Cilt Bakımı Ürünleri Yağlıya dönük karma cilt için nemlendirici tavsiye edermisiniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Benim de cildim karma ama yanaklarım kuru. Bioderma sensibio h2o ve sensibio ar krem kullanıyorum. sensibio ar biraz yağlı gibi bi krem ama son zamanlarda bana hassasiyet batma kaşıntı yapmayan tek ürün diyebilirim. sivilceye de sebep olmadı.

ben de ddf ürünlerini denemek istiyorum özellikle güneş kremini.
canım sen tam olarak ddf nin hangi ürünlerini kullanıyorsun?

yaz için gündüz bepanten krem, akşam bepanten krem & merhem karışımı... yaşın 30un üzerindeyse bu aralar olay micro sculpting'e takmış durumdayım, benimde normal & karma bir cildim var gece için deneme boyu bulursan denemeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
pes diyorum yaa bu kadar insan var 1 kişi çıkıpta bişey yazmıyor artık verim alamıyorum ben burdan

merhaba,ben shiseidonun benefiance serisi leke açıcı nemlendiricisini kullanıorum açık tenliyim ve güneş lekelerim var uzun vadede gerçekten sonuç alabileceğiniz bi ürün.benimde cildim karma bu arada.

benim cildim yağlı ve sivilceli ben shiseido pureness serisini kullanıyorum 2 aydır sivilcelierim biraz azaldı yağlanmada aynı şekilde ben memnunum

cnm benim cildimde gayet yağlı bende nemlendirici arayışındayken araştırmalarım üzerine neutrogena aldım karma ciltler için olanını..o kadar memnun kaldımki..sürdüğün andan itibaren cildim matlaşıyo hafif bi gerginlik oluyo ve asla parlamıyo ki gerçekten cildim çok yağlıdır..her gün makyajımın altınada ondan sürüyorum..
üstelik pompalı bir şişede ve 118 ml gayet iyi..bir kere sıkman tüm yüzüne rahatça yetiyo..
incecik bir yapısı var ve kokusuz kesinlikle ve yağsız bir nemlendirici..
fiyatıda gramajına göre çok uygun..
normalde 30 lira ancak ben indirimde 21 tl'ye almılştım..

ben oley krem kullanıyordum ama oleyin kıllanma yaptığını duydum dermotolojik içerdiği için....şimdi kantron yağı kullanıyorum tamamen bitkisel çok memnunum tavsiye ediyorummm....

Cildiniz yağlıysa ,kurumuyorsa nemlendiricye ihtiyacınız yoktur.Normal bir ciltte sebum denilen bir yağ salgısı oluşur.Bu salgı derinin suyunun buharlaşmasını önler,antibakteriyel özellikleriyle de koruyucudur.Kuru ciltlerde bu salgı azdır,yağlı ciltlerde ise çoktur.Kuru ciltlerde nemlendirici kullanımındaki amaç,cildin sebumu benzeri yağı kullanarak,derinin suyunu koruyacak tabakayı oluşturmaktır.Yağlı ciltte ise sebum olması gerekenden çok daha fazladır ve parlama,sivilce gibi problemlere neden olur.Yani cildiniz çok yağlıysa,kurumuyorsa nemlendirici kullanmanın bir amacı yoktur

bu mantıkla yıllardır hiç nemlendirici kullanmadım yok su bazlı falan fıstık niye ne zaman heveslensem alsam yüzümü saran sivilcelerle sonuçlanmıştır kabin bakımında bile sürdürmüyorum iyi bir temizlik üzerine direk güneş koruyucumu kullanıyorum ;ama çokkkkkkkkkkkkk su içerim içten nemim tam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…