Buradan maskeye bakabilirsiniz http ://www.tekinacar.com.tr/shop/kadin/bakim-urunleri/cilt-bakimi/maske/shiseido-the-skincare-prufying-mask-75ml_30764.aspx
Diğer kil maskelerini kullanmadım ama bu cildime iyi geldi. Fiyat olarak belki biraz pahalı gelebilir ben aldığımda 125 tl civarı idi.Ben de bu maske hakkındaki yorumları okuyarak aldım ve memnun kaldım.Tabii benim cildim fazlasıyla sorunlu olduğu için bir kil maskesi işi kurtaramıyor:) Bir ınsan kil maskesiyle ne kadar kalabilir ki en fazla.Üzerınde bile 5 dk yazıyor ama bana satıcı kadın 15 dk tutun demiştiı.Ben bununla bir keresinde 1 gece yattım resmen (Kesinlikle yaptığımın doğru bir tarafı yok çok bilinçsizce birşeydi.Cildimde kaldığı halde germediğini görünce sivilcelerimi kurutur belki diye böyle uzun bir süre tuttum.Kesinlikle kimsede yapmasın anlatmakta ki amacım yani geren,rahatsızlık veren türden bir maske olmadığı,esnek olmasıydı).Maskeyi yaptıktan sonra bile resmen bir arınma hissi, yüzünüzde berrak bir ifade fark ediyorsunuz.Sivilceleri de biraz hafifletiyor gibi geldi bana.Yağlanma sorununu dengeliyor ama hangi marka kil maskesi olursa olsun en azından haftada 1 kere mutlaka yapmak gerek.İmkanınız varsa bu maskeyi mutlaka denemenizi öneririm.Tabii ki çok daha uygun fiyata başka markaların kaliteli kil maskeleri de vardır . Forumda başka bir başlık altında mutlaka yazanlar olmuştur bu konu hakkında