Yakın arkadaşım sanırım bana alındı

evet ben durumdan rahatsız olduğumu açıkca söyledim . Ortada bişey yok yanlış anlamışsın yazmış sadece

evet ben durumdan rahatsız olduğumu açıkca söyledim . Ortada bişey yok yanlış anlamışsın yazmış sadece
Bundan sonraki davranışlarını iyi gözlemleyin. Yine böyle devam ederse araya mesafe koyun bence .

Sonra uzun bir mesaj yazmış seninle daha geniş bir zamanda konuşup eğlenmek istiyorum sen işlerini hallet diye.
Öncesini sonrasını bilemiyorum, sadece buna yanıt yazmak istedim.
Benim en yakın arkadaşım böyle iki plan arasında, araya sıkışmış şekilde görüşmekten hoşlanmaz. Gözümüz saatte olmasın, ucu açık olsun, rahat oturalım ister. Önce o da alındı, daha sonra neye alındığını söyledikten sonra güzelce konuşup çözdük. Bu şekilde onu aradan çıkarıyormuşum gibi hissettiğini söyledi.
Ondan sonra da onunla görüşmek için daha rahat zamanlarda plan yapmaya başladık.

Eğer tek sorun buysa çözülmeyecek bir şey değil. Ama online olup size yazmadan çıkması falan çocuksu tepkiler.

Seni çok iyi anlıyorum. Ben de ilkokul arkadasımla böyle çıkmaza girmistim. Fikirler, çabalar, amaçlar değişiyor biz de değişiyoruz.
Bazen kıskançlıklar başlıyor arkadaşına konduramıyorsun ama sözlerinden, davranışlarından hissediyorsun.
Olgun olmayan davranışlarını görünce ve en ufak şeyde beni suçlaması, arkadaşlığımızda hep kendini veren taraf mış gibi göstermesinden bıkmıştım. Sonra iletişimi kestik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…