- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.988
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
[/
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40-39-27-2 uygun bir fiyat ver pls...
Eki Görüntüle 943165 Eki Görüntüle 943166 Eki Görüntüle 943167 Eki Görüntüle 943168
bunlar mı sorduklarınız?
Bide 38 nolu güzel bir fiyat ver
hepsi toplam da 56 tl ediyor. 45 e bırakırım. kargoyu da ben karşılarım. kargo masrafınız olmamış olur. 38 nolu ürün sıfır bir ürün, elbise ve gömlek yepyeni. saks mavisi bluz da çok hoş ve şık. diğerinin fiyatı da uygun zaten. dolabımda yerim kalmadı. elimden çıksın istiyorum artık.
hepsi toplam da 56 tl ediyor. 45 e bırakırım. kargoyu da ben karşılarım. kargo masrafınız olmamış olur. 38 nolu ürün sıfır bir ürün, elbise ve gömlek yepyeni. saks mavisi bluz da çok hoş ve şık. diğerinin fiyatı da uygun zaten. dolabımda yerim kalmadı. elimden çıksın istiyorum artık.
pembe adidası istiyorum canım..neresinde solma var belli mi çok.
Ablam 30 tl kargo senden okey[/QUO
30 tl çok az, ve de kargo benden olmaz. kusura bakmayın.
belli bir yerde yok. 2 kez yıkadım. hafif rengi attı. rahatsız edilecek bir solma değil bence. zaten sonra da giymedim.
fiyatı nedir peki?
fiyatı yok :) ücretsiz.
anladım da yanına bişey almam lazım kargo parası ödicem çünkü kargo senden olursa neden olması
:26::26: kargo benden olmaz ama bir iki şey beğenirsen düşünürüm. zaten toplu alımlarda kargoda güzellik yapıyorum.
Rodi marka gri karpuz kol triko önü desenli M beden 6 tl bunu beğendim bi de kombinezon var mı elinde düz siyah askılı canım 36-38 bedene uygun
kombinezon yok canım. şimdi rodi gri karpuz kol ve adidas ı mı istiyorsun?
rodi karpuz bluz alırsam kargo senden olur mu peki
bi de rodi ne kadar kullanılmış canım kullanılma durumu nedir?
2 sene önce almıştım. önünün işlemesinden dolayı pek iş yerinde giyemedim. yıpranması yok. kargo için zaten kargo 6,5 tl tutacak. yüksek meblağlarda kargoyu karşılıyorum.