• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakınım ölünce beni yalnız gönderen koca...

mindfulness05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
486
683
23
34
Merhaba,

Bir yıllık evliyim. Çok sorun yaşadık eşimle ama hep bi yolunu bulup devam ettik. Bizim ilk yaşadığımız sorunda ben evet hata ettim belki ama yeni evli olduğum için tecrübesizlikle aileme anlattım.Tabi onlar karışınca işler büyüdü eşim, ailem ve onun ailesi resmen kanlı bıçaklı oldu.
Bu olaydan sonra da biraz ara vererek yine devam ettik. Ama ailemin adını andırtmıyo evde. En son iki hafta kadar önce babaannem vefat etti. Duydugum an o kadar kötü oldum ki. Ağlarken sordu noldu die söledim hiç bişe demeden kalktı gitti yanımdan. Oyun oynuo kendi keyfine bakıo.
Benim yanımda olmak yerine nasıl bunu yaparsın deyince senin ailen için üzülecek deiğilm bişey söyleme kalbini kırarım oldu cevabı. Farklı şehirde yaşıyoruz. O hafta da sokağa çıkma yasagı ve seyehat yasagı var ailemin oldugu yerde. İzin nasıl alacaksın izin alırken yanında olayım bile demedi.Herşeyle yalnız uğraştım yalnız kalkıp gittim. Ama o kadar dokundu ki. O an aramız da bozuk değildi ama içini öyle kin nefret kaplamş ki inanamadım yaşadıklarıma. Hep diyordum aman zamanla kolay şeyler yaşanmadı zamanla olur gelir aileme ama bu olay tüm umudumu tüketti.

Tek korkum ileride pişman olmak. Hep bu yüzden elimden gelen herşeyi yapabilmiş olmak adına devam etmştim ama sanki boşa uğraşmış gibi hissediyorum. Kötü günde beni yalnız bıraka adamın iyi günde yanında olmak istemiyorum. Konuştum da yine ben asla gelmem size diyor.
örneğini yaşamış olan var mı? Zamana bırakarak düzelecek bişey mi? Az çok kararımı verdim ben devam edemeyeceğim ama son kez sizlere sormak istedim.

Merhaba,

Bir yıllık evliyim. Çok sorun yaşadık eşimle ama hep bi yolunu bulup devam ettik. Bizim ilk yaşadığımız sorunda ben evet hata ettim belki ama yeni evli olduğum için tecrübesizlikle aileme anlattım.Tabi onlar karışınca işler büyüdü eşim, ailem ve onun ailesi resmen kanlı bıçaklı oldu.
Bu olaydan sonra da biraz ara vererek yine devam ettik. Ama ailemin adını andırtmıyo evde. En son iki hafta kadar önce babaannem vefat etti. Duydugum an o kadar kötü oldum ki. Ağlarken sordu noldu die söledim hiç bişe demeden kalktı gitti yanımdan. Oyun oynuo kendi keyfine bakıo.
Benim yanımda olmak yerine nasıl bunu yaparsın deyince senin ailen için üzülecek deiğilm bişey söyleme kalbini kırarım oldu cevabı. Farklı şehirde yaşıyoruz. O hafta da sokağa çıkma yasagı ve seyehat yasagı var ailemin oldugu yerde. İzin nasıl alacaksın izin alırken yanında olayım bile demedi.Herşeyle yalnız uğraştım yalnız kalkıp gittim. Ama o kadar dokundu ki. O an aramız da bozuk değildi ama içini öyle kin nefret kaplamş ki inanamadım yaşadıklarıma. Hep diyordum aman zamanla kolay şeyler yaşanmadı zamanla olur gelir aileme ama bu olay tüm umudumu tüketti.

Tek korkum ileride pişman olmak. Hep bu yüzden elimden gelen herşeyi yapabilmiş olmak adına devam etmştim ama sanki boşa uğraşmış gibi hissediyorum. Kötü günde beni yalnız bıraka adamın iyi günde yanında olmak istemiyorum. Konuştum da yine ben asla gelmem size diyor.
örneğini yaşamış olan var mı? Zamana bırakarak düzelecek bişey mi? Az çok kararımı verdim ben devam edemeyeceğim ama son kez sizlere sormak istedim.
Devam etme

Ben genelde boşan diyen tarafta olurum ama bence ayrılmayın hem bu durumda eşinizin gelmemesi daha doğru olur.Ailenizde bu acılı gününde onu görmek istemeyebilir.
Ben sadece benim yanımda olmasını istemiştim ama onu bile yapmadı

Birazını okudum yetti. Babaanneniz öldü ve herif senin ailen için uzulemem mi dedi !!!!!!! Ben okurken sinirlendim yaaaa. Devam edecek misiniz bu birliktelige ya da devam edecek misiniz bu yalnızlığa ? Diye sorsam daha dogru
Sonunda yazdım zaten düşünmüyorm ama fikir almak istedm.

Birazını okudum yetti. Babaanneniz öldü ve herif senin ailen için uzulemem mi dedi !!!!!!! Ben okurken sinirlendim yaaaa. Devam edecek misiniz bu birliktelige ya da devam edecek misiniz bu yalnızlığa ? Diye sorsam daha dogru
Çok acımasızca. Bunu diyen adamı ben koca diye tutmam.

Gelmek istememis olabilir ona bişey diyemem ama, bı sarilip "başın sağolsun" demek, nasıl gidiceksin diye sormak, otobüse uğurlamak çok mu zor bişey yani. Bi eş diğerine cenaze zamanı destek olmayacaksa daha ne zaman destek olabilir bilmiyorum. Bence de size ve üzüntüleri ize değer vermeyen bı adamla devam etmemeniz en doğrusu olur

ölüm yahu ölüm. yolun sonu. ötesi yok. vicdanına tükürdüğüm.

muhtemelen kendi yaptığı kötülüklere ailen tepki gösterdi diye bu kadar kinlidir ve eminim %100 haksızdır bu adam.

hepsini geçtim senin üzüntünde yanında olmayacaksa o nikahın anlamı ne? nasıl yaşarsın aynı evde bununla? nasıl aynı yatağa girersin?!

Sonunda yazdım zaten düşünmüyorm ama fikir almak istedm.
Yapma. Benim hayattaki en kiymetlimdi babaannem 3 yıl geçti vefatı. Her adı geçtiğinde oturur ağlarım. Eşimde her defasında bıkmadan tutar elimden teselli eder. Eş olmak böyledir yaaa. Ayyyy gene sinirlerim çok geldi

Burası eşinin ailesiyle konuşmak, görüşmek zorunda değilsin diyenlerle dolu. Eee eşiniz de ailenizle kötü şeyler yasadiysa görüşmek zorunda değil demek ki. Tabii ölüm karsisinda size yardım etmeli yanınızda olmalıydı ailenize gelmese bile.
Aynen benimde esimin ailesinde kılımı kıpırdatmayacağım insanlar var ölse cenazeye gitmek şöyle dursun esime de bas sağlığı dilemem ama bunu bana yaptıracak çok sebebler yaşanmışlıklar oldu o insanlarla ilgili konu sahibinin aileler arası yaşanan olayların büyüklüğünü bilemem tabi

Ama en azindan sarılıp eşine destek anlamında yanında olabilirdi

Aılelere anlatılabılır bende anlatırım olay neydıkı kanlı bıcaklı oldular bu kadar. Hem esıne ne onların kavgasından sonucta aılen bısey daha soracam sende onun aılesıne aynı sekıldemısın. Cok ayıp etmıs esın hadı umrun degıl barı esını tesellı et aglamasına uzul ne bıleyım destek ol her ne olursa olsun ınsanlık vazıfesıdır bu ya ölüm sonucta. Herseyı gec o soyledıgı lafları soylemeseymıs barı ıcıne atsaymıs. bu adama cok guvenme bence vıcdansız ınsandan hersey beklenır.

Back
X