- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Evlilik öyle garip bir şey ki hiç biri diğerine benzemiyor. Kendi evliliğimizi baz alarak yorum yapıyoruz genellikle ama her evliliğin kendi içindeki dinamiği ve dışarıya yansıtılan farklı. Bu konudaki aldatılan kadının haberi olma ihtimali bile var bence şu durumda. Kendi aralarında çözmüşlerdir belki ama dillendirilirse hele ki konu komşuya yayıldığı duyulursa olay farklı boyutlara taşınabilir.Sadece sinir anında adamın beyanı var galiba...bilmiyorum zor bir durum ya
Söylense ve adam inkar etse,arkadaş bir sürü ithamla ortada kalır
Belki günün birinde doğru yerde doğru zamanda söylerdim ...adam da bir çeşit ha vicdan mı hafifletiyor gitsin karısına etsin sıkıysa
Sanki ozellikle eşine laf götürülsn diye ugrasms gbi.. derdi gerckten net degl bnce de..Arkadaşın eşi nasıl bu kadar rahat olabiliyor peki?
Eşiyle özel hayatlarını anlatıp sizin arkadaşınız diğer odaya geçince aldattım diyor rahat rahat, diğer odada bunun duyulacağını ve eşinin kulağına gideceğini hiç düşünmemiş mi?
Konunun o kısmı pek oturmadı bende açıkçası.
E ben de kendimi ispatlamak için başka bir kadınla beraber oldum.
Eşim Türk geleneklerine çok uzak yetişmiş zaten pek çok şeye alışması baya zaman aldı. Böyle konularda düz bakabiliyor. Konuma göre değil insan olarak yaklaşıyor. Aynı hassasiyeti gösterir miydi diyor. Ben netim hem söylerim hem söylenmesini isterim. Ama burada yazılanlara bakınca her şey öyle dümdüz söylenmiyorGerçekten hangi ülkede yaşadığınızı, bu ülkede olanları falan bilmiyor herhalde eşiniz. Kadın kocasını aldatsa hiç söylenmez. Çünkü öyle bir durumda kadın %90 öldürülür bizim ülkemizde. Bunu düşünemiyor musunuz?
Yukarıda da yazdım bir evliliğin tüm dinamiklerine en yakın arkadaş da olsanız hakim olmanız mümkün değil. O yüzden bu kadar çetrefilli konularda evlilik içine dışarıdan müdahalenin doğru olduğunu düşünmüyorum ben.Eşim Türk geleneklerine çok uzak yetişmiş zaten pek çok şeye alışması baya zaman aldı. Böyle konularda düz bakabiliyor. Konuma göre değil insan olarak yaklaşıyor. Aynı hassasiyeti gösterir miydi diyor. Ben netim hem söylerim hem söylenmesini isterim. Ama burada yazılanlara bakınca her şey öyle dümdüz söylenmiyorİyi ki konu açmışım
İşte ben de yıkarsa başka bir arkadaşın yazdığı gibi bunu şöyle değerlendiriyorum. Kendisinin söylemeye cesareti yetmedi gelio en yakın arkadaşına söyledi. O zaman arkadaşım da arasın kocasını bana böyle bir yük bırakamazsın ya sen söyle yA da ben söylerim diye gözdağı versin istedim. Buradaki yorumları okuyunca bundan da vazgeçtimArkadaşın eşi nasıl bu kadar rahat olabiliyor peki?
Eşiyle özel hayatlarını anlatıp sizin arkadaşınız diğer odaya geçince aldattım diyor rahat rahat, diğer odada bunun duyulacağını ve eşinin kulağına gideceğini hiç düşünmemiş mi?
Konunun o kısmı pek oturmadı bende açıkçası.
Bir de bu insanlar cidden kendini yetiştirmiş kibar cömert insanlar. Arkadaşımdan biliyorum en kötü zamanlarında bile destek olup aile gibi yaklaşıyorlar birbirlerine. Ben bile adamın böyle bir şeyi anlatması ve ardından hiçbir şey yok gibi tatile gitmesine takıldım. Kız kendi halinde işinde başarılı yardımsever biri duyduğunda vereceği tepkiyi ben de çözemiyorumEvlilik öyle garip bir şey ki hiç biri diğerine benzemiyor. Kendi evliliğimizi baz alarak yorum yapıyoruz genellikle ama her evliliğin kendi içindeki dinamiği ve dışarıya yansıtılan farklı. Bu konudaki aldatılan kadının haberi olma ihtimali bile var bence şu durumda. Kendi aralarında çözmüşlerdir belki ama dillendirilirse hele ki konu komşuya yayıldığı duyulursa olay farklı boyutlara taşınabilir.
Benim de ilk duyduğumda hissettiğim bu olduSacma sapan erkek muhabbeti olmadigindan eminsem en yakin arkadaşıma ben söylerdim. Bilip benden saklamasi inanilmaz zoruma giderdi cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?