Peki size tek bir sorum var. Bu ilişkiyi yaşayan ve o muhabbeti yapan iki kişiyken, üstelik bunlardan biri sevgilisi olmayan özgür, sizden haberi bile olmayan o kadın , diğer tarafı size rağmen, sizi gizleyerek o kadınla ilişki yaşayan erkek arkadaşınız olduğuna göre, erkek arkadaşınız hala düzgün, efendi bilmem ne diye överek , cinsel dürtülerine uymuş diye basitleştirdiğiniz olay, kadına gelince özgür bir kadın cinsel dürtüsü ile hareket etmiş olmuyor da yok eskort sandım, yok öyle sandım , böyle sandım, öyle kadın, böyle kadın oluyor. Burada bir ahlaksız var ama bu kişi o kadın değil farkındasınız değil mi? Bir kadın olarak aynı şeyi yaşayan iki taraftan, üstelik iki kadını da kandırıp aldatan erkekken; erkeğin yaptığını cinsel dürtü diye normalleştirip, kadını, eskort bilmem ne yerine koymak nasıl bir zihniyet ben cidden merak ettim. Tüm dinlerde bile zina dediğiniz olayda her iki cinse de aynı günah yüklenir. Yani erkeğe helal kadına haram falan değil. Bence siz bu kafayı bir an önce değiştirin. Kimsenin hayatı, tercihleri, seçimleri diğer insanları ilgilendirmez , onları yaftalama hakkı vermez buna karışabilabilmenin tek sınırı o kişinin size zarar verme kastı ile hareket etmesi ve bile isteye canınızı yakmasıdır. Sizin olayınızda sizin bile isteye canınızı yakan ve o sıfatları yakıştırabileceğiniz tek kişi sizden haberi olmayan o kadın değil, ahlak yoksunu sevgiliniz sadece.