Yakın arkadaşım neden böyle yaptı?

prenses888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
17
17
23
Biraz uzun ama...
Selam kızlar, kafamı meşgul eden bir konu var bu yüzden size anlatıp sizin fikirlerinizi almak istiyorum.yaklasik 1 yıldır çok yakın olduğum bir kız arkadaşım var .yaşlarımız 24 ve 25.1 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi her türlü sorunu birbirimize anlatıp yargılamadan dinlerdik her gün görüşürdük. Gerçekten çok seviyordum onu .hayatım boyunca da yanımda olmasını çok isterdim .okul ve iş konusunda ona çok yardım ettim . Ondan kat be kat daha güzel bir mesleğim ve kariyerli bir hayatım var ama asla birbirimizi kıskanmazdik takdir ederdik. Gerçekten ona çok yardımım dokundu aynı şekilde onun da bana. Benim bu süre zarfında bi ilişkim olmadı kariyerime odaklanmış durumdaydım. Ama onun yaklaşık 4 yıllık bir ilişkisi var ve sevgilisinin psikolojisi de pek yerinde değil, narsist,kızı aşırı kısıtlıyor benden kıskanıyor,kıyafetlerine karışıyor, neredeyse evden bile çıkarmıyor, gideceği yere illa kendisi bırakıp almak istiyor ,beni ve diğer arkadaşlarını da arkadaşımın hayatından çıkartmak istiyordu, arkadaşımla otobüse veya tramvaya bildiğimizden bile bir ton kavga ediyorlardı ayrıca arkadaşımı sürekli aşağılıyor azarlıyordu . Arkadaşımın ozguveni çok kötü bi haldeyken onunla tanıştık ve ona çok destek oldum biraz daha öz güveni gelişti ya da ben öyle sandım. Benim de yaklaşık 3 aydır ciddi bir ilişkim var .ilk başlarda arkadaşım bizi destekliyordu benden daha mutluydu ..ve ciddi bir ilişkim olduğu için sevgilimle de görüşmeye başladım her günümü arkadaşıma ayiramadim . Ki kendisi de genellikle sevgilisiyle görüşür sevgilisi dolu olduğu zaman benimle görüşürdü,onun için beni ekerdi .o mutlu olduğu için bir şey demezdim .arkadaşımı ilk başta çok uyardım sevgilisi hakkında ama beni çok da dinlemedi. Neyse çok uzatmayayim haftanın yarısını arkadaşıma diğer yarısını da sevgilime ayırıyordum dolayısıyla arkadaşımın sevgilisi dolu olduğu vakitler benimle buluşmak istediğinde ben de dolu oluyordum çünkü sevgilimle bulusuyordum . Son zamanlarda gittikçe sevgilimden bahsettikce yüzü düşmeye yorum yapmamaya başladı. Ve çok ufacık bir şeyden tartışma çıkardı sonra aramizi duzelttik sanıyodum ? Yine beni ekti ve ben de ilk kez cok kirildigimi soyledim.suclayici bir dille degil uzuntumu soyleyerek konusmustum ama o bu sekilde davranmadi cok agir seyler soyledi bana öfkesini kustu ve onu düşünmediğimi onu düşünen tek kişinin sevgilisi olduğunu, benim yüzümden sevgiliyken kavga edip aralarının bozulduğunu ve pişman olduğunu söyledi. Nankörlük yapma dediğimde ise iyice kin küstü. En son veda mesajları attım güzel şeyler söyledim ve her şey için teşekkür ettim çünkü kendime bunu yakıştırıyordum onun dediği seyler ise çok ağır kinli asla sevgi içermeyen cümlelerdi .sonra da beni engelledi ben de onu. Böyle bir durum olduğu için çok üzüldüm ama yapmam gerekenleri yaptığım için içim rahat.dostumu kaybettiğim için üzgünüm. Onun özdegeri biraz düşük bu yüzden daha da dibe batacağını düşünüyorum ve onun adına üzülüyorum umarım iyi olur. Sizce arkadaşım neden böyle bir şey yaptı,sebebi ne gibi gözüküyor çünkü ben anlam veremiyorum. Yorumlarsaniz çok ama çok sevinirim .teşekkür ederim .

Neden böyle yaptı bilemem ama sevgilisi ile ilk ayrıldığında size yazacak ve barışınca yeniden sizden uzaklaşacak tecrübe ile sabittir.
Maalesef tekrar hayatıma almam onu çünkü samimiyet 1 kere kaybolunca eskisi gibi olmuyor. Umarım mutlu bi hayati olur ,dostluğumuzu o düşünüyorsa ben neden düşüneyim ki? Üzgündüm ama artık aştim

Bazı hemcinslerimiz ne yazık ki böyle. Sizin ondan daha iyi bir konumda olmanız, ilişki anlamında ondan daha mutlu olmanız onun oldukça zoruna gitmiş belli ki. Böyle bir insanın hayatınızda olmaması çok daha iyi zaten.

Sevgilisi de kızı kendine benzetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…