Ben ailemle kalıyorum çok şükür ama. İşte onlarda da öfke var bazen babam istemsizce sanki cocuktan alıyor hırsını çok bağırıp kızıyor bende bağırdım ve beni göremezsin birdaha dedim alttan almaya çalışsalar bile zor. Çocuk geçen gün musluğu kirmis yani elinde kalmış diyeyim öyle korktu ki koşarak geldi ve tabletini istedi YouTube dan tamir videosu açıp tamir edelim dedi ama dedesi görüp xoktan hasladi. Bunlar olunca da geri dönmek istedim kızım hep anne ikimizin evi olsun diyor ama maddi gücüm yok kızıma bu gunleri yasattigim için çok üzülüyorum parmak emmeye başladı şimdi çok masum başını yastığa gömüp ağlıyor. Her gece öyle uyuyor. Kendi derdimi unuttum Rabb im yavruma.sifa olsun ne dicem bilmiyorumAnladım cok uzuldum. O kaynana gorunce aldıklarının hayrını göremez umarım. Siz nerde kalıyorsunuz Cocugunuzla ınsallah aileniz arkanızdadır
Terbiyesiz,yarin kizi insan icine karisinca cikar tvlere,Busraaaa,affet beni kizim diye,niye,bakmaya,ki..ni temizlemeye insan lazim.Aradım dedim ki Büşra çok ağlıyor dövme yapıyorum şimdi diyor ne yapabilirim diyor ben kızımı seviyorum diyor üzülmesin kotule beni diyor daha kolay olacak ozaman işi tabi . Ama bu sözü çok söyledim kendime keşke olseydi de öldü derdik.ayrilik ölümden gerçekten de daha beter
Off cok uzuldum cogu kadın Malesef bu yuzden ayrılmıyor. Bende eminim ayrılsam ne anamın ne babamın yanına sıgarım. Kimsem yok benimde. Calısıyor musunuz siz ınsallah kızınızla kendinize guzel bir hayat kurarsınız cok uzuldum yaBen ailemle kalıyorum çok şükür ama. İşte onlarda da öfke var bazen babam istemsizce sanki cocuktan alıyor hırsını çok bağırıp kızıyor bende bağırdım ve beni göremezsin birdaha dedim alttan almaya çalışsalar bile zor. Çocuk geçen gün musluğu kirmis yani elinde kalmış diyeyim öyle korktu ki koşarak geldi ve tabletini istedi YouTube dan tamir videosu açıp tamir edelim dedi ama dedesi görüp xoktan hasladi. Bunlar olunca da geri dönmek istedim kızım hep anne ikimizin evi olsun diyor ama maddi gücüm yok kızıma bu gunleri yasattigim için çok üzülüyorum parmak emmeye başladı şimdi çok masum başını yastığa gömüp ağlıyor. Her gece öyle uyuyor. Kendi derdimi unuttum Rabb im yavruma.sifa olsun ne dicem bilmiyorum
Lütfen çok zor ama lütfen dirayetli metanetli olun.bunu herşeyden önce kendini savunmasız yarım hisseden evladınıza için yapın oldumu.Allah size güç dirayet ve sağlıklı ömürler versin versinki evladınızda benim annem var desin.o şuan sizden daha da mağdur çünkü.kızgınlığınızı öfkenizide anlıyorum ancak yılık yamuk herkesin kendi anası babasıdır.ve yıllar geçtikçe çocuğunuzun aklı erdikçe bunun virajdan muhakemesini kendi içinde yapabilir benden ayrılacak kopacak diye kızınızı babasına göstermezseniz iyice ona yönelir hatta ben babamı görücektim hep sen engel oldun tarzı şeyler duymanız mümkün.relax olmaya size muhtaç bir canın iyi olmasını sağlamak için özellikle kızınızın yanında üzülmemeye gayret edin oldumu.Allah gayretinizi mutluluğunuzu artırsın inşaallahAllah razı olsun bu mesajlar bana güç oluyor. Kızım için çok ama çok üzülüyorum onu bu hale koyan bir baba için ağlamasına tahammül edemiyorum ortalık böyleyken dışarı da çıkamıyoruz herşeye alınıp ağlıyor birde güçlü olmaya çalışıyor ben de ağlayınca silip gözlerimi nolur ağlama sende ben sustum diyor Allah im o vicdansiza sadece vicdan azabı versin yanıp kavrulsun kızımı göstermek istemiyorum ona. Her seferinde başa saracak açısı çünkü ama.kararsizim
Amin inşaallahLütfen çok zor ama lütfen dirayetli metanetli olun.bunu herşeyden önce kendini savunmasız yarım hisseden evladınıza için yapın oldumu.Allah size güç dirayet ve sağlıklı ömürler versin versinki evladınızda benim annem var desin.o şuan sizden daha da mağdur çünkü.kızgınlığınızı öfkenizide anlıyorum ancak yılık yamuk herkesin kendi anası babasıdır.ve yıllar geçtikçe çocuğunuzun aklı erdikçe bunun virajdan muhakemesini kendi içinde yapabilir benden ayrılacak kopacak diye kızınızı babasına göstermezseniz iyice ona yönelir hatta ben babamı görücektim hep sen engel oldun tarzı şeyler duymanız mümkün.relax olmaya size muhtaç bir canın iyi olmasını sağlamak için özellikle kızınızın yanında üzülmemeye gayret edin oldumu.Allah gayretinizi mutluluğunuzu artırsın inşaallah
İnşallah canım herşeyden büyük Allah var.ona dayan ona güvenAmin inşaallah
Ben yarın kalan okulumu bitirdim eşimin bı bu iyiliği oldu. Ziraat teknikeri oldum şimdi kpss ye hazırlanıyordum virüs herşeyi mahvetti ne iş ne sınav.. bakkalim vardı minicik ama zarar ettim şimdilik buradayım ailem ablam iş bul borçlarını ode ev kurmana yardım ederiz diyor alışmakta başka çarem yokOff cok uzuldum cogu kadın Malesef bu yuzden ayrılmıyor. Bende eminim ayrılsam ne anamın ne babamın yanına sıgarım. Kimsem yok benimde. Calısıyor musunuz siz ınsallah kızınızla kendinize guzel bir hayat kurarsınız cok uzuldum ya
Bende kpss calısıyorum ınsallah atanır sın cok yurekten dua ediyorum sanaBen yarın kalan okulumu bitirdim eşimin bı bu iyiliği oldu. Ziraat teknikeri oldum şimdi kpss ye hazırlanıyordum virüs herşeyi mahvetti ne iş ne sınav.. bakkalim vardı minicik ama zarar ettim şimdilik buradayım ailem ablam iş bul borçlarını ode ev kurmana yardım ederiz diyor alışmakta başka çarem yok
Allah razı olsun nBende kpss calısıyorum ınsallah atanır sın cok yurekten dua ediyorum sana