlar

Mondi gerçekten kaliteli kızlar bende ordan alacağım sanırım

Kızlar merhabaa bende kararsızlıktan oluyoom

Mobilyalarım düğün fotoğrafcım bi de gelinlik damatlık bekliyo inşallah hallolur siz hallettiniz mi bunları istanbuldayım fikir vrin bana nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…