- 24 Ağustos 2018
- 4.058
- 10.080
- 208
- Konu Sahibi SeaBoundless
Beyninde falam son zamanlarda bir rahatsizlik olusmus olabilireskiden böyle degildi son zamanlarda değişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyninde falam son zamanlarda bir rahatsizlik olusmus olabilireskiden böyle degildi son zamanlarda değişti
KıskanıyodurSenelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Beni bir kere bile iğneleyen yakın arkadaşım olamaz. Çoktan soğumuştum ve görüşmeyi de kesmiştim. Fazla katı olabilirim, mizaç meselesi.Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Senin ülkemizin ortalamasında bir boydasın. Kendisi niye o kadar takmış boya aklıma bir şeyler geliyor daSenelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Ne geldi merak ettim :dSenin ülkemizin ortalamasında bir boydasın. Kendisi niye o kadar takmış boya aklıma bir şeyler geliyor da![]()
15 senedir boyunuzu yeni mi farketmiş de şimdi yorumda bulunuyor.Bazı seyler değişmez anne , baba , boy gibi.Bunun üzerine yorum yapmak da sacma yani bu değişmez bir durum sonuçta.Yakın arkadaşım demeden bir daha düşününSenelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Muhtelemen kendi boyuna göre birini bulamıyor sizinde talibiniz çoksa kıskanmıştır.Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Size tiksinerek bakan ve hakaret eden biriyle neden hâlâ arkadaşsınız? Kendinize bunu yapmayın.Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Var böyle tipler.uzun boylu insan kibri diye bir gerçek var.Senelerdir yakın arkadaşız 15 senedir falan. Buluştuk durduk yere hiç konu bile açılmadan, boyun çok kısa dedi.Ben 164 boyundayım kendisi 176 falan.Yok ben memnunum boyumdan dedim hayır ama çok kısasın çok kötü duruyor dedi ve yüzünde bir tiksinme ifadesi vardı.Zaten arada iğneleyip laf sokuyordu . Sizcede yanlış degil mi bu
Arkadaşının kıskançlıktan beyin damarları çatlamış. Seni kıskandığını açıkça yüzüne vur ve sonra onun gibi biriyle arkadaş olmak istemediğini söyleyerek hayatından çıkart.bilmiyorum.Aynı benim gibi giyinmeye başladı normalde tarzı olmadıgı halde aynı benim gibi pozlar veriyor saçının rengini bile benim gibi sarı yaptı