kızlar MONDİ nasıl bilginiz varmı ben maddı durumdan dolayı uygun yerlere bakmak istiyorum
Mondi gerçekten kaliteli kızlar bende ordan alacağım sanırım
bnde ordan düşünüyorum inş kalitelidir.
benim salon takımım yemek takımım yatak odam tv ünitem rapsodiden 10.500 tuttu oturma odasını öyle grup olarak almadım sadece 2 tane koltuk aldım idaştan 1500tl beyaz eşyalarım buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası ankastre set fırın bekodan 6500tl ıvır zıvır küçük ev aletleri falan 10.000i buldu daha bunların içinnde halı perde tv klima yok onlarıda önümüzdeki ay haletcez yani ortalama 35-50bini buluyo bi şekilde
Merhaba kizlar. Faydali bir topic olmus. Oncelikle herkesin esyasi hayirli olsun :)
Benim mayista dugunum var. Mobilyalarin siparisini verdik. Hepsini ayni yerde aliyoruz.
Koltuk takimi+ko$e koltuk + yatak odasi takimi ( yatagi bazali istedik) + yemek odasi takimi ( konsol + masa + sandalye) + orta sehpa 13.000 tuttu. Zigonu da hediye verecekler.
Beyaz esyayi biz alicaz arastirdim arcelikte 3.000 e buzdolabi camasir makinesi ve bulask makinesi alabiliyoruz. Takip edip kampanyadan alicam INSAALLAH...
Bunlarin disinda portmanto, mutfak masasi ve kutuphane de var. Onlar ne kadar tutacak bilmiyorum. Arastiriyoruz. ALLAH yardimcimiz olsun..
Biz yeni yeni toparlıyoruz oturma grubuna 4000 TL verdik yatak odası için de Yataş ın Crystal takımını düşünüyoruz :26: 8000 TL den 6000 TL ye kadar indirdiler nakit olunca. Ama aynısını daha ucuza mal edicez sanırım hatta kapak kısımları için çok daha ağır ve şık duran bir malzeme bulduk. Hazır olduğunda resimlerini atarım
Şimdilik yemek takımı düşünmüyoruz ev durumumuz belli değil çünkü. Çok fazla eşya alıp eskitmek istemiyorum taşırken. En son kendi evimizi aldığımızda güzelce tamamlamayı düşünüyoruz nasipse.
kızlar MONDİ nasıl bilginiz varmı ben maddı durumdan dolayı uygun yerlere bakmak istiyorum
cnm bende istiyorum mondiden almak bellonanın yan sanayisiymiş memnun olan varmı arkadaslr mondiden evli bayanlar
Mondi gerçekten kaliteli kızlar bende ordan alacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?