- 20 Haziran 2024
- 1.106
- 1.178
- 48
- 48
- Konu Sahibi mahmut abi
Eşimle bir gruba katıldık. Bunlar her hafta etkinlik düzenliyor. Eşim konuşkan, dışa dönük ve uyumlu biri olduğu için orada herkesin sempatisini kazandı. Bir etkinlik sonrasında kafede oturuyorduk kalabalık halde. Eşimin yanında oturan ve birbirini tanıyan bir kadınla bir erkek kahve falı kapattı, sonra “kim bakacak kim bakacak” eşime “sen bakar mısın?” dediler eşim de bakayım dedi. Onlara fal bakmaya başladı. Bu arada ben masanın diğer ucunda oturuyordum. Eşimin fal baktığını görünce benim sağ yanımda oturan kadın (ismi A olsun) kahve istedi fal baktırmak için. Onun samimi arkadaşı da (ismi B olsun), solumda oturuyordu. B bana “inanmıyorum eşin fal da mı bakıyor?” dedi. Ben de “hıı güzel bakar” dedim. B döndü sağımdaki arkadaşı A’ya, eliyle eşimi işaret ederek “yahu söyle bir adam bulamadık be ya” dedi. Bu arada A bekar ve sevgilisi yok (ama istiyor), bu lafı eden B’ninse uzatmalı bir sevgilisi var (şu an yurtdışında ve o gün aramızda değildi). İnsanların eşimi (insan olarak) beğenmeleri hoşuma gidiyor tabi ki de benim yanımda “söyle bir adam bulamadık be ya” lafı da bir tuhaf değil mi?
Neyse bu arada A benimle daha samimi oldu, arada whatsaptan yazıyor vs. Bugün yine yazdı, “Sen, ben ve B hafta içi bir akşam buluşalım” dedi. Sonra ekledi, B ve başka bir erkek ile birlikte bunlar gruptan ayrılmışlar, “artık katılmayacağız” dedi. Ben “bir şey mi oldu?” Yazdım. “Buluşunca anlatırım” dedi. O sırada eşim yanımdaydı ve bir şey konuşuyorduk. Ben de eşime açıklama gereği duydum “A yazıyor da böyle böyle” diye. Eşim de “aaa buluşalım, merak ettim ben de ne olmuş” dedi, hatta ısrar etti “sor ne zaman buluşacaksınız kesinleştirin de ona göre program yapalım”. İyi de kadın beni çağırdı eşimi değil. Muhtemelen kadın kadına olacağız hani. Bunu eşime söyleyeceğim tabi gelmesin ama onu kıskanmış / dışlamış gibi olacağım. Eşimin böyle herşeye maydanoz olma huyu var...biraz sinir. Bir de o gün A bana eşimle nasıl tanıştığımı sordu. O sırada laf karıştı ve ben söylemedim şimdi yine sorarsa diye şey yapıyorum çünkü anlatmak istemiyorum.
Neyse bu arada A benimle daha samimi oldu, arada whatsaptan yazıyor vs. Bugün yine yazdı, “Sen, ben ve B hafta içi bir akşam buluşalım” dedi. Sonra ekledi, B ve başka bir erkek ile birlikte bunlar gruptan ayrılmışlar, “artık katılmayacağız” dedi. Ben “bir şey mi oldu?” Yazdım. “Buluşunca anlatırım” dedi. O sırada eşim yanımdaydı ve bir şey konuşuyorduk. Ben de eşime açıklama gereği duydum “A yazıyor da böyle böyle” diye. Eşim de “aaa buluşalım, merak ettim ben de ne olmuş” dedi, hatta ısrar etti “sor ne zaman buluşacaksınız kesinleştirin de ona göre program yapalım”. İyi de kadın beni çağırdı eşimi değil. Muhtemelen kadın kadına olacağız hani. Bunu eşime söyleyeceğim tabi gelmesin ama onu kıskanmış / dışlamış gibi olacağım. Eşimin böyle herşeye maydanoz olma huyu var...biraz sinir. Bir de o gün A bana eşimle nasıl tanıştığımı sordu. O sırada laf karıştı ve ben söylemedim şimdi yine sorarsa diye şey yapıyorum çünkü anlatmak istemiyorum.