Yağlı ve Nemsiz Cilt

Buradan maskeye bakabilirsiniz http ://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/bakim-urunleri/cilt-bakimi/maske/shiseido-the-skincare-prufying-mask-75ml_30764.aspx
Diğer kil maskelerini kullanmadım ama bu cildime iyi geldi. Fiyat olarak belki biraz pahalı gelebilir ben aldığımda 125 tl civarı idi.Ben de bu maske hakkındaki yorumları okuyarak aldım ve memnun kaldım.Tabii benim cildim fazlasıyla sorunlu olduğu için bir kil maskesi işi kurtaramıyor:) Bir ınsan kil maskesiyle ne kadar kalabilir ki en fazla.Üzerınde bile 5 dk yazıyor ama bana satıcı kadın 15 dk tutun demiştiı.Ben bununla bir keresinde 1 gece yattım resmen (Kesinlikle yaptığımın doğru bir tarafı yok çok bilinçsizce birşeydi.Cildimde kaldığı halde germediğini görünce sivilcelerimi kurutur belki diye böyle uzun bir süre tuttum.Kesinlikle kimsede yapmasın anlatmakta ki amacım yani geren,rahatsızlık veren türden bir maske olmadığı,esnek olmasıydı).Maskeyi yaptıktan sonra bile resmen bir arınma hissi, yüzünüzde berrak bir ifade fark ediyorsunuz.Sivilceleri de biraz hafifletiyor gibi geldi bana.Yağlanma sorununu dengeliyor ama hangi marka kil maskesi olursa olsun en azından haftada 1 kere mutlaka yapmak gerek.İmkanınız varsa bu maskeyi mutlaka denemenizi öneririm.Tabii ki çok daha uygun fiyata başka markaların kaliteli kil maskeleri de vardır . Forumda başka bir başlık altında mutlaka yazanlar olmuştur bu konu hakkında

Teşekkürler ama gerçekten biraz pahalı geldi. :) Şimdilik kendi aldığımla idare edeyim. Bir de bi şey sorabilir miyim? Dün Dove kremle günlük yıkayıp ardından beş dakika filan maden suyuyla temizlenmesinin iyi geleceğini okudum. Sizce işe yarar mı? Tonik olarak soda daha iyi diyorlar. Ben Nivea'nınkini almıştım ama sanki daha parlatıyor gibime geldi.

Tonik olarak soda yerine maden suyu kullanın.Tam tersi bence maden suyu mineralli su olduğu için cilde faydalıdır ama soda herhangi içilebilir nitelikte ki bir suya karbondioksit gazı eklendiğinde bu soda adını alır.Yani soda mineral içermez.Yani iyi gelebilir denemekte fayda var bende bir ara denemiştim tonik olarak ama kısa sure kullandım o nedenle etkilerini görmeye fırsat kalmadı:) Tonik olarak gülsuyunu da kullanabilirsiniz.Ben bunu denedim.İlk zamanlar da etkisini hissediyordum ama zamanla cildimin nemsizlik özelliğinden dolayı biraz kurutmaya başladı ve bıraktım.Gül suyu olarak da benim en memnun kaldığım marka Şelale Gül Suyu ama hassas ve nemsiz bir cildiniz varsa kurutabilir.Sırf yağlı cilt iseniz bence iyi gelir size.Maden suyu da gayet iyi bir tonik malzemesi.Tonik olarak pamuğa döküp yüzünüze sürebilirsiniz.

Farkli bir yol olarak ise tonik olarak hangisini kullanacaksanız bunu Buzdolabınızın buzluk kısmındaki buz küplüğüne dökün ve dondurun.Sonra bu maden sulu veya gül sulu buz küpünü yüzünüzde gezdirin dairesel hareketlerle.

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. :) Gül suyunu bi arkadaşımdan daha duymuştum. Deneyeceğim. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…