Yakarca/yakarcık

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.124
10.963
248
Kızlar türlü sorunlar yaşadığımız bi önceki evimizden memnun değildik ama ev sahibi evi sattığı için mecburen çıktık. Başka yere geldik. Ordaki dezavantajların çoğunun olmadığı bi ev seçtik.
Gel gör ki burada da adını araştırıp öğrendiğim yakarca denen yaratıktan çekmeye başladık. İnsan evin içine geçmeden çoğu şeyi maalesef anlayamıyor. Çok feci oluyor ısırdığı yer. Bunu yaşayıp hâl çaresi bulan var mı? Uykular haram oldu zalım geceler 😭😭

İlk defa duydum ama eve girmesini bir şekilde önleyebilirsiniz telle filan.

Onun çok kolay çözümü var. Sivri sinek kovucu prize takılanlardan likitlisi değilde tabletlisi çok işe yarıyor. 👍

Onun çok kolay çözümü var. Sivri sinek kovucu prize takılanlardan likitlisi değilde tabletlisi çok işe yarıyor. 👍
Ayyy ciddi mi? Hemen onu da alıcam. Yakarca öldüren Detan aldım sıktım. İnternette okudum okudum herkes çok karamsar şeyler yazmış. Siz evi terk edin onlar gitmez filan. Hemen alayım likitten. Isırılmadık kabarmadık yerim kalmadı

Ayyy ciddi mi? Hemen onu da alıcam. Yakarca öldüren Detan aldım sıktım. İnternette okudum okudum herkes çok karamsar şeyler yazmış. Siz evi terk edin onlar gitmez filan. Hemen alayım likitten. Isırılmadık kabarmadık yerim kalmadı
Annemlerin eski evinde de yazın ortaya çıkarlardı. Her odaya takiyorduk biz değilse uyuyamiyorduk

Likit olanlar da işe yarıyor tablet olanlar da benim gözlemlediğim kadarıyla. Biz de 10 yıl kadar yaşadığımız evimizde çok çektik onlardan ilk başta 😅. Ta o zamanki kedimizi bile ısırıyordu pis asalaklar. Tüy kadar şey ama nasıl yakıyor... 😡

Ben offla rahat ettim kollarımla ayaklarıma sıkıyorum hep prize takılandan alın hemde off çünkü çok küçükler bazen prizdeki yetmiyor

Annemlerin evinde de olurdu
Telden bile giriyorlar o kadar minnaklar
Annem kolonya dökerdi kollarina bacaklarına onunla gelmiyorlarmış

Mersin adana ta
Kızlar türlü sorunlar yaşadığımız bi önceki evimizden memnun değildik ama ev sahibi evi sattığı için mecburen çıktık. Başka yere geldik. Ordaki dezavantajların çoğunun olmadığı bi ev seçtik.
Gel gör ki burada da adını araştırıp öğrendiğim yakarca denen yaratıktan çekmeye başladık. İnsan evin içine geçmeden çoğu şeyi maalesef anlayamıyor. Çok feci oluyor ısırdığı yer. Bunu yaşayıp hâl çaresi bulan var mı? Uykular haram oldu zalım geceler 😭😭
[/QUOTEtarsus da yakar derler cibinlik kur hicbir ilac care etmez.hillarca cektim..saydam birde isirdigi an yaktiginda anlasiiyor

Geçen hafta aynı dertten muzdariptik biz de ailecek.sinek ilacı aldık uyumadan önce odayı kapatıp sıkıyoruz yarım saat sonra da havalandırıp (camlarda tel var) uyuyoruz işe yaradı baya.Bu hafta sinek ilacı da sıkmadığımız halde ortalıkta yoklar çok şükür

Yakarca ege bölgesi gibi yerlerde olur sessizdir sivrisinek gibi şişirmez ama feci yakarak kaşındırır. İyi haber havalar soğuyunca ölüyorlar
Kötü haber odaya takılan sinek kovucular işe yaramıyor

Back
X