Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam Aleyküm arkadaşlar yakın vakitte aşılama yaptırıcaklar yada bekleme de olanlar sohbete gelin konuşalım burdan. Ben nasip olursa perşembe günü aşılama yaptırıcam
Merb.cnm bende geçen perşembe yaptırdım 1 şubat da .14 şubatta test yapicam :)Selam Aleyküm arkadaşlar yakın vakitte aşılama yaptırıcaklar yada bekleme de olanlar sohbete gelin konuşalım burdan. Ben nasip olursa perşembe günü aşılama yaptırıcam
Öncelikle geçmiş olsun canım aşılama için adetin 5. Günü klomen yada doktorunun tedavi yöntemi ne ise günlük göbekten vurulan iğneler de olabilir 5 gün boyunca kullanıyosun onları. Ardından yumurta kontrolüne gidiliyo yumurta kalitene kaç mm olduğuna bakıp iyi durumuna göre iyiyse çatlama iğnesi vuruluyo ve iğneden 36 saat sonra eşin sperm veriyo laboratuvarda spermler yıkanıyo içlerinden en haraketliler seçiliyo. Haraketi olmayanlar ise ilaçla güçlendiriliyo yıkama sonrası da kadının rahmine enjekte ediliyo. 15 gün sonra kan testi ile durumuna bakıyosun tutup tutmadığına canım. Ben siirtteyim esimin sperm hareketsizliği sıkıntısından dolayı aşılama yaptiricam siirtte özele gidiyorum fiyatı 500 lira aşılamanın meskenimizden dolayı indirim vardı 350 ye olucak InşAllah yarın bu vakitler aşılamam olmuş olurcanım merhaba
bende o duruma geldim gibi birşey. prosedür nasıl işliyor bilgi verirsen sevinirim
hayırlı olsun canım nasılsın herhangi bi belirtin var mı InşAllah tutmuştur güzel haberi alırız burda benimle paylaşırsan durumunu sevinirimMerb.cnm bende geçen perşembe yaptırdım 1 şubat da .14 şubatta test yapicam :)
Hayırlı olsun canım ohh ne güzel hep yakın vakitte olucaklar toplanıyoruz burda dertlesip konuşuruz. Kaç yaşındasın ne kadarlık evliyim canım sıkıntınız neydi. Ben çok heyecanlıyım hep de güzel düşünüyorum InşAllah olucak tutucak hepimizin aşılamasıselamlar.bende büyük ihtimal cumartesi aşılama olacağım.yarın kontrolüm var.iğne kullaniyorum.
Bende 14 aylık evliyim 22 yaşındayım baştan beri hiç korumadık gebelik oluşmadı eşimde sperm hareketsizliği olduğunu öğrendik ilaçlarla vitaminlerle destekledik düzeldi şükür şimdi de aşılama vakti InşAllah2,5 senelik evliyim canm.30 yaşımdayım.yaklaşık 2 senedir bende çaba gösteriyim.bakalım kısmet ne zamana olacak:) bende sorun yok gibi.eşimin morfoloji sıkıntısı var biraz.sizdeki durum nedir?
hayirlisi olur inşallah.Bende 14 aylık evliyim 22 yaşındayım baştan beri hiç korumadık gebelik oluşmadı eşimde sperm hareketsizliği olduğunu öğrendik ilaçlarla vitaminlerle destekledik düzeldi şükür şimdi de aşılama vakti InşAllah
Hayır hiç bir belirtm yok herşey rutin :) tutmadı mi diye düşünmekten kendimi ali koyamıyorumN
hayırlı olsun canım nasılsın herhangi bi belirtin var mı InşAllah tutmuştur güzel haberi alırız burda benimle paylaşırsan durumunu sevinirim
Allah büyük canım güzel düşünelim güzel olsun herşeyHayır hiç bir belirtm yok herşey rutin :) tutmadı mi diye düşünmekten kendimi ali koyamıyorum
Öncelikle geçmiş olsun canım aşılama için adetin 5. Günü klomen yada doktorunun tedavi yöntemi ne ise günlük göbekten vurulan iğneler de olabilir 5 gün boyunca kullanıyosun onları. Ardından yumurta kontrolüne gidiliyo yumurta kalitene kaç mm olduğuna bakıp iyi durumuna göre iyiyse çatlama iğnesi vuruluyo ve iğneden 36 saat sonra eşin sperm veriyo laboratuvarda spermler yıkanıyo içlerinden en haraketliler seçiliyo. Haraketi olmayanlar ise ilaçla güçlendiriliyo yıkama sonrası da kadının rahmine enjekte ediliyo. 15 gün sonra kan testi ile durumuna bakıyosun tutup tutmadığına canım. Ben siirtteyim esimin sperm hareketsizliği sıkıntısından dolayı aşılama yaptiricam siirtte özele gidiyorum fiyatı 500 lira aşılamanın meskenimizden dolayı indirim vardı 350 ye olucak InşAllah yarın bu vakitler aşılamam olmuş olur
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz canım . Gerçekten eşlerimiz adına sıkıntılı bi durum buCanım. Benim.eşim. De de sperm hareket yavasligini var
Hangi ilaçları kullanıyorsunuz canım . Gerçekten eşlerimiz adına sıkıntılı bi durum bu
Olmaz mı hiç canım devletin karşılamadığı özelden alınan bi proxeed plus diye toz ilaç var fiyatı 150 ye yakındı sanırım ama eşim onu içtiği an fırladı değer leri. Internette kullananların yorumlarını okumanı tavsiye ederim. Onun dışında vitamin hapları aldık zinco,evicap, gibi . Geçen ay umreye gitmiştik hurma poleni aldım ordan da bala karıştırdım sabahları bir kaşık yedi. Gene keçiboynuzu pekmezini kahvaltı da eksik etmedik. He bide şey çoban çökerten otu kaynatıp içti iki güne bir. Allah öyle bi nimet vermiş ki bu ot erkeklere yönelik erkek sperm değerlerini düzene sokuyor. Hepsini kullandık sonucumuz ne oldu dersen eşimin mesleği çok stresli yapı olarak da kafaya takan biri herşeyi kendini kafasını rahat bırakıp ben bundan şifa bulucam dese eminim daha çok artıcak değer leri. Taktığı için az artış gösteriyocanım bir ilaç kullanmıyor var mı bir ilacı
Olmaz mı hiç canım devletin karşılamadığı özelden alınan bi proxeed plus diye toz ilaç var fiyatı 150 ye yakındı sanırım ama eşim onu içtiği an fırladı değer leri. Internette kullananların yorumlarını okumanı tavsiye ederim. Onun dışında vitamin hapları aldık zinco,evicap, gibi . Geçen ay umreye gitmiştik hurma poleni aldım ordan da bala karıştırdım sabahları bir kaşık yedi. Gene keçiboynuzu pekmezini kahvaltı da eksik etmedik. He bide şey çoban çökerten otu kaynatıp içti iki güne bir. Allah öyle bi nimet vermiş ki bu ot erkeklere yönelik erkek sperm değerlerini düzene sokuyor. Hepsini kullandık sonucumuz ne oldu dersen eşimin mesleği çok stresli yapı olarak da kafaya takan biri herşeyi kendini kafasını rahat bırakıp ben bundan şifa bulucam dese eminim daha çok artıcak değer leri. Taktığı için az artış gösteriyo
Tedavi yönünden mı soruyorum canım 3 kere klomen olmadı bu ay aşılama yaptirdim ilk kez bakalım hayırlısıseninki kacıncı ay denemen