yağlıkkk, sizce hangisi..

dyyg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.924
0
46
İsveç
kızlar arkadaşım doğum günümde yağlık almıştı.. aldıklarını daha önce çok beğenmiştim oda bana almı. ama çok iyi kullanamayacağımı düşünüyorum.. onun için ördek sürahiyi yağlık yapmayı yada keman şeklinde yağlıklardan almayı düşünüyorum.. ördek sürahi daha kullanışlı olucağını düşünüyorum. sizce hangisi..

en sondakiler arkadaşımın aldıkları bu şekilde ama modelini hatırlamıyorum şimdi bütün eşyaları topladığımız için.

$13148[1].webp$Keman-Model-Cam-Yagdanlik-Sirkelik-suluk__63535877_0[1].webp$Sinoglass-CAM-YAGLIK-amp-SIRKELIK-2LI-SET__61574813_0[1].webp

Son düzenleme:
2. si güzel canım...
keman şeklinde olanlar...

Mutfağınızın dekoruna uygun hangisi? Ona göre daha doğru karar verebilirsiniz ama bence 3. olan :)

3. olandan var zaten ama onların çok fazla kullanışlı olucağını düşünmediğimden daha kullanışlı olan bişey daha istiyorum

Toz toplayıp yağlığın üstüne yapıştığı için tezgah üstünde pek yağlık kulllanmayı sevmem

Sürahi çok güzel yağlık olarak kullanma bence
mutfağınla uyumluysa kırmızıları kullan yoksa diğerleri gayet kullanışlı görünüyor

Toz toplayıp yağlığın üstüne yapıştığı için tezgah üstünde pek yağlık kulllanmayı sevmem

Sürahi çok güzel yağlık olarak kullanma bence
mutfağınla uyumluysa kırmızıları kullan yoksa diğerleri gayet kullanışlı görünüyor

kırmızı olan epey biir eşyam var... uyumlu olur.

bence de 3 no en güzeli ördekli karaf sanki bu iş için fazla geldi bana

3. olandan var bende ama kullanırken kullanışlı olmayacağını düşünüyorum ...

tabi sen kullanacaksın rahat etmeyeceğini düşünüyorsan 2 noyu al ama ördekli karaf bana göre fazla yağ için

ben 2 nolu dekoratif amaçlı almıştım, kullanmıcam. sondaki bana kullanışlı göründü ama arkadaşların yorumlarına bakarsak değil. 2. yi yağlık olarak kullanma bence; çünkü bilmeyen içinde su var sanır, çocuk gelir oynamayı çalışır, yağ dökülür etrafa vs vs. demek istediğim dışardan bakınca hemen bu yağlık dedirtmiyor, bu da sakıncalı bence. ilk baştaki içinde neyin olduğunu gösteriyor, yanlış anlaşılmaları azaltır. ama döküm esnasındaki kullanım rahatlığını bilemicem. en iyi kararı alman dileğiyle :)

Yağ için ördek sürahi kullanışsız olur. En güzeli ve kullanışlısı 3.resimdeki

sence neden kullanışsız olur.. bende yemek yaparken daha rahat bir şekilde döküleceğini düşünmüştüm ağzı geniş diye
Bende var bu sürahiden. Davetlerde su ya da meyve suyu ikramında kullanıyorum o bile o kadar rahat değil. Dökerken çok fazla eğmen gerekiyor. Doldururken de zahmetli.
Kullanmadığım zamanlar salonumda boş olarak dekor amaçlı duruyor.:34:

Ayrıca çok geniş ağızlı bir yağlık yemeklere çok yağ koymaya neden olur. Miktarı rahatça ayarlayabileceğin bir ağzı olursa daha rahat kullanırsın. Bazen elin ayağına dolaşarak yemek yapıyorsun. Yağ şişesini üç saniyede açıp döktüğüm zamanlar oluyor benim

Back
X