- 1 Nisan 2021
- 1.530
- 1.505
- Konu Sahibi SeaBoundless
dana deve gibi benzetmeler yüzünden çok sevdiğim insanlar resmen ölüm orucuna giriyor. Sosyalleşmiyor. Kendilerini sevmiyor. Normal beden arkadaşlarım bile sürekli diyette. Bunu hissetmelerine neden olan yine kadınlar.
Zorbalığa uğramadım demedim. Uğradım bu sebeple ne hissettirdiğini çok iyi biliyorum ayağa kalkmak topluluk içine çıkmak istemediğim zamanlar oldu şükür ki aştım, bu sebeple de kimseye aynısını yapmam.
Kimseye iyi davranmak zorunda değilsiniz. Zarar verme ihtimali varsa uzaklaşırsınız mesafe koyarsınız olur biter.
Zorbalığa uğramadım demedim. Uğradım bu sebeple ne hissettirdiğini çok iyi biliyorum ayağa kalkmak topluluk içine çıkmak istemediğim zamanlar oldu şükür ki aştım, bu sebeple de kimseye aynısını yapmam.
Kimseye iyi davranmak zorunda değilsiniz. Zarar verme ihtimali varsa uzaklaşırsınız mesafe koyarsınız olur biter.
Cok guzel bir baglantisi var, insani sadece insan diye sevmek zorunda degilim, kimse de degil, sevilmek isteyen sempatik davranir, sadece insan oldugu icin sevilmeyi hakettigini dusunen karsisindakine zorbalik yapmaz, yaparsa karsiligini alır.
Ayrica ne mutlu size zorbaliga ugramamissiniz da bu kadar sevimli kalmissiniz, ben ugradim ve birine sadece insan oldugu icin iyi davranmam gerektigine dair dusuncelerimi cope attim. Umarim ölene dek zorbaliga ugramazsiniz da icinizdeki kotu disari cikmaz, hatta umarim cocugunuz da ugramaz da yarinlarimiz icin umudum artar.