Boşver böyle insanları hiç umursama kendi kizininda başına gelmiş seni anlaması gerekirken bunları yapmaları ne kadar gereksiz bisey ya allah yardım etsin hiç takma derim.Merhaba bir haftadır ayrıyız eşimle daha önce uzun uzun yazmıştım.nedenlerini. neyse ne paylaşılacak bir mal mülk ne de altınım.param var tek kar mobilya harici esyalrimdi. Kaynanam ve gorumcem evin kalan eşyalarını paketleyip boş bir odasına koyacakti bende ev tutunca alacaktım.ama resmen içinden eksiklerini almışlar . Ketil di tabakti borcamdi... Herşeyi karıştırmış lar. Çok üzülüyorum mesele eşya değil.bubkadar çabuk kabulkenmeleri eşim şimdi onlarda kalıyor kız kardeşi de boşanmıştı ben resmen başından atıldım eşimin. 8yasindaki kızım ile .... Bana ben evliligi basaramiyirum kaldiramiyorum diyor tuvammyikikmis coxugum üzgün daha bı çok şeyi hazmedememisken dağılan yuvamı fırsat bilen insanlardan nefret ediyorum
Söyledim ben zaten ortada kalmışım bir düzen kurarken hepsine ihtiyacım olacak ama yok hiçbiri umursamıyor .herkes kendi derdindeAllah korusun başkasının yıkılan yuvadan bi çöp alama insanların mutlu günleri aklıma gelir üzülürüm Allah akılı fikir versin aç gözlüler arayın almayın deyin
Amin inşaallah. Zaten daha kendi derdime yanamadan hazmedemeden birde bunlarla uğraşmak çok zor . Kızım sürekli ağlıyor babası için olmek istiyorum babam beni sevmiyor diyor. Babasininkoklamadan uyumadı hiç ille boynunu koklar öyle uyurdu şimdi geceler sabah olmuyor hayat korkutuyo beni kızım 8yasinda sırtında koca bir yük bense engel olamayisima yanıyorum ailem sürekli biz sana demiştik şöyle olsaydı böyle etseydin.. kimse bana canın çok yanıyor mu sevilmemek terkedilmek buristurulup atılmak seni ne hale getirdi demiyor birde bunlar çıktı başımaAllah yardımcınız olsun. Karşılaşırsanız sorarsınız başka ihtiyacınız var mıydı? diye ama yeni bir hayata başlayın. İşe girin, ailenizin yanında bir süre kaşın olmadı veya bayan bir ev arkadaşı, öğrenci vs alın. Geçecek bu günler. Kızınız da siz de umarım çok daha rahat bir hayata geçersiniz. Sıkıntılar geride kalsın.
Sadece diyebildigim şey şu oldu... Vileda wc fırçası falanda vardı onları da alın dedim. Kızım tostu çok seviyor annemin kinbaya eski diye blendiri ve tost makinası yanıma aldım diye söylendi kadın kendi annem yani. Paketleri kaldırdı ve hemen yenisini aldırdı eve hayat niye böyle ya insanlardan tiksindimBaşlığı okuyunca virusle alakali zannettim. Böyle bir konu okuyacağımı düşünmemiştim. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Ust yorumda " başka bir ihtiyacınız varsa onu da alın " demiş üyenin biri. Bence bunu söyle.
Benim annemle babam da boşanmıştı. Babaannem babama annem için para göndermesini söylemişti. Ve annem evden hiçbir şey almamis. Babaannem keşke evinde olsaydı ama madem gitti keşke ihtiyacı olan her şeyi alsaydı dedi. Ölene kadar da boşanmalarına çok üzüldü ki annem psikolojik sorunları olan biriydi. Yani bilemiyorum nasıl insanlar bunlarSadece diyebildigim şey şu oldu... Vileda wc fırçası falanda vardı onları da alın dedim. Kızım tostu çok seviyor annemin kinbaya eski diye blendiri ve tost makinası yanıma aldım diye söylendi kadın kendi annem yani. Paketleri kaldırdı ve hemen yenisini aldırdı eve hayat niye böyle ya insanlardan tiksindim
Ben sadece kızımı dusunuyirum aslında bana kalsa onun ayağının değdiği hali bile lazım değil bana ama işte hırs inbikmiyorimBenim annemle babam da boşanmıştı. Babaannem babama annem için para göndermesini söylemişti. Ve annem evden hiçbir şey almamis. Babaannem keşke evinde olsaydı ama madem gitti keşke ihtiyacı olan her şeyi alsaydı dedi. Ölene kadar da boşanmalarına çok üzüldü ki annem psikolojik sorunları olan biriydi. Yani bilemiyorum nasıl insanlar bunlar
Bir çok şey var aklımda. Öncelikle borcu çok ve dövme işi yaptigi için net geliri yok yani nafaka çıkmaz bile belki hicbirsey alamam maddi olarak bunu biliyorum. Hayatında biri varsa kinihtimal yüksek ispat etmem biraz zor çünkü ayrı sehirlerdeyiz acikcasini soyleyim mi iyle bir kırdı ki kolumu kanadimi hicbirseyim önemi kalmadı sadece gitsin istiyirum kime neye isterse ona gitsin. Çünkü affetmeyen korkuyorum çok sevdik biz birbirimiz i herkese rağmen evlendik aç kaldık ya cidden sularımız kesilmişti susuz kaldık içmeye su bulamamayi yaşadık şimdi parası var ancak kayıtlı değil az gösteriyor . Bazen de hicbiseyini istemem diyorim kızımı versin bana görmesin göstermeyin daha fazla üzmesin onu diyorum. Gitmeyi düşünüyorum buralardan kimseye soylemedenÖnceki açtığınız konuyu okudum . Herşey çok ama çok net adamın hayatında biri var bu bariz belli . Aklinizi kullanın hazır dava acıkmamışken ispat etmeye çalışın aldattığını ve tazminat nafaka isteyin ve her ne olursa olsun o adama dönmeyin . Kızınızla mutlu bir hayatınız olur inşallah
Gurur yapmana gerek yok. Yeni bir hayat kurmak icin ihtiyacın vardı onlara amaBen sadece kızımı dusunuyirum aslında bana kalsa onun ayağının değdiği hali bile lazım değil bana ama işte hırs inbikmiyorim
Aileniz belli ki cahil insanlar. Onların da canı yanmıştır, üzülmüşlerdir ama nasıl yansıtacaklarını bilememişlerdir. Aynı buraya yazdığınız gibi söyleyin. Biliyorum üzülüyorsunuz ama artık biz sana demiştik demeyin. Beni üzmekten başka bir şey değil bu ve üstteki yazdıklarınızı.Amin inşaallah. Zaten daha kendi derdime yanamadan hazmedemeden birde bunlarla uğraşmak çok zor . Kızım sürekli ağlıyor babası için olmek istiyorum babam beni sevmiyor diyor. Babasininkoklamadan uyumadı hiç ille boynunu koklar öyle uyurdu şimdi geceler sabah olmuyor hayat korkutuyo beni kızım 8yasinda sırtında koca bir yük bense engel olamayisima yanıyorum ailem sürekli biz sana demiştik şöyle olsaydı böyle etseydin.. kimse bana canın çok yanıyor mu sevilmemek terkedilmek buristurulup atılmak seni ne hale getirdi demiyor birde bunlar çıktı başıma
Ayy inşaallahGurur yapmana gerek yok. Yeni bir hayat kurmak icin ihtiyacın vardı onlara ama
Allah daha iyilerini versin sana, üzülme