Yakın zamanda aşı olanlar

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Kızlar selam.
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama en hızlı cevabı burdan alırım galiba.
Biontech aşı olmak istiyorum çünkü yakın zamanda seyahatim var ve gideceğim ülkede zorunluymuş.
İlk dozu yarın olsam, ikinci doz ne zaman çıkar acaba?
Hastaneleri aradım ama net bilgi vermediler sistemde randevu alabildiğiniz zaman yapıyoruz diyorlar. Benim ona göre seyahat tarihleri ayarlamam gerekiyor.
Aranızda geçen sene değil de yakın zamanda olan aşı varsa bilgi verebilir mi? Ya da sağlık çalışanı olan varsa

Merhaba,iki doz arasindaki süre en az 3 hafta.

İlk dozu bir an önce vurulun o zaman.Hemen bugun.Ben 5. Dozumu oldum.Henuz corona olmadım diye tahmin ediyorum soğuk algınlığı bile geçirmedim gecen yıldan beri.Ama 6(yaş ve kronik rahatsızlığı olanlar) doz olup geçirenler de var.Aile hekiminiz varsa ondan bilgi alabilirsiniz.

Ben son dozlar çıkınca aynı gün randevusuz gittim hemen vurdular.(Büyük şehirde eğitim araştırmada )

4. dozumdan 4 hafta sonra covid geçirdim. 5. dozumu olmadım. Aşıya eskisi kadar güvenim de kalmadı. Ağır geçirdim.

4. dozumdan 4 hafta sonra covid geçirdim. 5. dozumu olmadım. Aşıya eskisi kadar güvenim de kalmadı. Ağır geçirdim.
ya ben de hiç olmak istemiyorum aslında. Ama almanyaya gideceğim orada zorunluydu ülkeye girmek için aşı. Şimdi kaldırdılar ama ben gidene kadar geri kısıtlamalar gelirse diye korkuyorum.

Bu meretin nasıl bulastigina dair bir fikrim yok.Gecen ay çok canım olan kuzenimin düğününe katıldım kardeşim benim o.Düğünde tüm büyük dayılar yengeler teyzeler korona kapmış ben hepsini öptüm bayramladim(bayramın son günüydü dugun)Ama bana birsey olmadı.Asıların yanına hergun vitamin takviyesi alıyorum koronadan beri.Hergun otobüsle ise gidip geliyorum.2 paket sigara içiyorum babam akciğer kanserinden vefat etti.Insallah bu meret yok olana kadar kapmam.

ya ben de hiç olmak istemiyorum aslında. Ama almanyaya gideceğim orada zorunluydu ülkeye girmek için aşı. Şimdi kaldırdılar ama ben gidene kadar geri kısıtlamalar gelirse diye korkuyorum.
Açıkçası ben çok inanıyordum aşıya ama 4 hafta sonra bu kadar ağır geçirmem...bilemedim Bir de hiç aşı ortada yokken 9 aylık hamileyken geçirmiştim, eşim pozitif çıkmasa pozitif olduğum bile anlaşılmayacaktı.. Aşıdan sonra ağır geçirmemem gerektiğini düşünüyordum.. Herneyse siz olun tabi mecbur olacaksınız zaten, arasında 3-4 afta olması gerek diye biliyorum ama tam da emin değilim..

Bulaş olayında aşının etkisi olduğunu çok düşünmüyorum açıkçası, bazen havadan bulaşıyor bazen ağız ağıza bulaşmıyor onu ben de çözemedim ama aşıdan sonra ağır geçirmemem gerekirdi gibi geliyor hem de 4 hafta sonra Çünkü hiç aşısızken üstelik hamileyken geçirdiğimde anlamamıştım bile

3 doz oldum. 3. dozdan corona oldum ilk 2 si kalbimi çok zorladı (kalbimde sıkıntı var zaten ) 2 şer gün yattım nerdeyse 3. dozda hiçbirşey olmadı. Coronayı evden çalışarak geçirdim . Ama bana sırt ağrısı hediye kaldı.

o kadar korunmamıza rağmen bulaştı işte gene çoğaldı Allah yardımcımız olsun. 4. yü olmaya korkuyorum yalan yok.

sağlıkla kalın hepiniz.

konu sahibi sağlık ocağından bilgi alabilirsiniz.

Arkadaşlar sağlık ocağından bilgi alamadığım için buraya yazdım zaten. Herkes aynı şeyi yazıp duruyor

Acaba sağlık bakanlığı danışma hattı verir mi?Bizim aile hekimiz bayağı bilgili herseyde arayıp soruyorum.Elinden gelen tüm sağlık sorunumda yardımcı oluyor ondan demistim.

Arkadaşlar sağlık ocağından bilgi alamadığım için buraya yazdım zaten. Herkes aynı şeyi yazıp duruyor

bunu belirtmemişsiniz galiba ondan yazılıyor durmadan.
sağlık ocağı nasıl bilmez ki ilginç
1 ay diye biliyorum ama yanlış bilgi olmasın
Alo 182 'ye sorun isterseniz ya da yakın bir hastaneden bilgi alın .

Siz ilk aşıyı en kısa sürede vurulun bence.Vurulduktan sonra vuran kişiye durumu açıklayın ikinciyi en kısa ne kadar sürede vurulabilirim deyin.Eger iyi biriyse bilgisi de varsa en azından ortalama tarih verebilir diye düşünüyorum.

Havayolları PCR kabul etmiyor mu? Kışın Almanyada restoranlara aşı karnesiyle giriliyordu ama o da kalktı çoktan.

Çoğu ğlkede yasaklar, zorunluluklar kalktı zaten PCR uçağa binmek için yeterlidir.

Havayolları PCR kabul etmiyor mu? Kışın Almanyada restoranlara aşı karnesiyle giriliyordu ama o da kalktı çoktan.

Çoğu ğlkede yasaklar, zorunluluklar kalktı zaten PCR uçağa binmek için yeterlidir.

Bebis su an pcr’a bile gerek yok aslında. Kalktı kısıtlamalar. Ama ben 1 eylül gibi gelcem. Tekrar getirirlerse asi zorunlulugunu, okul da başlıyo, sap gibi kalırım ortada hdjfkfkfk
Sence salıp olmasam mı ya? Tekrar kışın kısıtlama gelirse restoran bara girmeden evde oturmak istemem ama

1.yi burda ol, 2.yi gittikten sonra yaptırırsın. Aşı her yerde yapılıyor, nerdeyse tüm doktor ofislerinde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…