- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.277
- 39
-
- Konu Sahibi burcumsu12
Sana ozelden yaza bilir miyim?Herkese merhabalar. Uzun süredir takip ediyorum burayı ve en sonunda bugün öyle bir şey yaşadım ki anın şokuyla yazmak istedim. İki buçuk yıldır biriyle birlikteyim. Bazen evlilik hayalleri kuruyorduk ama o maddi olarak hazır olmadığı için özellikle de işiyle ilgili meselelerden dolayı beklemek zorundaydık. Ben çalışıyorum ilaç firmasında sekreterim. Sevgilimin düzenli bir işi yok. sık sık hayal kurardı şöyle olcak böyle olcak şöyle bir yerde yaşayacağız birlikte. Hatta evlilik hayali meselesini ilk o açtı ben başlarda utanıp bahsetmemiştim bile. Aldı beni bir heves. Ama gelin görünki iş meslelerini düzeltmek için bir şey yapmıyordu. Bir süre sonra bu durum beni bunalttı. Çünkü bu meseleler bir türlü değişmiyordu ve bana değiştirmek ya da çözmek gibi bir acelesi olduğunu hissettirmiyordu. Bir gün dayanamayıp "Artık bir an önce bir şeyler yapmaya başlasan. Çok zaman alacak bu işin tutunması para kazanmaya başlaman . Ama sen ağırdan alıp duruyorsun.Ben ne olacağım biz ne olcağız ? Sana yetiyor böyle sevgililik ama bana yetmiyor artık" diye ağladım. Otuz iki yaşındayım kızlar. Yaşıtız ama olgun biride değil. Artık bir şeyleri bekleyecek sabrım kalmadı sanırım benim. Ayrıca ondan maddi bir beklentim yok bunu biliyor. Ama hazır olması lazım tabi anlayış gösterip bekliyorum. Bu konuşmanın üstüne tamam diyip yine bir şey yapmadı. Tabi ben meseleyi arada bir açtım. En sonunda "acelen ne at mı koşturuyor arkamızdan iki sene beklesen ne olcak?" dedi. Şok oldum. İkimizinde hayali olması gereken bir şey meğer sadece benim hayalimmiş. Birkaç gün küsütk . Sonra çiçek göndermiş iş yerime "sensiz bir hayat düşünemem. Tüm hayallerimin içinde sen varsın.Bir gün gerçek olacak. Halledeceğim her şeyi söz veriyorum. Senden daha çok istiyorum emin ol"diye.
Barıştık. Bir süre gerçekten çabaladı. Ta ki bugün tesadüfen telefonundaki mesajları görene kadar. Normalde hiç telefonunu karıştırmam huyum değildir ama şeytan dürttü derler ya bakasım geldi. Ekranda bir kadından mesaj. Açtım hemen mesajları. Çok garip bi ilişkileri var nasıl diyeyim buluşup cinselliği yaşıyorlar ama günlük hayattan hiçbir şey yok içeriklerde . Ama bir yandanda aşkım bitanem diye hitap ediyorlar. Mesela bir gün cinsellik hakkında konuşuyolar yarın buluşalım diyorlar. üç gün hiç mesaj yok. Sonra tekrar cinsellikle ilgili bi mesaj. Bu nasıl bir ilişki anlamıyorum. Kız eskort değil bu arada adını arattım instagramda ekliler birbirlerinde. Postanede memur kız. Böyle normal sade bir kız yani arkadaşım diye tanıştırsa bu mesajları atan kişinin böyle bir ilişkiyi kabul eden kişinin o kız olduğuna inanmam. Çok vakit olmadığı için daha fazla okuyamadım. Ama bir görün kız benim sevgilimden istekli. Sevgilim bile yer yer utanmış bu kız neler neler yazmış. Sanki erkek olan o kız olan bizimkisi. Kısacı görürür görmez koşarak eve gittim. Mesajları okuduğumu her şeyi bildiğimi tiksindiğimi ayrılmak istediğimi yazdım. İnanılmaz midem bulanıyor okuduklarımdan. Bu adama asla ama asla geri dönemem. Ama sorun şu canım çok yanıyor. Resmen hiç tanımamışım pat diye dünyam başıma yıkıldı. Sanki çok yüksek bir yerden düşmüş gibiyim sanki her şey kabusmuş geçmeyecekmiş yolumu kaybetmiş gibiyim.
Hayatta iki tane sevgilim oldu benim. Biri üniversitede ilk aşkımdı çocukluk sayılır. Biri de bu . Olgunluk yaşıma denk geldi. O yüzden birçok şeyin ilkini onla yaşadım. Şimdi de anılarım hayallerim heveslerim ve ben ortada kaldık...
Yok mümkün değil affedemem kendimi biliyorum . Asıl duygusal ilişki olsa affedebilirdim. Midemi bulandırdı kuru cinsellik hayvansı bir hareket geldi.Eğer ayrıldığınız şahsiyetsizin sizi aramasına, mesajlar çekmesine izin verirseniz yani size ulaşmasını engellemezseniz bir süre sonra affetme ihtimaliniz olabilir. Şu an midenizin almadığı, yaşadıkları bu durumu yarın bir gün kendi içinizde zaten duygusal ilişki değil diye affetmek isteyebilirsiniz. Ya da net bir şekilde yolunuza da bakabilirsiniz. Ama biz duygusal yaratıklar olduğumuz için iyi niyetli tarafımız da ağır basıyor. Size tavsiyem evlenmeden önce gerçek yüzünü gösterdiği için şükredip zararın neresinden dönsen kardır diye bakmanız yaşadıklarınıza. Dilerim her şey gönlünüzce olur...
Tabi öyle ama içimdeki acı dinmiyor çok üzgünüm sinirliyorum her duygu var içimdeSırf seks yapmak, partner bulmak için üye olunan siteler var. Acaba ikisi bu tarz bir yerde mi tanıştılar? (eskort siteleri değil, normal insanların üye olduğu). Daha sevgiliyken bunları yapan evliyken neler yapmaz? Allah karşınıza önceden çıkarmış da adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz. Verilmiş sadakanız varmış.
İnşallah iyi dileklerin için teşekkür ediyorumSakin arkana bakma, ne mal olduğunu çok güzel görmüş oldun. Bi insan bu kadar mi açgözlü şerro olur yaa. Sen baya premium gold versiyonuna denk gelmişsin. Heryerden engelle, ona dair herseyi sil at, onu ölü bil. Acı versede en geç bi kac haftaya unutmuş olursun canim. Allah korumuş seni ne güzel, şükret. Gönlüne layık biri gelsin bulsun seni
TabiiSana ozelden yaza bilir miyim?
Öncelikle geçmiş olsun ve aldatan bi insandan erken kurtulduğunuz için adak fln kesin bence.. AMA bana olaya çok yanlış bir açıdan bakıyorsunuz gibi geldi daha doğrusu eksik bakıyorsunuz; Şöyle ki; aldatmak aldatmaktır, bunun cinseli de aynı, duygusalı da aynı hatta bana kalırsa sanalı da aynı.. Küçük bi bilgi paylaşmak istiyorum sizinle; psikolojide ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir pramid vardır.. insan davranışları bu pramidin en tabanından en üstüne doğru işler, yani öncelikli olarak insanın alt katmandaki ihtiyaçları karşılandıkça yukarıdaki ihtiyaçlar için arayışa girer.. Bu pramidin en altında da cinsellik ve seks vardır, duygusal ilişkiler ise 3. Katmanda yer alır. Yani demem o ki, iki insanın sadece seks için bir araya gelmesi temel olarak gayet normal bir davranıştır. Bunu "aklınızın hayalinizin" almaması da biraz bilgi eksikliğindendir. Pramidi de şuraya iliştireyimYok mümkün değil affedemem kendimi biliyorum . Asıl duygusal ilişki olsa affedebilirdim. Midemi bulandırdı kuru cinsellik hayvansı bir hareket geldi.
Tabiki bunu ben de biliyorum ama bizim toplumumuzda çevremde giç görmedim duymadım kadınların böyle bir şey yaptığını belki de ben çok kapalı görüşlüyüm bilmiyorum . Kadın ilişkisi deyince aklıma gelen ilk şey aşk ve ardından gelen cinsellik. Yani bizim bir erkeğe et yığını gibi davranabilmemiz olası gelmiyor. Duygusal varlıklar olarak kodlamışım kendimizi hepÖncelikle geçmiş olsun ve aldatan bi insandan erken kurtulduğunuz için adak fln kesin bence.. AMA bana olaya çok yanlış bir açıdan bakıyorsunuz gibi geldi daha doğrusu eksik bakıyorsunuz; Şöyle ki; aldatmak aldatmaktır, bunun cinseli de aynı, duygusalı da aynı hatta bana kalırsa sanalı da aynı.. Küçük bi bilgi paylaşmak istiyorum sizinle; psikolojide ihtiyaçlar hiyerarşisi diye bir pramid vardır.. insan davranışları bu pramidin en tabanından en üstüne doğru işler, yani öncelikli olarak insanın alt katmandaki ihtiyaçları karşılandıkça yukarıdaki ihtiyaçlar için arayışa girer.. Bu pramidin en altında da cinsellik ve seks vardır, duygusal ilişkiler ise 3. Katmanda yer alır. Yani demem o ki, iki insanın sadece seks için bir araya gelmesi temel olarak gayet normal bir davranıştır. Bunu "aklınızın hayalinizin" almaması da biraz bilgi eksikliğindendir. Pramidi de şuraya iliştireyim
Çok üzüldüm böyle bir deneyim yaşamış olmanıza. İnanın ne desem bilemiyorum erkekler neden böyle neden tek bir kadına sadık kalamıyorlar neden neden yani kafamda o kadar çok soru var ki bu konuyla alakalı. Üzülmeyin düşünmeyin desek de boş kim olsa kafasına takar bu durumu. Ucuz kurtulmuşsunuz ona şükredin. Böyle biriyle evlenebilirdiniz daha yıpratıcı süreçler yaşayabilirdiniz belki çocuk sahibi olabilirdiniz. Normalde telefonuna bakmazdım diyorsunuz o an telefona bakmanız tesadüf mü yani? Yüce Rabbim resmen göstermiş size gerçekleri. Zararın neresinden dönseniz kardır, bundan sonra Allah karşınıza düzgün insanlar çıkarır inşallah.Herkese merhabalar. Uzun süredir takip ediyorum burayı ve en sonunda bugün öyle bir şey yaşadım ki anın şokuyla yazmak istedim. İki buçuk yıldır biriyle birlikteyim. Bazen evlilik hayalleri kuruyorduk ama o maddi olarak hazır olmadığı için özellikle de işiyle ilgili meselelerden dolayı beklemek zorundaydık. Ben çalışıyorum ilaç firmasında sekreterim. Sevgilimin düzenli bir işi yok. sık sık hayal kurardı şöyle olcak böyle olcak şöyle bir yerde yaşayacağız birlikte. Hatta evlilik hayali meselesini ilk o açtı ben başlarda utanıp bahsetmemiştim bile. Aldı beni bir heves. Ama gelin görünki iş meslelerini düzeltmek için bir şey yapmıyordu. Bir süre sonra bu durum beni bunalttı. Çünkü bu meseleler bir türlü değişmiyordu ve bana değiştirmek ya da çözmek gibi bir acelesi olduğunu hissettirmiyordu. Bir gün dayanamayıp "Artık bir an önce bir şeyler yapmaya başlasan. Çok zaman alacak bu işin tutunması para kazanmaya başlaman . Ama sen ağırdan alıp duruyorsun.Ben ne olacağım biz ne olcağız ? Sana yetiyor böyle sevgililik ama bana yetmiyor artık" diye ağladım. Otuz iki yaşındayım kızlar. Yaşıtız ama olgun biride değil. Artık bir şeyleri bekleyecek sabrım kalmadı sanırım benim. Ayrıca ondan maddi bir beklentim yok bunu biliyor. Ama hazır olması lazım tabi anlayış gösterip bekliyorum. Bu konuşmanın üstüne tamam diyip yine bir şey yapmadı. Tabi ben meseleyi arada bir açtım. En sonunda "acelen ne at mı koşturuyor arkamızdan iki sene beklesen ne olcak?" dedi. Şok oldum. İkimizinde hayali olması gereken bir şey meğer sadece benim hayalimmiş. Birkaç gün küsütk . Sonra çiçek göndermiş iş yerime "sensiz bir hayat düşünemem. Tüm hayallerimin içinde sen varsın.Bir gün gerçek olacak. Halledeceğim her şeyi söz veriyorum. Senden daha çok istiyorum emin ol"diye.
Barıştık. Bir süre gerçekten çabaladı. Ta ki bugün tesadüfen telefonundaki mesajları görene kadar. Normalde hiç telefonunu karıştırmam huyum değildir ama şeytan dürttü derler ya bakasım geldi. Ekranda bir kadından mesaj. Açtım hemen mesajları. Çok garip bi ilişkileri var nasıl diyeyim buluşup cinselliği yaşıyorlar ama günlük hayattan hiçbir şey yok içeriklerde . Ama bir yandanda aşkım bitanem diye hitap ediyorlar. Mesela bir gün cinsellik hakkında konuşuyolar yarın buluşalım diyorlar. üç gün hiç mesaj yok. Sonra tekrar cinsellikle ilgili bi mesaj. Bu nasıl bir ilişki anlamıyorum. Kız eskort değil bu arada adını arattım instagramda ekliler birbirlerinde. Postanede memur kız. Böyle normal sade bir kız yani arkadaşım diye tanıştırsa bu mesajları atan kişinin böyle bir ilişkiyi kabul eden kişinin o kız olduğuna inanmam. Çok vakit olmadığı için daha fazla okuyamadım. Ama bir görün kız benim sevgilimden istekli. Sevgilim bile yer yer utanmış bu kız neler neler yazmış. Sanki erkek olan o kız olan bizimkisi. Kısacı görürür görmez koşarak eve gittim. Mesajları okuduğumu her şeyi bildiğimi tiksindiğimi ayrılmak istediğimi yazdım. İnanılmaz midem bulanıyor okuduklarımdan. Bu adama asla ama asla geri dönemem. Ama sorun şu canım çok yanıyor. Resmen hiç tanımamışım pat diye dünyam başıma yıkıldı. Sanki çok yüksek bir yerden düşmüş gibiyim sanki her şey kabusmuş geçmeyecekmiş yolumu kaybetmiş gibiyim.
Hayatta iki tane sevgilim oldu benim. Biri üniversitede ilk aşkımdı çocukluk sayılır. Biri de bu . Olgunluk yaşıma denk geldi. O yüzden birçok şeyin ilkini onla yaşadım. Şimdi de anılarım hayallerim heveslerim ve ben ortada kaldık...
Sbahtan beri bir lokma yemedim bu nasıl bir acıymış
Yok çok garip geldi sadece. Alışkın olmadığım bir tavır hatta benmiyim garip olan dedim. Kadınlık böyle mi oluyor acaba
Ay çok güldümGit ötede çıldır, sende o kadınlardansın galiba yoksa böyle çıldırmazdım.
Evet kadın OOOOO......tekrar ediyorum OOOOO.........aynende böyle ok???!!!
Seks utanilcak bisey degil. Herkes bunu farkli bir şekilde yaşar. Kimse kimseden üstün değildir, özel değildir. Evlendiği gece ilk defa seks yaşayan daha temiz, daha özel yada daha kadin değildir.
Ayni şey her ay yeni sevgilisi olan kadinlar içinde geçerlidir. Kadin olarak bu birbirine gömmek olayi nedir yaa? Tam aksine kenetlenmek varken? Ha tabiki gidip sevgilinin metresine kenetlen demiyorum ama genel olarak kadinlar ve normal seks yasayan kadinlara ithamin çirkindir.
Erkekler bunu hic yapmiyorlar. Ayrim asla yok. Bu konudada tek sorumlusu sevgilindir. Isteyerek aldatti işte.
Kadın o... değil, sizin, benim, pek çok kadının yapamadığını yapıyor, istediği gibi takılıyor. O anlardan keyif alıyor demekki yapıyor.Git ötede çıldır, sende o kadınlardansın galiba yoksa böyle çıldırmazdım.
Evet kadın OOOOO......tekrar ediyorum OOOOO.........aynende böyle ok???!!!