• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda aşı olanlar

Bebis su an pcr’a bile gerek yok aslında. Kalktı kısıtlamalar. Ama ben 1 eylül gibi gelcem. Tekrar getirirlerse asi zorunlulugunu, okul da başlıyo, sap gibi kalırım ortada hdjfkfkfk
Sence salıp olmasam mı ya? Tekrar kışın kısıtlama gelirse restoran bara girmeden evde oturmak istemem ama :KK70:
Simdi isyeri hekimimiz burada sizin aşıyı sordum ilk aşı ile 2. Aşı arası 3 haftaymış.

Havayolları PCR kabul etmiyor mu? Kışın Almanyada restoranlara aşı karnesiyle giriliyordu ama o da kalktı çoktan.

Çoğu ğlkede yasaklar, zorunluluklar kalktı zaten PCR uçağa binmek için yeterlidir.
Pcr da gerekmiyor.
Ailemi cumartesi Almanya'ya uğurladım.
Kardeşim 2 doz asili, annem 3 doz. Babamsa aşısız. Pcr istenmedi. Maske dahi takılmıyormuş uçakta.

3 doz oldum. 3. dozdan corona oldum ilk 2 si kalbimi çok zorladı (kalbimde sıkıntı var zaten ) 2 şer gün yattım nerdeyse 3. dozda hiçbirşey olmadı. Coronayı evden çalışarak geçirdim . Ama bana sırt ağrısı hediye kaldı.

o kadar korunmamıza rağmen bulaştı işte gene çoğaldı Allah yardımcımız olsun. 4. yü olmaya korkuyorum yalan yok.

sağlıkla kalın hepiniz.

konu sahibi sağlık ocağından bilgi alabilirsiniz.

Kalp doktorunuzula tekrar görüştünüz mü?
Ben de gebeyken covid geçirmiştim ve sırtımdaki ağrı tarif edilemeyecek kadar çoktu. Covidin yan etkisi kalbime olmuştu zaten ne zaman tedaviyi tam oldum ağrım da geçti.

Pcr da gerekmiyor.
Ailemi cumartesi Almanya'ya uğurladım.
Kardeşim 2 doz asili, annem 3 doz. Babamsa aşısız. Pcr istenmedi. Maske dahi takılmıyormuş uçakta.

Evet su an gerekmiyor ama benim korkum ben eylülde gideceğim. Şu an avrupada vakalar tekrar artıyor. Ya eylüle kadar tekrar aşısızlara kapılar kapanırsa?
P zaman ortada kalmış olucam

Kalp doktorunuzula tekrar görüştünüz mü?
Ben de gebeyken covid geçirmiştim ve sırtımdaki ağrı tarif edilemeyecek kadar çoktu. Covidin yan etkisi kalbime olmuştu zaten ne zaman tedaviyi tam oldum ağrım da geçti.

Doğuştan kalp kabakçığımda sıkıntı varmış.
Enteresan olan yıllardır kalp Dr. giderim hiçbiri bir şey demedi.

Kalpten dolayı düzenli kullandığım ilacım var. Dr. sordum aşılar bazen kişilerde değişik semptonlar gösterebilir dedi.

Yavaş yavaş azalmakla birlikte sırt ağrımlarım devam ediyor.

Hatta 3. aşıda hiçbirşey olmayınca aşı yerine su yaptılar diye geyik yaparım bazen.

4. aşıyı bilemiyorum biraz gidişata göre beklemek istiyorum açıkcası

Sosyal medyada aşının direk kalbe vurduğu yönünden cümleler dönüyor ama bilemedim.

Size de geçmiş olsun sağlıkla kalın

Back