Yagmur yagdiktan sonra camasirlar

Yazın çok sıcak oldugu için bulunduğum yer yarım saatte kuruyor ve bazen yagmur yagıyor azcık ıslanıyor. Tekrar yıkamazsam degişik kokuyor o yüzden ben yıkıyorum

Kurutma makinesi ancak çamaşır-bulaşık makinesi kadar radyasyon yayar, fazlası değil.
Çok uzun süre ısı yaydığı için radyasyonu fazla yaydığını okumuştum.
Zaten çamaşır , bulaşık makinesindeki de zararı bizim bir hocamız hamileyseniz makineleri başkası çalıştırsın mumkün olduğunca yıkama bitene kadar o ortamdan uzaklaşın demişti. .Hatta ütüde o kadar fazlaymış ki ütüyü siz değil eşiniz yapsın,bebeğiniz zarar görmesin demişti.

Yağmur suyu en sağlıklı sudur. Su molekülleri en mükemmel geometrik şeklini gökten indiği haliyle alıyor. Şehirlerin bekleye bekleye geometrik şeklini yitirmiş, üzerine florür gibi kimyasallar karıştırılmış şebeke sularıyla ve bir çok kimyasal içeren deterjanlar kullanılarak yıkanmış çamaşırlar söz konusu olduğunda yağmur suyuna karışma ihtimali olan hava kirliliği inanılmaz masum kalıyor. Kokusundan ya da oluşuyorsa lekesinden rahatsizsaniz yıkayın tabi ama endiseniz hijyense yıkamanıza gerek yok diye düşünüyorum.

Çok uzun süre ısı yaydığı için radyasyonu fazla yaydığını okumuştum.
Zaten çamaşır , bulaşık makinesindeki de zararı bizim bir hocamız hamileyseniz makineleri başkası çalıştırsın mumkün olduğunca yıkama bitene kadar o ortamdan uzaklaşın demişti. .Hatta ütüde o kadar fazlaymış ki ütüyü siz değil eşiniz yapsın,bebeğiniz zarar görmesin demişti.
bunu ben tv de bi uzmandan dinlemistim. valla supurge bile tutmasak yeridir. radyasyon radyasyon. en cok radyasyon utu ve sac kurutmada bulunuyormus. mesela makinalar calisirken o ortama girmemek lazimmis vs. derine inince kafayi siyirmamak elde degil vallahi

bunu ben tv de bi uzmandan dinlemistim. valla supurge bile tutmasak yeridir. radyasyon radyasyon. en cok radyasyon utu ve sac kurutmada bulunuyormus. mesela makinalar calisirken o ortama girmemek lazimmis vs. derine inince kafayi siyirmamak elde degil vallahi
Aynen çok araştırınca nasıl ayakta duruyoruz diye şaşırıyor insan. .Radyasyon her yerde:(

Verdiginiz cevaplar icin cok sagolun.

Camasirlar kötü koktugu icin (demekki bayagi yagmur suyu degmis) 20 dklik programa attim, tekrar astim, simdi mis gibiler

Herkes kurutma makina demis ama ihtiyacim oldugunu sanmiyorum. Balkonda/evde de kuruyor camasirlar, hem daha az elektirik harcaniyor hem de radyasyon olmuyor. Zaten yeterince elektronik aletler calisiyor gün boyunca, kurutma makinasina gerek yok (evim 2 veya 3 katli olsaydi, bodrum kata koymayi düsünebilirdim ☺️)

Verdiginiz cevaplar icin cok sagolun.

Camasirlar kötü koktugu icin (demekki bayagi yagmur suyu degmis) 20 dklik programa attim, tekrar astim, simdi mis gibiler

Herkes kurutma makina demis ama ihtiyacim oldugunu sanmiyorum. Balkonda/evde de kuruyor camasirlar, hem daha az elektirik harcaniyor hem de radyasyon olmuyor. Zaten yeterince elektronik aletler calisiyor gün boyunca, kurutma makinasina gerek yok (evim 2 veya 3 katli olsaydi, bodrum kata koymayi düsünebilirdim ☺)
Bende alabilecekken almadim, olanlarda kullanmiyolar pek. Bi arkadas aldi kocasinin is kiyafetini kurutmus 1 kere onu anlatiyodu. Tek duydugum sey havlulara ve ic camasira iyi geldigi.. yumusak ve uzerindeki tozlari vs yok etmesi.

Ama ben bi makinadan cikarip oldugu gibi digerine atamadiktan sonra anlamsiz geliyor bana. Herseyin isisi farkli oluyor cunku.. birde onlari ayirmakla ugrasamam. Alir sererim havada kurur, ne bilim cok mu geri kafaliyim😂

Back
X