Cilt Bakımı Ürünleri Yağlıya dönük karma cilt için nemlendirici tavsiye edermisiniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
42
arkadaşlar fiyatı çok uçuk olmayan iyi bir nemlendirici almam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?

pes diyorum yaa bu kadar insan var 1 kişi çıkıpta bişey yazmıyor artık verim alamıyorum ben burdan

saol canım cevabın için...senden başka kimse yok sanırım nemlendirici kullanan:))

olay' in jel nemlendiricisi var yağlı ve karma ciltler için canım, ben bayadır kullanıyorum çok memnunum geçen hafta iki kutu daha aldım ikisi 24 lira. resmini de yapıştırayım. özellikle yağlanma sorunun varsa birebir. önceden neutrogena kullanıyodum. bu bitince tekrar sürdüm bi keresinde ve sabah yağlanma farkını görünce şok oldum.

bende olay de karar kıldım ama total effects olanlara bakıyordum senin dediğine bakayım bir de saol canım

bende olay de karar kıldım ama total effects olanlara bakıyordum senin dediğine bakayım bir de saol canım

rica ederim. olay'in 10 liraya da 30 liraya da 70 liraya da nemlendiricisi var. her keseye uygun. buarada bu bahsettiğim krem yağlı cilt olmama rağmen soğuk kış günlerinde burun ve ağız kenarlarımı biraz kurutmuştu ve biraz yağlı bi ürününü daha alıp oralarıma sürdüm çünkü jelin yarattığı yağsızlığı seviyorum. umarım sana da uyar.:80:

inş canım alıp denemek lazım bakalım deneyince görücem tavsiyelerin için çok tşkkür ederim

benimde karma bi cildim var tavsiyelere uyup cuma günü ezcaneden excipial hydro aldım su bazlı kullananalı bir kaç gün oluyor ama iyi şimdilik kokusu çok güzel 5,5 a almıştım

annemde var o krem bende banyodan sonra vücuduma sürüyorum çok güzel nemlendiriyor

bioderma sensibo nemlendirici hassas karma ciltler için bire bir.
kullanıyorum ve çok güzel sabahları uyanınca yüzümde yağlı tabaka hissetmiyorum.

bende biodermayı yeni keşfettim aldığım kremler bitsin hemen onu deneyeceğim herkes çok memnun:)

.....yüz bakımında ddf in ürünlerini tek geçiyorum....evet pahalı biraz ama ileriki yaşlarımızı düşünüp yatırım yapmakta yarar var derim ...özellikle nemlendiricileri süper...gece yatarken sürüyorum..sabah uyanınca cildime dokunduğumda sanki cildimin dokusu değişmiş gibi..yumuşacık ve saten gibii....

hangi markayi kullanirsaniz kullanin, kesinlikle yagsiz nemlendirici alin.
ben de guzel bir nemlendirici ariyorum su aralar...

eczaneden ceradolin losyon aldım.kullanmaya başlayalı çok olmadı ama memnunum.su bazlı.yağlandırmadan nemlendiriyor.içeriği de gayet güzel.öneririm

eczaneden ceradolin losyon aldım.kullanmaya başlayalı çok olmadı ama memnunum.su bazlı.yağlandırmadan nemlendiriyor.içeriği de gayet güzel.öneririm

şimdi baktım gerçekten güzel birşeye benziyor içeriği falan çok güzel aklımda tutuyorum saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…