Yakalandım...çok kötü hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşime arkadaşım vardı demedim kimse de yoktu zaten annem kardeşimi dinlerse benden sonra olayı yalan ortaya çıkar
O zaman kardeşinle takışma bir sey olursa inkar et yani sadece kızacak olsalar kızsınlar boşver derdim ama tutup seni dahada kısıtlamaya gidecekse iş egitimine özellikle baska yapacak bir sey yok inkar edeceksin. Eğer demezse sende hiç üsteleme zaman aşımına uğramasıni bekle. Birde genelde bu şekilde muhafazakar aileler dine bağlı cocuklarin sözlerini daha dikkate alır yani dini vazifelerini aksatmayan ağırlik veren vs gibi bunuda göz önüne al

Bozacının şahidi şıracı olmadığımız için pardon

3 kiz kardes, 3unuz de ailenizden baski gormussunuz,
Birbirinize destek olmak yerine birbirinize dusmussunuz.

Yapabilir misiniz bilmiyorum ama en guzeli kucuk kardesinizle aranizdaki iliskiyi duzeltmeye calisin. Yalaniniz gun gibi ortadayken bana inanmadi diye on paragraf yazmaniz gereksiz olmus. Cocugun inanacagi bir sey bile degil neticede. Siz bir kendinizi akilli goruyorsunuz yorumlarinizdan anladigim. Gencsiniz normaldir tabi de birazcik realist olmak lazim.

Ama kardesiniz de ayni baskilari gordugu icin onun da empatik olmamasi normal, yine de sizi ele vermemis, bu da bir adim demek.

Bir ben akıllıyım havası verdiğimi düşünmüyorum ama inkar etmekten başka çarem yok.Olabilecek en mantıklı şekilde açıklamaya çalıştım zor bi durum maalesef

Bu aileleri anlamıyorum sacma geliyor bende tesettürlü bir insanim ama dinde zorlama yoktur! Bu baska bir olay ya ben tamamen çıplaklığa ve zorla dini dayatanlara karsi çıkıyorum bilmiyorum dinini çok iyi bilen insanlar zorlamazda birseye

Konu sahibi sen benim önceki konularından beri savunduğum, çoğu zaman haklı bulduğum, küçük kardeşim gibi sevdiğim bir üyesin. Anlattıklarını okuyunca çok üzüldüm. Umarım bu baskılardan bir an önce kurtulursun ve gönlüne göre bir hayat yaşarsın. Verecek bir tavsiye bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…