Yakaladığım mesajlar

Eğer ayrıldığınız şahsiyetsizin sizi aramasına, mesajlar çekmesine izin verirseniz yani size ulaşmasını engellemezseniz bir süre sonra affetme ihtimaliniz olabilir. Şu an midenizin almadığı, yaşadıkları bu durumu yarın bir gün kendi içinizde zaten duygusal ilişki değil diye affetmek isteyebilirsiniz. Ya da net bir şekilde yolunuza da bakabilirsiniz. Ama biz duygusal yaratıklar olduğumuz için iyi niyetli tarafımız da ağır basıyor. Size tavsiyem evlenmeden önce gerçek yüzünü gösterdiği için şükredip zararın neresinden dönsen kardır diye bakmanız yaşadıklarınıza. Dilerim her şey gönlünüzce olur...

Sana ozelden yaza bilir miyim?

Sırf seks yapmak, partner bulmak için üye olunan siteler var. Acaba ikisi bu tarz bir yerde mi tanıştılar? (eskort siteleri değil, normal insanların üye olduğu). Daha sevgiliyken bunları yapan evliyken neler yapmaz? Allah karşınıza önceden çıkarmış da adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz. Verilmiş sadakanız varmış.

Yok mümkün değil affedemem kendimi biliyorum . Asıl duygusal ilişki olsa affedebilirdim. Midemi bulandırdı kuru cinsellik hayvansı bir hareket geldi.

Tabi öyle ama içimdeki acı dinmiyor çok üzgünüm sinirliyorum her duygu var içimde

İnşallah iyi dileklerin için teşekkür ediyorum

Yok mümkün değil affedemem kendimi biliyorum . Asıl duygusal ilişki olsa affedebilirdim. Midemi bulandırdı kuru cinsellik hayvansı bir hareket geldi.
Öncelikle geçmiş olsun ve aldatan bi insandan erken kurtulduğunuz için adak fln kesin bence.. AMA bana olaya çok yanlış bir açıdan bakıyorsunuz gibi geldi daha doğrusu eksik bakıyorsunuz; Şöyle ki; aldatmak aldatmaktır, bunun cinseli de aynı, duygusalı da aynı hatta bana kalırsa sanalı da aynı.. Küçük bi bilgi paylaşmak istiyorum sizinle; psikolojide ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir pramid vardır.. insan davranışları bu pramidin en tabanından en üstüne doğru işler, yani öncelikli olarak insanın alt katmandaki ihtiyaçları karşılandıkça yukarıdaki ihtiyaçlar için arayışa girer.. Bu pramidin en altında da cinsellik ve seks vardır, duygusal ilişkiler ise 3. Katmanda yer alır. Yani demem o ki, iki insanın sadece seks için bir araya gelmesi temel olarak gayet normal bir davranıştır. Bunu "aklınızın hayalinizin" almaması da biraz bilgi eksikliğindendir. Pramidi de şuraya iliştireyim

Eklentiler

• Maslow-Ihtiyaclar-Hiyerarsisi-Piramidi.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 87
Tabiki bunu ben de biliyorum ama bizim toplumumuzda çevremde giç görmedim duymadım kadınların böyle bir şey yaptığını belki de ben çok kapalı görüşlüyüm bilmiyorum . Kadın ilişkisi deyince aklıma gelen ilk şey aşk ve ardından gelen cinsellik. Yani bizim bir erkeğe et yığını gibi davranabilmemiz olası gelmiyor. Duygusal varlıklar olarak kodlamışım kendimizi hep

Çok üzüldüm böyle bir deneyim yaşamış olmanıza. İnanın ne desem bilemiyorum erkekler neden böyle neden tek bir kadına sadık kalamıyorlar neden neden yani kafamda o kadar çok soru var ki bu konuyla alakalı. Üzülmeyin düşünmeyin desek de boş kim olsa kafasına takar bu durumu. Ucuz kurtulmuşsunuz ona şükredin. Böyle biriyle evlenebilirdiniz daha yıpratıcı süreçler yaşayabilirdiniz belki çocuk sahibi olabilirdiniz. Normalde telefonuna bakmazdım diyorsunuz o an telefona bakmanız tesadüf mü yani? Yüce Rabbim resmen göstermiş size gerçekleri. Zararın neresinden dönseniz kardır, bundan sonra Allah karşınıza düzgün insanlar çıkarır inşallah.

Valla o kız o mesajlar olmasa bu adam daha ne kadar oyalayacaktı sizi bilemeyiz. Zira 32 yaşına gelmişsiniz adamın daha doğru düzgün işi Yok. Emek var sevgi de vardı ama artık bitti. Ve bitmesi sizin için kurtuluş bence. O kaybettiği ile kalır. Sizin işiniz gücünüz var. Önünüze bakın inşallah dürüst ve sadakatli birisi çıkar karşınıza.

Kadının erkekten daha istekli olması neden garipnoluyor ki? Onların istediği ilişki bu demek ki. İki tarafta da zorlama yoksa herkes istediği ilişkiyi yaşayabilir.

Sbahtan beri bir lokma yemedim bu nasıl bir acıymış

Yemen lazim, icmen lazim, kendine bakman lazim. Böyle insanlar icin kendini yipratirsin, hastalanirsin...sonuc? Onlar sence dönüp bakip "Ay Allahim ben ne yaptim?" Der mi? Demez. Hatta üstüne gidip diger kizla bulusmaya devam eder. Simdi kall git kendine yiyecek birseyler al mutfaktan!

Yok çok garip geldi sadece. Alışkın olmadığım bir tavır hatta benmiyim garip olan dedim. Kadınlık böyle mi oluyor acaba

Seks utanilcak bisey degil. Herkes bunu farkli bir şekilde yaşar. Kimse kimseden üstün değildir, özel değildir. Evlendiği gece ilk defa seks yaşayan daha temiz, daha özel yada daha kadin değildir.

Ayni şey her ay yeni sevgilisi olan kadinlar içinde geçerlidir. Kadin olarak bu birbirine gömmek olayi nedir yaa? Tam aksine kenetlenmek varken? Ha tabiki gidip sevgilinin metresine kenetlen demiyorum ama genel olarak kadinlar ve normal seks yasayan kadinlara ithamin çirkindir.

Erkekler bunu hic yapmiyorlar. Ayrim asla yok. Bu konudada tek sorumlusu sevgilindir. Isteyerek aldatti işte.

Bi sansimiz var, oda baska ülkelerde ki gibi özgür seks hayati olmasin diye bir yerlerimizin kesilmemesi. Yoksa kafalars o fikirleri coktan yerlestirdiler. (Sahsen milletin yatak odasi ile ilgilenmiyorum, ama genel olarak bizim toplumda saydiklariniz fikir olarak gayet mevcut)

Git ötede çıldır, sende o kadınlardansın galiba yoksa böyle çıldırmazdım.
Evet kadın OOOOO......tekrar ediyorum OOOOO.........aynende böyle ok???!!!
Kadın o... değil, sizin, benim, pek çok kadının yapamadığını yapıyor, istediği gibi takılıyor. O anlardan keyif alıyor demekki yapıyor.
Bu ülkede bizler sevişirken zerre zevk almayan, sadece erkeğini bosaltmakla görevli, ya da kocasıyla ilişkiye bile giremeyen kadınlara alışık olduğumuz için bu kadınlar bize anormal geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…