yağlıkkk, sizce hangisi..

Bende var bu sürahiden. Davetlerde su ya da meyve suyu ikramında kullanıyorum o bile o kadar rahat değil. Dökerken çok fazla eğmen gerekiyor. Doldururken de zahmetli.
Kullanmadığım zamanlar salonumda boş olarak dekor amaçlı duruyor.:34:

anladım canım.. tabi kullanmadığım için bilemem..

bugun bende keman yağlıklardan aldım 2 si 10 tl :)
bnce sürahi yağ için değilde su için daha uygun olur. yağ için kemanlar ve diğeri daha uygun .

Bende 2.ci resimdeki keman şeklindeki yağdanlığı beğendim.Sanırım markafoni yada trendyol damı ne vardı hatırlayamadım şuan.Bence sürahini yağdanlık yapma canım.Gerçekten çok şık :54:

Bende 2.ci resimdeki keman şeklindeki yağdanlığı beğendim.Sanırım markafoni yada trendyol damı ne vardı hatırlayamadım şuan.Bence sürahini yağdanlık yapma canım.Gerçekten çok şık :54:

herkes aynı şeyi söylüyor. markafonide var canım aynısı.. ama başka yerde görmüştüm.. 2 tane almayı düşünüyorum biri kırmızı biri renksiz..

herkes aynı şeyi söylüyor. markafonide var canım aynısı.. ama başka yerde görmüştüm.. 2 tane almayı düşünüyorum biri kırmızı biri renksiz..

Evet doğru canım bende bakmıştım ve fiyatı da uygundu.İnsan zaten siteye bi girince kendine zor engel oluyor:52: Biri kırmızı biri renksiz saydam güzel olur.Mililitresi ne kadar acaba? o da yazıyordur gerçi.insan kullanışlı olduğu kadar şık olmasına da özel gösteriyor işte.

Evet doğru canım bende bakmıştım ve fiyatı da uygundu.İnsan zaten siteye bi girince kendine zor engel oluyor:52: Biri kırmızı biri renksiz saydam güzel olur.Mililitresi ne kadar acaba? o da yazıyordur gerçi.insan kullanışlı olduğu kadar şık olmasına da özel gösteriyor işte.

ewt aynen öyle.. hem güzel olucak hem kullanışlı olucak.. siteden aldığım çok şey varda.. sitedekinin rengi tam kırmızı değil.. ona bakmıştım bugün.. başka bir mağza da görmüştüm artık ordan alırım.

Back
X