evet kızlar bilgileri paylaşalım lütfen :)
bende mobilya bakıyorum ama karar veremedim bi türlü ne lazım ne değil
evler çok dar evi tutup öyle mi mobilya alsam yoksa bulur muyum evi her türlü önce mobilya mı alsam bilemedim bi türlü((
yatak odası-oturma grubu-köşe takımı-tv ünitesi alacağım yemek takımını sadece masa-sandalye-konsol olacak...tabii evimde yer olursa ...acaba köşe takımı yerine sadece yemek takımı mı alsam...ev dar olursa hepsini alamam...ilerde köşe takımımı da alıırm artık...
maliyeti mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum
evet kızlar bende bu konu arastırması ıcındeyım beyaz esya taksıtımız bıtınce bızde mobılyamızı alamayı dusunuyoruz uygun ve kalıtelı olsun ıstıyoruz bu evrelerı gecırmıs arkadaslar yardım lutfen
Merhaba arkadaşlar, temmuzda düğünüm var.tüm mobilyalar 14.000 tuttu. ankara sitelerden yaptırdık. perdeler 1000tl. ama şöyle ortalama bir hesap yaptığımızda düğün mekanı hariç, diğer tüm herşey 30 bin civarı
Selam kızlar... Rabbim herkese hayırlı yuva kurmayı nasip etsin... Yuvasını kuran arkadaşlarımıza da ağız tadı huzur ile oturmayı nasip etsin inşallah...
Benim sorum şu arkadaşlar:
Yakın zamanda evlenen ya da evlenecek olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ( salon takımı,koltuklar,beyaz eşya vs.) ne kadar para ayırdınız???
Bence birbirimize destek olmalıyız
canım bizim de düğünümüz ağustosta mobilyaları bellonadan aldık koltuk takımı+ tv ünitesi+ yemek masası+ yatak odası 10.000 tl tuttu.
çamaşır makinesi+ bulaşık makinesini biz aldık 2.100tl. buzdolabı 2.400 tl. tv 2.000tl. halılar 2.000tl. daha perdeleri almadık. düğün yapmak gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?