Yağma yapiyorlar

Söylüyorum ama işte bana bizimde içimiz yanıyor diyorlar ben söz verdim diye kızıma ağlamıyorum o yaş göz pınarından bı damla dışarı akmıyor ama ne hallere geliyorum . Ben dayaniyirsam sizde dayanın diyorum hep elalem ne der kaygısı bunlar bu yüzden zor

Aynı şeyleri bende yaşadım.ama hakkımı alıcam sonuna kadar kimse beni ailemi enayi yerine koyamaz.

Af buyrun o arakladiklari esyalari göZlerine soksunlar
Bosverin.
Yeni hayatiniz size ve cocugunuza ugur getirsin insallah

Ve asla umurunda değil kotule beni diyor

Çocuğa çok üzüldüm. Babası ölse daha iyiymiş. Baba hayatta ama umurunda değil. Hiç dediniz mi keşke kızın seni öldü bilseydi de arkadaşlarının hayatta ve dağ gibi babalarına bakıp üzülmeseydi diye? Beni kötüleymiş. Kocalık yapmazsın tamam defol git de kızını düşünmek zorundasın. Aşağılık herif. Yaz bu dediğimi utansın utanmazsa da Allah bin kat belasını versin.

Rabbim çok daha güzellerini versin sana inşallah. Sıkma canını. Bir deprem, yangın oluyor insanin tüm malı uçuyor bi gecede.

Sen bi pislikten kurtuluyorsun asıl, inşallah yeni kapılar açılır, yeni başlangıçlar yapılır, çok daha mutlu bir düzenin olur evladınla

Aradım dedim ki Büşra çok ağlıyor dövme yapıyorum şimdi diyor ne yapabilirim diyor ben kızımı seviyorum diyor üzülmesin kotule beni diyor daha kolay olacak ozaman işi tabi . Ama bu sözü çok söyledim kendime keşke olseydi de öldü derdik.ayrilik ölümden gerçekten de daha beter

Ailenizde yok mu cevval biri arayıp kvnin afedersin ağzına edecek. Şöyle utandırıp yerin dibine sokmak lazım böyle haysiyetsiz insanları. Eski eşte sorumsuz vicdansız zaten. Benim amcam boşanıp evlendi. Yeni eşin kızı onlar evlendiğinde 10 yaşındaydı. 6 yaşındayken ayrılmışlar, adam ne arama ne sorma. Yıllarca görmeye bile gelmemiş kızı. Kız üniversitede iyi bir bölüm kazandı geçen yıl. Aramış babası, hem tebrik etmiş hemde seni görmek istiyorum demiş. Kız benim babam var, adı da x, seni tanımıyorum, kusuruma bakma deyip telefonu kapatmış. Çok seviyor amcamı, maşallah çok güzel evleri ve hayatları var. Demem o ki, şu an sana gelecek karanlık ve korkunç geliyor. Ama hayat tuhaf. İlahi adalete bırak, tanrı herşeyi görüyor. Hiç olmaz dediğin olur, bitmez dediğin biter, geçmez dediğin geçer. Sadece zamana ihtiyacın var.

Zaten kadın tartışıp evi bırakıp gidicince asalak insanlar hemen gelirler,bı arkadaşim anlatmıştı birgün tartisip evden gidince kaynana görümce gelip dolaptaki herşeyi yiyip içip evi talan etmişler bidaha evden kocayı aticam demişti gerçekten anlamıyorum bu yuzsuzluklerini , canınızı sıkmayın evladiniz için dik durun Rabbim hakkınızda hayırlısını versin daha iyilerini nasip etsin hakkınız ne işe herşeyi alın hiç düşünmeyin

Ben böyle herşeyi unutayım o umurunda olmasın istiyorum. Az önce yeğenimi aradım teyzemin torunu ama severler beni. Avukat onunla konuştuk. Avukatim olacak benim. Banaher yolu gosterekcekmis. Zaman bana ne gösterecek bakalim

Neden monılyalarıda paylasmadınız

Eğer kalırsa kalanları alicam ama bakakim

Nefret ediyorum böyle insanlardan.hepsini geçtim sonuçta bir halasın babannesin sen nasıl bakacaklar o kuzunun yüzüne.bende çok üzüldüm sizin ve kızınızın adına.ne olur kızınıza bir kerede benim yerime sarılın öpün oldumu.Allah masumların yar ve yardımcısıdır.

Allah razı olsun bu mesajlar bana güç oluyor. Kızım için çok ama çok üzülüyorum onu bu hale koyan bir baba için ağlamasına tahammül edemiyorum ortalık böyleyken dışarı da çıkamıyoruz herşeye alınıp ağlıyor birde güçlü olmaya çalışıyor ben de ağlayınca silip gözlerimi nolur ağlama sende ben sustum diyor Allah im o vicdansiza sadece vicdan azabı versin yanıp kavrulsun kızımı göstermek istemiyorum ona. Her seferinde başa saracak açısı çünkü ama.kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…